مهمانیها و مجالس خود را با این دسرها و موسهای خوشمزه، زیباتر و خوشرنگتر کنید. با روشی آسان و ساده، به تهیهٔ این مدل موسهای خوشمزه بپردازید. روش تهیه این مدل موسهای خوشمزه را در این مقاله بخوانید و مهمانها و اعضای خانوادهٔ خود را شگفتزده کنید.
تهیۀ 5 نوع موس میوهای خوشمزه با طعم و رنگی دلپذیر
امروزه، موسهای میوهای مختلف، به یکی از انواع دسرهای محبوب و پرطرفدار درمیان افراد تبدیل شده است که دامنۀ تنوع بالای آنها، برای هرفردی، از کوچک گرفته تا بزرگسال، همواره بهعنوان یک خوردنی خوشمزه درنظر گرفته میشود. از آنجایی که موسها در انواع مختلف و با موادی گوناگون تهیه میشوند، در این مقاله همراه شما هستیم تا با 5 نوع موس پرطرفدار آشنا شویم و تهیۀ کردن آنها را در کنار هم یاد بگیریم.
1- موس کیک شکلاتی
شکلات از آن دسته خوردنیهایی است که کوچک و بزرگ نمیشناسد. موس کیک شکلاتی نیز یک دسر فوقالعاده پرطرفدار و خوشمزه است که در این بخش به روش تهیۀ آن میپردازیم.
مواد لازم برای تهیۀ موس کیک شکلاتی
برای تهیۀ موس کیک شکلاتی، لازم است تا مواد زیر را تهیه کنید.
- تخم مرغ
- شکر نصف پیمانه
- شیر
- پودر وانیل
- آرد سفید نصف پیمانه
- بکینگ پودر
- خامه
- پودر کاکائو نصف پیمانه
روش تهیۀ موس کیک شکلاتی
از آنجایی که موس شکلاتی را همراه با کیک شکلاتی استفاده میکنیم و روی کیک را با موس میپوشانیم، بهتر است ابتدا کیک شکلاتی را از قبل تهیه کنید. برای تهیۀ کیک شکلاتی میتوانید دستور تهیه کیک شکلاتی را مطالعه کنید. برای تهۀ موس شکلاتی، ابتدا لازم است یک پیمانه شیر را همراه با شکر در یک قابلمه ریخته و روی حرارت هم بزنید تا شکر در آب حل شده و غلیظ شود.
سپس تخممرغها را در ظرفی دیگر شکسته و همراه آرد سفید، بکینگپودر و پودر وانیل با همزن ترکیب کرده تا مواد پف کنند. سپس خامه را از یخچال خارج کرده و پودر شکلات را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. درنهایت، هر سه مواد را باهم ترکیب کرده و با همزن خوب هم میزنیم. اکنون موس شکلاتی شما آماده است که میتوانید روی کیک خود را با این موس تزئین کنید.
2- موس توت فرنگی
موس توت فرنگی نیز از محبوبترین موسهای خوشمزه است که افراد بسیاری دوست دارند این موس خوشمزه را برای مهمانیها و مجالس خود تهیه کنند.
مواد لازم برای تهیۀ موس توتفرنگی
- شکر نصف پیمانه
- شیر
- ژلاتین
- خامه قنادی
- پودر توتفرنگی نصف پیمانه
روش تهیۀ موس توتفرنگی
برای تهیۀ موس توتفرنگی، ابتدا خامه را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد. سپس همزن را روشن کرده و خامه را هم بزنید. کم کم به خامه پودرتوتفرنگی را اضافه کنید و همزدن را تا پفکردن خامه ادامه دهید. سپس شکر را در نصف پیمانه شیر حل کنید و آن را روی حرارت بخار داغ آب قرار دهید و ژلاتین را در آن حل کنید تا به روش بنماری، ژلاتینها در شیر و شکر آب شده و حل شود.
درنهایت، پس از آن که ژلاتین کامل حل شد، آن را در کناری بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به ترکیب خامه و پودر توتفرنگی اضافه کنید و مجدد همۀ مواد را باهمزن خوب هم بزنید. اکنون مواد را در ظرفی ریخته و در داخل یخچال به مدت دو ساعت قرار دهید. موس توتفرنگی شما آماده شده است. نوش جان!
