دستور پخت کتلت سویا
انواع غذا با سویا را میتوانید در رژیم غذایی هفتگی خود جای دهید. اگر روشهای مختلف طعمدار کردن سویا به عنوان یک پروتئین گیاهی را بلد باشید میتوانید انواع مختلف غذا با سویا را درست کنید. در این مقاله از مجله آشپزی در مجله راستین شاندیز می توانید با طرز تهیه چند غذا با سویا آشنا شوید.
طرز تهیه کتلت سویا خوشمزه و رژیمی بدون گوشت و مرغ
کتلت سویا یکی از وعده های غذایی حجیم و خوشمزه برای گیاهخواران و افراد وگن (سبزی خوار )است که با استفاده از سویا تهیه می شود.
مواد لازم
-
سویا تکه ای – 100 گرم
-
سیب زمینی آب پز شده – 2 عدد
-
هویج خام رنده شده – 1/2 فنجان
-
پیاز ریز خرد شده – 1 فنجان
-
سیر رنده شده – 1 قاشق غذا خوری
-
زیره – 1 قاشق غذا خوری
-
پودر سوخاری – به مقدار لازم
-
نمک – به مقدار دلخواه
-
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
1. تکه های سویا را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
2. آن ها را خوب بشویید، آبکشی کنید و در غذاساز بریزید سپس سیب زمینی پخته شده، هویج رنده شده، پیاز و نمک و فلفل و سیر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کتلت آماده شوند.
3. از مخلوط کتلت توپ های کوچک درست کنید، آن را با دست خود صاف کرده و به خوبی در آرد سوخاری بغلتانید.
4. کتلت ها را در روغن سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شوند.
5. کتلت های سویا آماده هستند، آن ها را در ظرفی بچینید، با جعفری تزیین کرده و با سس گوجه فرنگی میل کنید.