مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیۀ بورانی اسفناج خوش‌عطر و پرخاصیت

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج خوشمزه را با این دستور تهیه کنید تا اطرافیانتان شگفت‌زده شوند. سیر در بورانی اسفناج، عطری خوش به آن می‌بخشد و خواص آن را دوچندان می‌کند. به کمک دستور تهیۀ بورانی اسفناج، کوچک و بزرگ می‌آیند تا ناخنکی به آن بزنند. این غذای مقوی و پرخاصیت را به آسانی همین امروز تهیه کنید.

روش تهیۀ بورانی خوشمزه و مقوی با عطری دلپذیر

اسفناج، یکی از گیاهان بومی کشور ایران است که از دسته گیاهان تاج خروسیان همچون چغندر، برگ چغندر و کینوا به‌شمار می‌آید. اسفناج هم یک گیاه بهاری است و هم پاییزه. به‌دلیل خواص بالای اسفناج، امروزه از آن برای تهیۀ غذاهای مختلف استفاده می‌شود. بورانی اسفناج، از آن دسته میان‌وعده‌های پرخاصیت است که البته بسیاری از افراد از حضور آن بی‌خبر هستند. خواص اسفناج بر کسی پوشیده نیست. اسفناج گیاهی است که طبعی سرد و تر دارد و از جمله خواص آن می‌توان به سلامت قلب، مغز، چشم، درمان یبوست، کم‌خونی، فشارخون بالا و دیابت اشاره کرد.

از جمله خواصی که در اسفناج وجود دارد، میزان کلسیم بالای آن است که برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان، خوردن آن توصیه می‌شود. برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A,B3,C، آهن و پتاسیم است. بنابراین به شما توصیه می‌کنیم، تا جایی که می‌توانید از ترکیب اسفناج در وعده‌های غذایی خود استفاده کنید. یکی از غذاهایی که می‌توانید با اسفناج درست کنید، بورانی اسفناج است. در این مقاله همراه شما هستیم تا با روش تهیهٔ بورانی اسفناج آشنا شویم. پس برای تهیهٔ بورانی اسفناج همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیۀ بورانی اسفناج

در این بخش، همراه شما هستیم تا با مواد لازم برای تهیۀ بورانی اسفناج آشنا شویم. برای تهیۀ بورانی اسفناج ، توصیه می‌شود از اسفناج تازه استفاده کنید. از آن‌جایی که بهتر است بورانی اسفناج را تازه تازه تهیه کنید، موادی که در ادامه بیان می‌کنیم، برای حدود چهار نفر مناسب است. اما با توجه به نیاز خود، می‌توانید مقدار این مواد را تغییر دهید و بورانی اسفناج را برای عزیزان خود تهیه کنید.

  • اسفناج تازه نیم کیلو
  • سیر ۴ الی ۵ حبه
  • گردو ۵ الی ۷ عدد
  • فلفل سیاه به میزان یک قاشق چای‌خوری
  • ماست به‌میزان ۳ پیمانه
طرز تهیه بورانی اسفناج

مراحل گام‌به‌گام تهیۀ بورانی اسفناج تازه

همانطور که دانستیم، بورانی اسفناج، یک نوع دسر است که با خواص بیشماری که دارد، به یک میان‌وعدۀ مقوی تبدیل شده است. این خوردنی خوشمزه با توجه به وجود سیر و اسفناج در کنار ماست تازه، طبعی معتدل دارد و می‌تواند برای سلامتی افراد مختلف، مفید باشد. حال که از دانستی‌های لازم آگاه شدیم، در ادامه، همراه شما هستیم تا با روش گام‌به‌گام تهیۀ بورانی اسفناج آشنا شویم.

مرحلۀ اول

در‌ابتدا، اسفناج‌ها را خوب بشویید تا گل‌ و لای آن‌ها خارج شود. سپس آن‌ها را با چاقو به قطعات بزرگ تقسیم کرده و خورد کنید.

