برای تجربه لذت یک طعم جدید، کیک بلک فارست را با این دستور طلایی آماده کنید و در یک عصر دلپذیر همراه با عزیزان خود، این کیک خوشمزه را میل کنید. روش تهیۀ این کیک اصیل و سنتی آلمانی کمی قلق دارد اما با راهنمای تهیۀ کیک بلک فارست در این مقاله، همراه شما هستیم تا قدم به قدم با روش تهیۀ کیک بلک فارست آشنا شویم.
روش تهیه کیک بلک فارست آلمانی، خوشمزه و دلپذیر
درست کردن کیک خانگی، از آن دسته لذتهایی است که هر فردی در اوقات فراغت خود میتواند تجربه کند. کیکهای خانگی با مواد اولیۀ تازه تهیه شده و طعمی منحصربهفرد و بینظیر را فراهم میکند.
بوی دلپذیر کیکهای خانگی در آشپزخانه تداعی کنندۀ حس آرامش و لذت برای افراد مختلف است. در میان انواع کیکهای خانگی کیک بلک فارست میتواند انتخاب بسیار ویژهای باشد. این کیک شکلاتی با طعم گیلاس، نشان دهندۀ فرهنگ آلمانی و ریشۀ عمیق این فرهنگ در میان مردم دارد.
نام این کیک بلک فارست، برگرفته از جنگل بلک فارست در جنوب آلمان است. کیک بلک فارست برای اولین بار در قرن نوزدهم تهیه شد و به سرعت به یکی از خوشمزهترین دسرهای جهان تبدیل شد. روش تهیه کیک بلک فارست همانند کیک خیس شکلاتی نیازمند دقت و مهارت فراوان است.
طعم ترشی گیلاس و شیرینی شکلاتها، یک تجربۀ لذتبخش را برای افراد فراهم میکند. کیک بلک فارست نهتنها یک دسر بینظیر است، بلکه میتواند در کنار انواع موس خوشمزه نیز سرو شود. با تهیه کیک بلک فارست، نه تنها به خاطرات شیرین کودکی خود باز میگردید، بلکه با فرهنگ و سنتهای کشورهای مختلف نیز آشنا میشوید. هم اکنون در این مقاله از مجله راستین، همراه شما هستیم تا با روش تهیه کیک بلک فارست آشنا شده و این کیک لذیذ و خوشمزه را در خانه برای عزیزان خود تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک بلک فارست آلمانی
از آنجایی که برای تهیه کیک بلک فارست نیاز به مواد لازم برای تهیه کیک مواد دیگر برای مواد میانی کیک و و برای تزیین کیک است، در این بخش این مواد را به صورت جداگانه برای شما آماده کردهایم تا با دقت بیشتری بتوانید به تهیه کیک بلک فارست بپردازید.
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک بلک فارست
- آرد 350 گرم
- پودر کاکائو 80 گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- کره به میزان 100 گرم
- شکر 300 گرم
- وانیل 1/8 قاشق چای خوری
- تخم مرغ به مقدار 2 عدد
- دوغ ساده 1.5 پیمانه
مواد مورد نیاز به عنوان لایه میانی کیک بلک فارست
- آب کمپوت آلبالو نصف پیمانه
- کره 100 گرم
- پودر شکر 300 گرم
- قهوه رقیق شده 2 قاشق سوپ خوری
- کمپوت آلبالو به میزان لازم
مواد لازم برای تزیین کیک بلک فارست
- خامه به میزان لازم
- کمپوت آلبالو به میزان دلخواه
- شکلات به میزان دلخواه
مراحل گامبهگام روش تهیۀ کیک بلک فارست
درست کردن کیک، همیشه یکی از لذتبخشترین کارها است. البته اگر حوصله بهخرج دهید و با بههمریختگی آشپزخانه مشکلی نداشته باشید. برای اینکه بتوانید با خیالی آسوده، به تهیۀ کیک بلک فارست آلمانی بپردازید، مراحل زیر را برای شما آماده کردهایم.