3- موس وانیلی
یکی دیگر از انواع موسهای خوشمزه، موس وانیلی است. این موس نیز با عطر و طعم دلپذیری که دارد، به یک موس محبوب در مجالس و مهمانیها تبدیل شده است. در ادامه با روش تهیۀ موس وانیلی بهطور خلاصه آشنا میشویم.
مواد لازم برای تهیۀ موس وانیلی
- تخم مرغ
- شکر نصف پیمانه
- شیر
- پودر وانیل
- آرد سفید نصف پیمانه
- بکینگ پودر
- خامه قنادی
روش تهیۀ موس وانیلی
برای تهیۀ موس وانیلی، ابتدا خامۀ قنادی را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد. سپس همزن را روشن کنید و تخممرغ و وانیل را همراه با آرد، باهم ترکیب کنید. سپس شیر را روی حرارت قرار داده و شکر را در آن حل کنید. پس از آن، خامۀ قنادی را به همزن اضافه کنید وهم زدن را ادامه دهید.
در نهایت، شیر، شکر و بکینگ پودر را همراه با پودر وانیل به آرامی به ظرف همزن اضافه کنید و اجازه دهید مواد باهم خوب ترکیب شوند. اکنون مایع موس را در یک ظرف مناسب ریخته و اجازه دهید به مدت 5 ساعت در یخچال بماند و خودش را بگیرد. اکنون موس وانیلی شما آماده شده است. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.
4- موس نسکافه
موس نسکافهای نیز از آن دسته موسهای مخصوص است که بیشتر نام آن را در کافیشاپهای مختلف مشاهده میکنیم. اگر میخواهید این موس مجلسی را در خانه تهیه کنید، در ادامه با روش تهیه موس نسکافه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیۀ موس نسکافه
- پودر نسکافه نصف پیمانه
- شیر نصف پیمانه
- پودر ژلاتین
- خامه قنادی
- شکر نصف پیمانه
- زرده تخم مرغ
روش تهیۀ موس نسکافه
برای تهیۀ موس نسکافهای، ابتدا ژلاتین را در یک ظرف همراه با آب حل کنید و اجازه دهید ژلاتینها روی حرارت، آب شوند. در مرحلۀ بعد، آرد و زردۀ تخممرغ را با هم ترکیب کنید. سپس خامه را همراه با پودر نسکافه ترکیب کرده و به آن اضافه کنید. سپس شکر را در شیر حل کنید. درنهایت، شیر و شکر را همراه با خامه و آرد و تخممرغ، به همزن اضافه کنید و درانتها نیز ژلاتین را به این ترکیب بیافزایید. این ترکیب را به مدت 2 الی سه ساعت در داخل یخچال قراردهید تا مواد خود باهم یکی شوند. اکنون موس نسکافهای شما آماده است.
5- موس موز
موز نیز از دسته میوههای محبوب است که در بیشتر دسرها یافت میشود. موس این میوه نیز بسیار خوشمزه است. اگر دوست دارید موس با طعم موز را تهیه کنید، در این بخش به روش تهیۀ این موس خوشمزۀ و جذاب میپردازیم.
مواد لازم برای تهیۀ موس با طعم موز
- ژلاتین
- شیر
- شکر
- پورۀ موز
- خامۀ قنادی
روش تهیۀ موس با طعم موز
ابتدا مقداری دلخواه، موز را بهصورت پوره در آورید و آن را کنار بگذارید. اگر از پودر ژلاتین استفاده میکنید، آن را در نصف پیمانه شیر گرم حل کنید. سپس با مقدار باقی ماندۀ شیر، شکر و پورۀ موز را باهم مخلوط کنید.
سپس خامۀ قنادی را از یخچال خارج کنید و زمانی که به دمای محیط رسید، آن را با همزن خوب هم بزنید. سپس شیر، شکر وپورۀ موز را به آن اضافه کرده و درنهایت، ترکیب شیر و پودر ژلاتین را به ظرف همزن افزوده و به مدت 10 دقیقه مواد را خوب با همزن باهم مخلوط کنید. پس از گذشت 10 دقیقه، موس موز شما آماده شده است. آن را در یخچال به مدت 2 ساعت قرار دهید و سپس همراه عزیزانتان سرو کنید. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.
امروزه موسها به دسرهای جذاب در مهمانیها و مجالس تبدیل شدهاند که در انواع مختلفی نیز تهیه میشوند. در این مقاله به معرفی 5 مدل موس محبوب پرداختیم که امیدواریم در مهمانیها و مجالس پیشرو بتوانید از آنها استفاده کنید.