مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

دستور پخت سوپ عروس ایتالیایی؛ خوش‌طعم و خوشمزه!

سوپ عروس ایتالیایی

دستور تهیۀ یکی از بهترین سوپ‌هایی ایتالیایی که به سوپ عروس معروف است، برای شماست. هم‌اکنون اگر به فکر دستور تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی هستید، در این مقاله همراه مجلۀ راستین باشید تا با روش تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی بیشتر آشنا شوید و همین امروز به تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی بپردازید.

دستور تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی؛ مجلسی و خوشمزه!

وقتی با عنوان دستور تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی آشنا می‌شوید، چه‌چیزی در ذهن شما تداعی می‌شود؟ باید به اطلاع شما برسانیم، سوپ عروس ایتالیایی برای عروس خانم‌ها نیست. اما یک غذای مجلسی به‌شمار می‌آید که از گذشته‌های دور تا کنون، در کشور ایتالیا، برای سرو در مجالس و مهمانی‌های مختلف، مانند عید کریسمس و یا عید پاک، تهیه می‌شود.

از آن‌جایی که ایتالیایی‌ها به ماکارونی علاقۀ خاصی دارند، در بیشتر غذاهای خود از آن استفاده می‌کنند. سوپ عروس نیز چنین است. ترکیب ماکارونی و هویج و گوشت، خواص این غذای خارجی را چندین برابر می‌کند. اگر کنجکاو شده‌اید که بدانید سوپ عروس ایتالیایی چیست و چه‌طور می‌توانید در خانه به تهیۀ سوپ عروس بپردازید، با این مقالۀ راستین همراه ما باشید تا برای شما کامل توضیح دهیم چه‌طور می‌توانید با تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی آشنا شوید. در ابتدا با مواد لازم برای تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی آشنا می‌شویم، سپس به مراحل تهیۀ آن می‌پردازیم و امیدواریم به کمک این دستور بتوانید این سوپ خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی

سوپ عروس ایتالیایی، برخلاف اسمش، مواد ساده‌ای دارد. در ادامه فهرست موادی که برای تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی لازم است را برای شما آماده کرده‌ایم.

  • گوشت چرخ‌کرده به میزان 500 گرم
  • آرد دو تا سه قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • هویج سه عدد
  • پنیر پارمزان به میزان لازم
  • ریحان خشک شده به میزان لازم
  • پیاز کوچک یک عدد
  • پودر پیاز یا پودر سیر یک قاشق چای خوری
  • آب گوشت دو لیوان
  • ماکارونی یک تا دو پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ عروس ایتالیایی

مراحل گام‌به‌گام تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی

خب به اصلی‌ترین بخش در تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی می‌رسیم. در این بخش، همراه شما هستیم تا با روش تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی به‌صورت مرحله‌به‌مرحله آشنا شویم. امیدواریم به کمک این راهنمای تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی، به آسانی بتوانید این سوپ مجلسی خارجی را در خانه تهیه کنید.

مرحله یک

در اولین قدم از روش تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی، با دشواری خاصی همراه نیستید. چرا که روش تهیۀ این سوپ در ابتدا شباهتی نزدیک با روش تهیۀ سوپ‌های دیگر دارد. برای تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی، مقداری گوشت گوسفندی برداشته و آن را خوب بشویید و سپس آن را آب‌پز کنید. علاوه بر این به آب گوشت نیاز دارید. از آن‌جایی که پختن گوشت‌ها کمی زمان‌بر است، بهتر است در ابتدای شروع تهیۀ سوپ عروس، به فکر تهیۀ آب گوشت باشید.

مرحله دو

سوپ عروس ایتالیایی از آن دسته سوپ‌هایی است که درون آن از گوشت کوفته قلقلی استفاده می‌شود. بنابراین؛ در دومین قدم از روش تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی، باید به تهیۀ گوشت کوفته قلقلی بپردازید. درست کردن گوشت کوفته قلقلی کمی قلقل دارد، اما شما می‌توانید به کمک راستین کوفته قلقلی‌های خوبی را آماده کنید.

برای تهیه کوفته قلقلی‌ها، مقدار مناسبی گوشت چرخ‌کرده بردارید و یا گوشت گوسفندی بدون چربی را چرخ کنید. یک پیاز متوسط بردارید و آن را رنده کنید، آب آن را بگیرید و کمی آرد را با آن مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. نمک، فلفل و گلپر را می‌توانید در این مرحله، به کوفته قلقلی‌ها بیافزایید. کوفته قلقلی‌ها باید قوام خوبی داشته باشند تا در‌هنگام سرخ‌کردن از هم باز نشوند.

