چیپس ترد و خوشمزۀ خانگی را با این مواد ساده و به روشی آسان و سالم تهیه کنید و کودکان خود را با این چیپس ترد خانگی خوشحال کنید. مواد لازم برای تهیه چیپس ترد خانگی بسیار ساده است. این روشها کمک میکند تا چیپس خانگی را به آسانی و با روشی ساده تهیه کنید و از سلامت آن اطمینان حاصل نمایید. با این روش تهیه چیپس خانگی هر فردی میتواند با آرامش خاطر بیشتری از این خوراکی ترد و محبوب لذت ببرد.
نکات مهم در تهیۀ چیپس خانگی به روشی آسان و با مواد ساده
یکی از مهمترین خوراکیهایی که در مهمانیها و مراسم تولد به چشم میخورد، چیپس است. صدای ترک خوردن چیپسها و مزۀ ترد آن باعث شده که این خوراکی پای ثابت بسیاری از مراسمهای مختلف و دورهمیهای دوستانه باشد. درواقع اینطور میتوان گفت که چیپس به نسبت سایر مواد خوراکی که بهصورت فراوری تهیه میشوند، سالمتر بوده اما با این حال آن را جز خوراکیهای ناسالم دسته بندی میکنند. اما این خوراکی خوشمزه و ترد ممکن است برای برخی افراد از سلامتی کافی برخوردار نباشد و نتواند لذت خوردن این خوراکی محبوب را تجربه کنند. در این شرایط است که بحث چیپس خانگی بهمیان میآید.
تهیۀ چیپس خانگی ممکن است گاهی دشوار باشد و نتیجۀ کار رضایتبخش نبوده و یا به میزان چیپسهای بازاری ترد و خوشمزه نباشد. در این مقاله برای شما نکاتی را بیان میکنیم که با توجه به آنها میتواند چیپس ترد خانگی را به روش بازاری تهیه کنید و از صدای خش خش آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیۀ چیپس خانگی خوشمزه
برای تهیۀ چیپس خانگی خوشمزه و ترد، به موادی نیاز دارید که بتوانید به سیبزمینیها تردی مورد نظر را ببخشید. لیست مواد مورد نیاز برای تهیۀ چیپس خانگی خوشمزه در ادامه آورده شده است. این مقدار مواد برای دو الی سه نفر است و شما میتوانید به مقدار دلخواه این مواد را تهیه کنید.
- سیبزمینی بزرگ 3 عدد
- آرد و نشاسته نصف پیمانه
- ادویه گلپر، فلفل قرمز و آویشن و یا ادویههای دلخواه به میزان لازم
- نمک نصف قاشق غذاخوری
- روغن برای سرخکردن به میزان لازم
روش تهیۀ چیپس خانگی خوشمزه در سه مرحله
یکی از مهمترین نکات در تهیۀ چیپس خانگی خوشمزه و ترد، آگاهی از روش تهیۀ ویژه آن و بهکارگیری این اصول است. مهمترین مراحلی که برای تهیۀ چیپس خانگی ترد و خوشمزه باید رعایت کنید را در ادامه برای شما بیان خواهیم کرد.
مرحله اول
در ابتدا لازم است تا تعداد موردنظر سیبزمینیهای تازه و بدون ایران و سالم را برداشته و خوب بشوییم و برای مدت ده دقیقه در داخل آب سرد قرار دهیم. پس از سپری کردن این تایم، سیبزمینیها را برداشته و پوست میکنیم. سپس با یک رندۀ مخصوص که میتواند لایههای نازک را از مواد مختلف تهیه کند انتخاب کرده و سیبزمینیها را به کمک آن به لایههای نازک برش میدهیم. بسیار مهم است که بتوانید این لایههای نازک را از سیبزمینیها ایجاد کنید چون هم روغن کمتری جذب کرده و هم سریعتر آماده میشوند.
