مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

دستور پخت غذا با فلفل دلمه ای

دستور پخت غذا با فلفل دلمه ای

 

غذا با فلفل دلمه ای

اکثر ما از غذاهای تکراری خسته شدیم و به دنبال غذاهای جدید و متفاوت برای ناهار یا شام  هستیم. به همین منظور در مجله آشپزی راستین شاندیز و در دسته آشپزی بر آن شدیم تا غذاهایی جدید با موادی که در منزل دارید از برنجی گرفته تا نونی و سرخ کردنی را به شما معرفی و طرز تهیه آن را آموزش دهیم. یکی از این موادی که در اکثر منازل پیدا میشود فلفل دلمه ای می باشد که می توان آن را خیلی راحت با مواد دیگر ترکیب کرد و یک غذای جدید و خوش مزه  درست کرد .در این مقاله علاوه بر دستور پخت غذا با فلفل دلمه ای لیستی هم از غذا با فلفل دلمه ای برای شما تهیه کرده ایم، پس در ادامه با ما همراه باشید .
فلفل دلمه ای در پخت بسیاری از غذاها بکار می رود. این فلفل با ظاهر زیبا و عطر فوق العاده ای که دارد می تواند طعم غذاها را به طور کلی عوض کند.

 

لیست انواع غذا با فلفل دلمه ای

  • املت فلفل دلمه ای

  • خوراک فلفل دلمه ای

  • فلفل پلو (پلو فلفل دلمه ای)

  • خوراک سیب زمینی و فلفل دلمه ای

  • خوراک گوشت و فلفل دلمه ای

  • فلفل دلمه ای شکم پر

  • نیمروی قالبی فلفل دلمه ای

  • باربیکیوی مرغ و فلفل دلمه ای رژیمی

  • ذلمه فلفل با سس قارچ

 

 

دلمه فلفل و گوشت

مرحله سوم:

دو عدد از پیازها را نگینی کرده و در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

 

مرحله چهارم:

وقتی گوشت تا حدی پخته شد، برنج و لپه و همچنین سبزی های خرد شده را به گوشت اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت بدهید و سپس حرارت را خاموش کنید.

 

مرحله پنجم:

حال باید سس گوجه دلمه را تهیه کنید. در قابلمه دیگری دو پیاز دیگر را ریز نگینی کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در پایان سه و نیم پیمانه آب یا آب گوشت به همراه چند قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک سس را تنظیم کنید. در قابلمه را ببندید تا سس کمی بجوشد.

 

مرحله ششم:

در این فاصله سر فلفل ها را ببرید و داخل آنها را خالی کرده و با مواد دلمه پر کنید.

 

چیدن دلمه در ظرف

مرحله هفتم:

فلفل ها را در قابلمه یا قالب مورد نظر بچینید. این کار را طوری انجام دهید که دلمه فلفل ها کیپ هم باشند تا موقع پخت تکان نخورند. سس را در فاصله بین فلفل ها بریزید.
  • برای پخت دلمه فلفل روی گاز قابلمه را روی شعله خیلی کم قرار دهید. لازم است 60-90 دقیقه روی شعله بماند تا خوب پخته شود. وسط کار یک بار در قابلمه را بردارید و از سس روی فلفل ها بریزید تا سس جذب آنها شده و دلمه خوشمزه تر شود.
  • برای پخت دلمه فلفل دلمه ای در فر، فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. سپس ظرف حاوی دلمه ها را به مدت 60 دقیقه در فر قرار دهید. وقتی روی فلفل ها تا حدی برشته شده بود آماده هستند و میتوانید آنها را از فر خارج کنید. اواسط کار چک کنید اگر آب سس بیش از حد بخار شده بود کمی آب جوش اضافه کنید. مراقب باشید زیاد از حد آب اضافه نکنید تا دلمه فلفل له نشود!
نوش جان

 

نکته های کلیدی تهیه دلمه فلفل دلمه ای

– دقت کنید برای این که بعد از پخت، دلمه ها تلخ مزه نشوند حتما از فلفل هایی استفاده کنید که انتهای آنها سه برجستگی دارد.
– به دلخواه میتوانید به مواد داخل دلمه هم یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه و تفت دهید.
– دقت کنید سایز قابلمه طوری باشه که فلفل ها کنار هم و تقریبا بدون فاصله قرار بگیرند تا در زمان جوشیدن سس واژگون نشوند.
– ارتفاع سس درون قابلمه باید در حدی باشد که فلفل ها تا نیمه در سس قرار بگیرند.
– برای تهیه دلمه فلفل بدون گوشت و گیاهی میتوانید گوشت چرخکرده را از این دستور تهیه حذف کنید.
– با گوشت بوقلمون هم میتوانید این دلمه را تهیه کنید. همچنین میتوانید دلمه فلفل با مرغ تهیه کنید.
– هر زمان که فلفلها نرم شدند دلمه آماده ست. مواظب باشید زیاد از حد دلمه ها را نپزید. وگرنه فلفل ها له شده و فرم خودشان را از دست میدهند و جلوه زشتی پیدا میکنند. این نکته به خصوص برای تهیه دلمه فلفل مجلسی اهمیت دارد.

 

 

رستوران راستین شاندیز یکی از بهترین رستوران های نزدیک حرم امام رضا (ع) هست که افتخار میزبانی شما عزیزان را در فضایی آرام و دلنشین دارد.
آیا تا به حال میزبان شما بوده ایم ، تجربه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