روش پخت کویی تره با کدو (فسنجان گیلانی )
خیلی از افراد به دلیل خوشمزه بودن غذاهای گیلانی مخصوصا کویی تره شمالی به دنبال طرز تهیه کویی تره رشتی هستند. ما در مجله آشپزی راستین شاندیز نحوه درست کردن این غذای خوشمزه بدون گوشت و محلی گیلانی رو به روش اصلی گیلانی برای شما آماده کردیم امیدوارم از آن لذت ببرید.
کویی تره از غذاهای محلی و سنتی استان گیلان میباشد. ترکیب کدو حلوایی و سیر باعث شده این غذا یک طعم لذیذ داشته باشد و این غذا را هم سرد و هم گرم می توان میل کرد، این غذا بسیار ساده و سریع آماده می شود و یک غذای بدون گوشت گیلانی محسوب می شود.
مواد لازم برای تهیه کویی تره گیلانی
-
کدو حلوایی (کدو تنبل) نصف عدد
-
گردو 150 گرم
-
سیر سه حبه
-
رب انار , رب گوجهفرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
-
نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم
-
طرز تهیه کویی تره گیلانی
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد سیر را داخل آن تفت دهید . سپس پوست کدوی پخته شده را بگیرید و با چنگال به صورت پوره در بیاورید و به سیر تفت داده شده اضافه کنید.
داخل قابلمه ای رب گوجه فرنگی ، شکر ، رب انار ، گردوی ساییده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه و 2 لیوان آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم همه مواد با هم به مدت 2 ساعت بجوشند.
سپس سیر و کدوی تفت داده شده را با کمی گلپر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط غلیظی به وجود بیاید.
-
نکات تکمیلی در مورد کویی تره
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کویی تره را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .رستوران راستین شاندیز یکی از بهترین رستوران های نزدیک حرم امام رضا (ع) هست که افتخار میزبانی شما عزیزان را در فضایی آرام و دلنشین دارد.
آیا تا به حال میزبان شما بوده ایم ، تجربه خود را با ما در میان بگذارید.