ترافل انبۀ کافیشاپی با طعمی تابستانی را همین امروز با این دستور طلایی امتحان کنید. این دسر خوشمزه، میتواند یکی از دسرهای محبوب در روزهای گرم باشد. این دسر خوشمزه، دستور تهیۀ مختلفی دارد اما شما با توجه به ذائقۀ خود میتوانید از مواد مشابه در آن استفاده کنید. در این مقاله همراه شما هستیم تا این دسر تابستانی را با یک روش آسان تهیه کنیم.
روش تهیۀ دسر تابستانی ترافل انبه به روش کافیشاپی
وقتی روزهای گرم از راه میرسد، بوی میوۀ انبه در فضا میپیچد. هر فروشگاهی این میوۀ گرمسیری را عرضه میکند و بهراحتی میتوان این میوۀ خوشطعم را تهیه کرد. خوردن میوۀ انبه لذتبخش است و میتوان از آن دسرهای مختلف تهیه کرد. اگر دوست دارید با دسرهای مختلفی که از این میوه تهیه میشود آشنا شوید، در این مقاله به یکی از این دسرهای خوشمزه میپردازیم. یکی از دسرهای خوشمزهای که میتوان با انبه تهیه کرد، ترافل انبه است. در این مقاله، روش تهیۀ ترافل انبه را به شما آموزش میدهیم. مطمئن هستیم با تهیۀ این دسر خوشمزه، دستور آن را بهخاطر میسپارید و در هر فرصتی که پیدا شد، این دسر محبوب انگلیسی را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیۀ ترافل انبه
بوی خوش انبه شما را برای تهیۀ دسر ترافل انبه وسوسه خواهد کرد. از آنجا که ترافل انبه یک دسر خارجی است، شاید مواد آن چندان آشنا نباشد. این دسر خارجی طعمی خاص دارد اما به شما قول میدهیم که با این موادی که در ادامه بیان میکنیم، میتوانید طعمی خوش و آشنا را در این دسر خوشمزه بیابید.
- انبه به تعداد 5 عدد
- پنیر خامهای به میزان لازم
- خامه به میزان لازم
- شیر دو پیمانه
- پودر انبه نصف پیمانه
- پودر خامه نصف پیمانه
- بیسکوییت به میزان لازم
مراحل گام به گام تهیۀ ترافل انبۀ انگلیسی
میوۀ انبه از آن دسته میوههای محبوب است که طرفداران بسیاری دارد. به شما توصیه میکنیم، دسر ترافل انبه را فقط یک بار تهیه کنید تا از مزۀ خوش آن شگفتزده شوید. تهیۀ دسر ترافل انبه نیاز به کمی صبر و حوصله دارد. روش تهیۀ ترافل انبه ساده است، چرا که با مخلوط کن کارها به سادگی انجام میشوند و شما با این روش ساده میتوانید دسر ترافل انبۀ انگلیسی را به روش کافی شاپی در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مرحلۀ اول
در اولین قدم از روش تهیۀ دسر ترافل انبه، باید سس دسر را تهیه کنیم. برای تهیۀ سس ابتدا دو عدد انبه را برداشته، شسته و پوست میگیریم. سپس انبهها را خرد میکنیم و در مخلوط کن قرار میدهیم. اگر مخلوط کن ندارید، اشکالی ندارد. شما میتوانید با پوشیدن یک دستکش، مواد را در یک ظرف ریخته و خوب ورز دهید. البته استفاده از گوشتکوب نیز میتواند مناسب باشد.
سپس یک پیمانه خامه را به ترکیب اضافه کنید. ترکیب خامه و انبه را خوب مخلوط کنید تا یک دست شود. سپس به ترتیب، نصف پیمانه پنیر خامهای، دو پیمانه شیر، پودر انبه و پودر خامه را به این ترکیب اضافه کنید و مخلوط کن را روی دور تند قرار دهید. غلظت این ترکیب باید همانند خامه اما کمی رقیقتر از بافت خامه باشد. میتوانید کمی عسل را نیز به این ترکیب اضافه کنید، اگر طعم شیرین را دوست دارید. درغیر اینصورت، طعم شیرین انبه میتواند شیرینی کافی را به دسر ببخشد.
سپس این ترکیب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید به مدت دو ساعت استراحت کند. بعد از گذشت این زمان، سس را از یخچال خارج کنید و در کنار قرار دهید. در این میان میتوانید ادامۀ کار تهیۀ ترافل را به انجام برسانید.
مرحلۀ دوم
در قدم دوم از تهیۀ ترافل انبه، سراغ تهیه کردن تکههای انبه داخل دسر میرویم. این تکهها هم طعم خوشی به آن میبخشد و هم بر زیبایی آن میافزاید. برای این کار، دو عدد انبه را برداشته و به تکههای ریز خرد میکنیم. بهتر است تکههای انبه بهحالت نگینی خرد شوند تا در ترکیب دسر، زیبایی آن را دوچندان کنند. تکههای انبه را در یک ظرف دیگر بریزید و صبر کنید تا زمان استراحت سس در یخچال تمام شود.
مرحلۀ سوم
اکنون به مراحل پایانی تهیۀ دسر ترافل انبه رسیدهایم. برای این کار یک دیس مناسب نیاز داریم. ابعاد این دیس بستگی به میزان موادی است که بهکار بردهاید. دیس را برداشته و یک لایه سس را در کف آن پخش کنید. سپس بیسکوییتهایی که تهیه کردهایید را در شیر بزنید تا کمی مرطوب شوند، سپس در ظرف روی سسها بچینید.
روی بسکوییتها را یک لایه سس دیگر قرار دهید و خوب پخش کنید تا روی تمام بیسکوییتها با سس دسر پوشانده شود. روی لایۀ بیسکویت و سس، تکههای انبه را قرار دهید و مجدد یک لایه سس انبه را روی آن بریزید و پخش کنید. میتوانید از پودر وانیل و یا پسته نیز در این میان بین لایههای بیسکوییت، انبه و سس استفاده کنید.
مجدد روی انبهها را یک لایه بیسکویت بچینید و روی بیسکوییتهارا سس بزنید. این کار را تا پر شدن دیس، بهصورت لایهای ادامه دهید. درنهایت روی دیس را با تکههای انبه، پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کنید تا زیبایی این دسر بیشتر شود. سپس این دیس زیبا و خوشعطر را به مدت 24 ساعت تا 48 ساعت، در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و به استحکام برسد.
اگر دوست ندارید از بیسکوییت استفاده کنید، میتوانید کیک وانیلی بپزید و بهصورت لایهای این سس را در میان کیک قرار دهید. بهتر است کیک شما ضخامت مناسبی داشته باشد تا هنگام برش زدن و تکهکردن کیک، برای تهیه دسر کافی باشد. اکنون دسر ترافل خوشمزۀ شما آماده شده است. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.