مرحله دوم
در این مرحله از روش تهیۀ چیپس خانگی، لازم است تا تکههای سیبزمینی را به مقداری آرد و نشاسته آغشته کرده و نصف قاشق غذاخوری نمک را به آن اضافه کرده و سپس را تکههای نازک چیپس را در داخل ظرفی با عمق مناسب، حاوی تکههای یخ قرار دهید تا به آنها شک وارد شده و خودشان را بگیرند. اجازه دهید تکههای نازک سیبزمینی در ترکیب آب یخ و نمک به مدت 30 دقیقه بماند و ترجیحا تکههای یخ را هرچند وقت به آن اضافه کنید تا دمای ظرف همواره سرد بماند. پس از گذشت این زمان، بهتر است سیبزمینیها را آبکش کرده و آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آبشان کشیده شود و کاملا خشک شوند. میتوانید به مدت یک تا دودقیقه ورقههای سیبزمینی آبکش شده را در فری که از قبل داغ شده است قرار دهید تا ورقههای سیبزمینی خشک شده و هنگام قراردادن در روغن، بهراحتی سرخ شوند.
مرحله سوم
در این مرحله از روش تهیۀ چیپس ترد خانگی، لازم است یک تابه با عمق مناسب انتخاب کرده و مقداری روغن در آن بریزیم و بگذاریم تا روغنها حسابی داغ شوند. درغیر این صورت ممکن است سیبزمینیها به ته تابه چسبیده و کل زحمات شما به باد رود. زمانی که روغن داغ شد، مقداری از ورقههای نازک سیبزمینی را به آرامی در روغن انداخته و زمانی که حسابی سرخ و خشک شدند آنها را از تابه خارج کنید و در یک ظرف دیگر قرار دهید و تا زمانی که داغ هستند ادویههای دلخواه را به آن اضافه کنید و سیبزمینیها را خوب همزده و باهم ترکیب کنید تا ادویهها به خورد سیبزمینیها برود.
اکنون سیبزمینیهای شما آماده است. نوش جان!
نکات مهم در تهیۀ چیپس خانگی ترد و سالم که به دردتان میخورد!
در ادامه برخی پرسشهای لازم دربارۀ تهیۀ سیبزمینی سرخکردۀ خانگی را آورده ایم که توجه به آنها خالی از لطف نخواهد بود.
1- آیا میتوان از روش دیگری بهجای سرخ کردن ورقههای سیبزمینی استفاده کرد؟
برای افرادی که ممنوعیت استفاده از روغن و مواد سرخ کردنی وجود دارد، با روشهای دیگری هم میتوان سیبزمینی ترد خانگی را تهیه کرد. میتوانید بهجای سرخ کردن ورقههای سیبزمینی از دستگاه هواپز استفاده کنید تا سیبزمینیهای خانگی شما به معنای واقعی کلمه سالم و خانگی باشند.
2- چگونه چیپس سرکه نمکی تهیه کنیم؟
تهیۀ چیپس سرکه نمکی در خانه نیز امکانپذیر است. اگر دوست دارید چیپس سرکه نمکی داشته باشید، میتوانید از محلول سرکه و آب برای خیساندن ورقههای سیبزمینی استفاده کنید.
3- چه باید کرد تا سیبزمینیها نرم نشوند و چیپس ترد داشته باشیم؟
گاهی پیش میآید که بعد از سرخ کردن، سیبزمینیها نرم شده و ترد نیستند، ممکن است این نرمی به این دلایل رخ دهد. اگر میخواهید که ورقههای سیبزمینی شما بعد از سرخشدن نرم نشوند، بهتر است آنها را بیشتر در آب و یخ قرار دهید، آنها را درزمان داغ بودن کامل روغن، سرخ کنید و بعد از سرخ شدن آنها را روی هم قرار ندهید. سیبزمینیها را وقتی کاملا خشک شدهاند در تابه ریخته و سرخ کنید وگرنه نرم میشوند.