مرحله سه

در سومین قدم از روش تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی، لازم است تا کوفته قلقلی‌ها را درون قابلمه‌ای که پیاز را تفت دادیم، قرار دهیم و آن‌ها را همراه با پیاز کمی سرخ کنیم. در ادامه، برای تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی، یک پیاز کوچک بردارید، خوب بشویید و سپس رنده کنید، به‌طوری که اثری از آن باقی نماند. هدف از استفاده پیاز آن است که طعم آن را در سوپ داشته باشیم و نیازی نیست در سوپ دیده شود. یک قابلمه برداشته و روی حرارت قرار دهید. درون آن روغن بریزید و پس از آنکه روغن داغ شد، پیازها را درون آن بریزید و تفت دهید. خیلی کوتاه پیازها را تفت دهید؛ در‌حدود یک تا دو‌ دقیقه کافی است. سپس کوفته قلقلی‌ها را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کوفته‌ها سرخ شوند.

مرحله چهار

اکنون زمان اضافه کردن آب گوشت به قابلمۀ کوفته‌ها رسیده است. آب گوشتی که از قبل تهیه کرده‌اید را اکنون در این مرحله به قابلمه اضافه کنید. تکه‌های گوشتی که برای تهیۀ آب‌گوشت استفاده کرده‌اید را می‌توانید به‌صورت ریش ریش شده اضافه کنید. درغیراین‌صورت، آن را در یخچال نگه‌دارید و برای مصارف دیگر استفاده کنید.

دستور پخت سوپ عروس ایتالیایی؛ خوش‌طعم و خوشمزه!

مرحله پنج

در قدم‌های بعدی از روش تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی، باید به فکر آماده کردن ماکارونی‌ها باشید. برای این سوپ هم می‌توانید از ماکارونی رشته‌ای استفاده کنید و هم می‌توانید از اشکال دیگر ماکارانی بهره‌مند شوید. ماکارونی‌ها را به همان روش مرسوم تهیه کنید. آن‌ها را در آب جوش بریزید و سپس ماکارونی‌ها را آب‌کش کنید. در‌نهایت، ماکارونی‌های آبکش شده را به قابلمۀ سوپ اضافه کنید و هم بزنید. می‌توانید کمی ادویه‌های مختلف مانند فلفل سیاه، گلپر و پودر سیر و یا پودر پیاز را در این مرحله به قابلمه اضافه کنید.

مرحله شش

اکنون به مراحل پایانی تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی رسیده‌‌ایم. شما در این مرحله باید هویج‌ها را اضافه کنید. حضور هویج در این سوپ هم خواص آن را تقویت می‌کند و هم رنگی جذاب به آن می‌بخشد. هویج‌ها را خوب بشویید و سپس آن‌ها را به صورت نگینی ریز کنید. سپس آنها را به قابلمۀ سوپ اضافه کنید.

مرحله هفت

به‌عنوان آخرین قدم در روش تهیۀ سوپ عروس، نان‌های خشک شده را به سوپ اضافه کنید. پنیر پارمزان را رنده کرده و آن را درون سوپ بریزید و هم بزنید تا اثری از پنیر باقی نماند. در‌انتها نیز برگ‌های سبزی ریحان را به قابلمۀ سوپ بیفزاید. اکنون سوپ عروس ایتالیایی شما، با طعمی عالی آماده شده است. امیدواریم که از خوردن آن همراه عزیزانتان لذت ببرید.

نکات مهم در تهیۀ سوپ عروس ایتالیایی

1- شما می‌توانید از گوشت مرغ ریش‌ریش شده نیز به‌جای کوفته‌ قلقلی‌ها نیز استفاده کنید. این کاملا دلخواه است.

2- اگر دوست ندارید از ریحان استفاده کنید، می‌توانید از برگ‌های سبز تیره در سبزیجاتی مانند برگ چغندر و یا اسفناج نیز استفاده کنید.

3- بسیار مهم است که بافت کوفته قلقلی‌ها به‌گونه‌ای باشد که درون سوپ از هم باز نشوند. بنابراین دقت کنید که چطور باید کوفته قلقلی‌ها را تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