چیزکیک خرمالو، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بینالمللی است که در سراسر دنیا با طعمهای مختلفی درست میشود. این دسر خوشمزه یک چیزکیک سبک و خامهای به سبک نیویورکی است که میتوانید آن را با خرمالوی تازه و ادویههای گرم موردعلاقهتان آماده کنید. از این میوهٔ شگفتانگیز و سرشار از ویتامین c، در فصل پاییز لذت ببرید!
برای مشاهدهٔ آموزش کامل و مرحله به مرحلهٔ طرز تهیهٔ چیزکیک خرمالو، با مجلهٔ آشپزی راستین شاندیز همراه باشید.
فهرست مطالب
مواد لازم برای تهیهٔ چیز کیک خرمالو
بیسکویت پتی بور : ۳۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
شکلات تختهای: ۷۰ گرم
خرمالوی رسیده: ۱۵۰ گرم
خامهٔ قنادی فرم گرفته: ۲۵۰ گرم
پنیر خامهای: ۴۰۰ گرم
پودر ژلاتین: ۱٫۵ پیمانه
پودر گردو: ۵۰ گرم
آب سرد: ⅓ پیمانه
پودر شکر: ۱۰۰ گرم
آب جوش: ۱٫۵ پیمانه
ژلهٔ آلوئهورا: ۱ بسته
خرمالو برای تزیین روی کیک: به مقدار کافی
طرز تهیهٔ چیز کیک خرمالو
مرحلهٔ اول
برای تهیهٔ چیزکیک خرمالوی خوشمزه، در ابتدای کار بیسکویت را خرد کرده و درون غذاساز می ریزیم، سپس به خوبی میکس میکنیم تا کاملا پودر شود. در ادامه، شکلات تختهای و کره را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب، به روش بِنماری، آب میکنیم.
مرحلهٔ دوم
حالا بیسکویت پودر شده را درون یک کاسهٔ مناسب میریزیم، سپس شکلات و کرهٔ ذوبشده را به آن اضافه میکنیم. در ادامه، بیسکویت را به خوبی مخلوط میکنیم تا کره و شکلات به خورد آن بروند و بیسکویت حالت خمیری پیدا کند.
مرحلهٔ سوم
در این مرحله درون قالب کمربندی را با سلفون میپوشانیم، سپس مخلوط بیسکویت را درون قالب ریخته و با فشار دست کاملا فشرده میکنیم. حالا قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم تا لایه کراست سفت شود.
مرحلهٔ چهارم
در این فاصله، پوست خرمالوی رسیده را جدا میکنیم، سپس درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس میکنیم تا خرمالو پوره شود. در ادامه پنیر خامهای را به همراه پودر شکر درون یک کاسهٔ مناسب میریزیم و با دور تند همزن برقی هم میزنیم.
مرحلهٔ پنجم
زمانی که مخلوط پنیر خامهای حجیم شد، خامه فرمگرفته را به همراه پودر گردو و پورهٔ خرمالو به کاسهٔ حاوی پنیر خامهای اضافه کرده و آن را با لیسک در حد مخلوط شدن هم میزنیم. حالا پودر ژلاتین و آب سرد را مخلوط میکنیم.
مرحلهٔ ششم
در ادامه بدون همزدن پودر ژلاتین، اجازه میدهیم حالت اسفجی پیدا کند، سپس ژلاتین را روی حرارت بخار آب، به روش بِنماری، آب میکنیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود. حالا ژلاتین حل شده را به کاسهٔ حاوی مخلوط مایهٔ پنیری اضافه میکنیم.
مرحلهٔ هفتم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه، قالب را از یخچال خارج کرده و دیوارههای آن را با مقداری روغن مایع چرب میکنیم. در ادامه، مایهٔ پنیری را درون قالب روی لایهٔ کراست ریخته و با لیسک یا قاشق خیس، روی آن را کاملا صاف و یکدست میکنیم.
مرحلهٔ هشتم
در این مرحله، مجددا قالب را درون یخچال قرار داده، سپس اجازه میدهیم چیز کیک به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال استراحت کند تا لایهٔ پنیری کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان به سراغ درست کردن ژله میرویم.
مرحلهٔ نهم
برای این منظور ژلهٔ آلوئهورا را به همراه آب جوش درون یک کاسهٔ مناسب میریزیم، سپس ژله را در آب حل میکنیم (طبق دستورعمل روی بستهٔ ژله). حالا اجازه میدهیم ژله با دمای محیط هماهنگ شده و خرمالوها را به صورت نگینی خرد میکنیم.
مرحلهٔ دهم
حالا قالب را از یخچال خارج میکنیم، سپس ژله آلوئهورا را به همراه خرمالوهای نگینی خرد شده درون قالب روی لایهٔ پنیری ریخته و مجددا قالب را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال میگذاریم تا ژله کاملا سفت شود.
مرحلهٔ آخر
پس از گذشت این زمان، قالب را از یخچال خارج کرده و چیزکیک آماده شده را از قالب جدا میکنیم و در ظرف موردنظر برای سرو، آن را به سلیقهٔ خودتان تزیین کنید.
نوش جان!