تهیه دسر پارافه انار به این شکل و با این روشی که بیان میکنیم، بسیار ساده است. با این روش ساده و کارآمد، پارافهٔ انار را در خانه تهیه کنید و در مهمانیها و مراسمهای خود، به زیبایی دانههای انار بدرخشید. روش تهیه پارافهٔ انار خانگی را در این مقاله بخوانید و از نتیجهٔ زحمات خود شگفتزده شوید.
بهترین روش تهیۀ پارافۀ انار، دسری خوشرنگ و خوشمزه
دسرها بخش جدایی ناپذیر مراسمهای مختلف، مهمانیهای دوستانه و جشنهای گوناگون هستند. درست کردن آنها به مهارت ویژهای نیاز ندارد اما با این حال، نکات مهم و ترفندهایی وجود دارد که میتواند یک دسر خوشمزه را برای شما فراهم کند. دسرهای مختلف با عطر و طعمی متفاوت، همواره یکی از خوردنیهای جمعهای کوچک و بزرگ است.
دسر پارافۀ انار نیز از جمله دسرهای خوشرنگی است که با طعم ترش و شیرینی که ایجاد میکند، به یک دسر محبوب و پرطرفدار در مهمانیها تبدیل شده است. روش تهیه این دسر پارافۀ انار بسیار ساده است و ما در این مقاله همراه شما هستیم تا درکنار هم، مرحله به مرحله، این دسر خوشمزه را تهیه کنیم. بنابراین؛ تا انتهای مقالۀ درست کردن دسر پارافۀ انار ما را همراهی کنید.
مواد لازم برای تهیۀ دسر پارافۀ انار
میوۀ انار، یک میوۀ دلنشین و زیبا است که با دانههای براق و خوشرنگ خود، به نمادی از پایداری، بهار زندگی و بازتابی از ثروت و عشق، تبدیل شده است. اگر تصمیم گرفتهاید که دسر پارافۀ انار را تهیه کنید، به این مواد نیاز دارید. مقدار موادی که استفاده میکنید باید متناسب باشد. در اینجا ما برای حدود 3 الی 4 نفر، مواد لازم را تهیه کردهایم. به همین نسبت شما میتوانید مواد را به میزان دلخواه افزایش دهید.
- شکر نصف پیمانه
- شیر دو پیمانه
- دانههای انار دو پیمانه
- نشاستۀ ذرت 4 قاشق غذاخوری
- پودر ژله با طعم انار یک بسته
- عصارۀ وانیل نصف پیمانه
- آب جوش و آب سرد هریک به میزان یک پیمانه
مراحل تهیۀ دسر پارافۀ انار
حال که مواد لازم را برای تهیۀ دسر پارافۀ انار تهیه کردید، مرحله به مرحله، به سراغ تهیۀ پارافۀ انار میرویم. همراه ما باشید و این مراحل را دنبال کنید.
مرحله اول
در اولین قدم از روش تهیۀ دسر پارافۀ انار، دو پیمانه شیر را در قابلمه ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس نصف پیمانه شکر را به همراه نصف پیمانه وانیل به آرامی به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید تا شکر و وانیل در شیر حل شوند. به مدت حدود 5 دقیقه اجازه دهید تا شیر همراه شکر و وانیل خوب بجوشد و ترکیب شود.
مرحله دوم
در این مرحله از تهیۀ دسر پارافه انار، باید نشاسته را در یک لیوان شیر سرد حل کنید و پس از آنکه نشاسته کامل در شیر حل شد و اثری از گلوله گلوله شدن نشاسته مشاهده نکردید، درنهایت آن را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. همانطور که میدانید، نشاسته در آب سرد بهتر حل میشود و بهتر است ابتدا آن را در یک مایع سرد مانند شیر سرد باز کنید.
در این مرحله، پس از آن که نشاستۀ ذرت را به قابلمۀ مایع دسر اضافه کردید، باید بهطور مستمر، مواد داخل قابلمه را هم بزنید، چرا که ممکن است نشاستۀ ذرت تهنشین شده و به کف قابلمه بچسبد. بهتر است همزدن را به مدت یک الی دو دقیقه ادامه دهید تا از تهنشینی نشاسته جلوگیری شود.
مرحله سوم
در این مرحله، پس از اینکه به مدت دو دقیقه، مواد داخل قابلمه را هم زدید، لازم است که زیر گاز را خاموش کرده و ظرفهای دسر را آماده کنید. سپس بهآرامی مواد داخل قابلمه را به ظرفهای دسر منتقل کنید. برای اینکه یک دسر زیبا و خوشرنگ داشته باشید، باید بهصورت لایهای، بعد از هر مرحله اضافه کردن مواد دسر، یک لایه دانههای انار را روی آن قرار دهید و سپس مجدد یک لایه دسر روی آن بریزید. این کار را تا جایی ادامه دهید که ظرفهای دسر تا نیمه، پر شوند و لایههایی از دسر و دانههای انار، بهزیبایی مشاهده شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله از تهیه دسر پارافۀ انار، لازم است تا به مدت 24 ساعت، دسرها را درون یخچال و در محلی بدون حرکت قرار دهید تا مواد دسر بهخوبی خود را بگیرند و یک دسر غلیظ با بافتی یکنواخت داشته باشید. گاهی ممکن است دسر پارافه را به روشی دیگر نیز درست کنیم. در این روش، برای اینکه دانههای انار و مایع دسر با هم مخلوط نشوند، ابتدا مایع دسر را در یخچال قرار داده و پس از آنکه مایع خودش را گرفت، دانههای انار را به آن اضافه میکنند.
مرحله پنجم
در این مرحله، نوبت به تهیه ژلۀ پارافۀ انار میرسد. آماده کردن ژله بسیار آسان است و فقط کافی است به میزان مواد و آب توجه کنید. برای تهیۀ ژله کافی است تا دو پیمانه آب را در یک قابلمه بریزید و به جوش بیاورید. سپس یک پیمانه شکر به آب اضافه کرده و آن را در آب جوش حل کنید. پس از آن، پودر ژله را به آرامی به آب اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملاً در آب حل شود و مایع ژله به یک محلول شفاف تبدیل شود.
سپس ظروف دسر را از یخچال خارج کرده و به میزان دلخواه مایع ژله را روی آنها بریزید. سپس مجدد ظروف دسر را در یخچال قرار دهید تا مایع ژله خودش را بگیرد. بعد از گذشت حدود 12 ساعت، دسر پارافۀ انار شما آماده است. در این دسر شما ترکیبی از یک پودینگ، دانههای انار و ژله را مشاهده میکنید که به زیبایی در کنارهم قرار گرفتهاند.
نکته مهم در تهیه دسر پارافه انار
شما میتوانید با توجه به سلیقۀ خود، ترتیب قرار گیری مواد دسر را تغییر دهید. بهاینصورت که میتوانید در ابتدا ژله را تهیه کنید و سپس دانههای انار و مایع دسر را روی آن قرار دهید. این کاملا به شما بستگی دارد که با چه ترتیبی دسر خود را آماده کنید. پس از طی کردن این مراحل، اکنون دسر شما آماده شده است. امیدواریم که به کمک این دسر بتوانید رنگی زیبا به میز مهمانی خود ببخشید.