مرحلۀ دوم

در دومین قدم از روش تهیۀ بورانی اسفناج، برای اینکه اسفناج‌ها کمی نرم شوند، لازم است مقداری آنها را در یک تابۀ مناسب تفت دهیم. دقت کنید که نیازی نیست اسفناج‌ها سرخ شوند. بلکه مقداری تفت می‌دهیم تا کمی اسفناج‌ها نرم شده و خوردن آنها راحت‌تر شود. پس از اینکه اسفناج‌ها نرم شدند، زیر تابه را خاموش می‌کنیم و اسفناج‌ها را در کنار قرار می‌دهیم.

مرحلۀ سوم

از آنجایی که در تهیۀ بورانی اسفناج، از پورۀ سیر و گردوی آسیاب شده استفاده می‌شود تا عطر و طعمی خوش به بورانی اسفناج دهد، بهتر است گردو و سیر را آسیاب کنیم. برای این‌کار، ابتدا ۴ حبه سیر برداشته، پوست کنده و خوب می‌شوریم. سپس آنها را با رندهٔ ریز رنده کرده و یا با چاقوی تیز ساطوری می‌کنیم. سپس به سراغ آماده کردن گردوها می‌رویم. گردوها را نیز با چاقو ساطوری می‌کنیم.

اگر دوست ندارید سیر و گردو، زیر دندان‌های شما بیاید، می‌توانید ابتدا گردو را آسیاب کرده و سپس سیرها را به آن اضافه کرده و سیر و گردو را یک دور باهم آسیاب کنید. با این کار، هم عطر بیشتری به بورانی اسفناج می‌بخشید و هم می‌توانید به آسانی آن را میل کنید.

دستور تهیه بورانی اسفناج

مرحلۀ چهارم

اکنون که ترکیب سیر و گردو آماده شده است، نصف این مقدار را به اسفناج‌ها اضافه کرده و با آنها خوب ترکیب می‌کنیم. اسفناج و سیر را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا عطر و طعم سیرها به خورد اسفناج‌ها برود. از آنجایی که اسفناج طبعی سرد و تر دارد، خوردن آن به تنهایی در کنار ماست توصیه نمی‌شود. چرا که ماست نیز طبعی سرد دارد. استفاده از سیر و گردو باعث می‌شود که به دلیل داشتن طبع گرم، طبع سرد اسفناج خنثی شود و مشکلی دامن‌گیر افراد مختلف نشود. بنابراین؛ تا جای ممکن از سیر و گردو در این ترکیب استفاده کنید. درنهایت، باقیماندهٔ سیر و گردو را برای مرحلهٔ بعد کنار می‌گذاریم.

مرحلۀ پنجم

اکنون به مراحل پایانی تهیۀ بورانی اسفناج رسیده‌ایم. در این مرحله، ماست را از یخچال خارج کرده و اجازه می‌دهیم کمی در دمای محیط، گرم شود. سپس باقیماندۀ سیر و گردو را که از قبل کنار گذاشته بودیم، برداشته و به ماست اضافه می‌کنیم. ماست، سیر و گردو را خوب با هم ترکیب می‌کنیم. مواد را آنقدر با هم هم می‌زنیم تا یک ترکیب یک دست ایجاد شود. از آنجایی که سیر طعم تندی دارد، می‌توانید فلفل سیاه را به میزان کمتری استفاده کنید. اما استفاده از فلفل سیاه باعث می‌شود، طبع بورانی اسفناج به گرمی برود.

سپس اسفناج، گردو و سیر را به ماست اضافه می‌کنیم و مواد را خوب با هم ترکیب می‌کنیم. اکنون بورانی اسفناج شما آماده شده است. برای اینکه طعمی یکنواخت‌تر در بورانی اسفناج داشته باشیم، توصیه می‌شود بورانی اسفناج را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.‌ بعد از گذشت یک ساعت می‌توانید آن را از یخچال خارج کرده و در کنار وعده اصلی خود بورانی اسفناج را سرو کنید.

همانطور که دانستیم، تهیۀ بورانی اسفناج بسیار آسان است. عطر خوش سیر در این ترکیب باعث می‌شود هرچه زودتر بخواهید این میان‌وعدۀ خوشمزه را میل کنید. امیدواریم که به کمک این مقاله بتوانید بورانی اسفناج خوش‌طعم را به آسانی در خانه، برای عزیزان خود تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Sign in

No account yet?