مرحلۀ یک
در قدم اول از مراحل تهیۀ کیک بلک فارست، یک پیشبند مناسب ببندید و آمادۀ کار شوید. یک ظرف مناسب بردارید که عمق خوبی داشته باشد. سپس درون آن را کره بیاندازید و با همزن، کره را آنقدر هم بزنید تا باز شود. سپس شکر را به کره اضافه کنید و با همزن نیز به همزدن ادامه دهید تا ترکیب کره و شکر یکدست شود.
مرحلۀ دو
اکنون باید یک ترکیب کرم مانند از شکر و کره داشته باشید. در ادامه، تخممرغها را درون این ترکیب بشکنید و هم بزنید تا تخممرغ و کره ترکیب شده و درنهایت یک مادۀ پف کرده بدست آید. در ادامه، باید موادی را به ترتیب به این فوم پف کردۀ تخممرغ اضافه کنید.
مرحلۀ سه
در سومین قدم از روش تهیۀ کیک بلک فارست به این ترتیبی که خدمت شما بیان میکنیم مواد را به ظرف اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن این مواد، حدود یک دقیقه هم بزنید و سپس مادۀ دیگر را اضافه کنید. درادامه، ابتدا پودر وانیل را اضافه کنید، سپس پودر کاکائو، آرد، جوش شیرین و نمک نیز اضافه کرده و آنقدر همبزنید تا خمیر یک دستی برای شما ایجاد شود.
مرحلۀ چهار
وقتی حدود 5 دقیقه این ترکیب خمیری را هم زدید، اکنون نوبت به اضافه کردن دوغ میرسد. دوغ را به آرامی و کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا این ترکیب یکنواخت شود. این ترکیب را برای یک ربع بگذارید استراحت کند و سپس به سراغ تهیۀ مواد میانی کیک بروید.
مرحلۀ پنج
در قدم پنجم از مراحل تهیۀ کیک بلک فارست، یک ظرف دیگر بردارید. درون آن را کره بریزید و با همزن مانند مرحلۀ قبل خوب هم بزنید تا کره باز شود. سپس پودر شکر را اضافه کنید و این مواد را باهم ترکیب کنید. درادامه، وقتی شکر و کره خوب ترکیب شدند، کمپوت آلبالو را بردارید و آب آن را به این ترکیب اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
سپس، حدود دو الی سه قاشق قهوۀ رقیق شده را اضافه کنید تا عطر خوش قهوه با این مواد ترکیب شود.
در انتها نیز کمپوت گیلاس را اضافه کنید و این ترکیب را با همزن برقی هم بزنید تا با بافتی نرم مواجه شوید. اکنون مواد میانی کیک بلک فارست شما آماده شده است. در قدم بعدی، به سراغ پختن کیک میرویم.
مرحلۀ شش
پس از آنکه خمیر کیک استراحت کرد، فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه و زمان 40 دقیقه تنظیم کنید و اجازه دهید کمی درون فر گرم شود. سپس قالب کیک خود را بردارید، کف آن را با کره یا روغن چرب کنید و یا از کاغذ روغنی کیک استفاده کنید. درادامه، خمیر کیک را درون قالب بریزید و سپس قالب کیک را درون فر قراردهید.
مرحلۀ هفت
اکنون پس از گذشت 40 دقیقه، کیک بلک فارست شما آماده شده است. این کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. زمانی که کیک خنک شد، آن را به صورت لایههای نازک برش بزنید. سپس روی هر لایه کیک بلک فارست را با مواد میانی که تهیه کردید بپوشانید. این کار را بهصورت طبقهای ادامه دهید تا مراحل تهیۀ کیک بلک فارست شما به انتها برسد. اکنون کیک بلک فارست شما آماده شده است. شما میتوانید از مواد مختلفی برای تزیین روی کیک استفاده کنید.
مرحلۀ هشت
اکنون یک ظرف دیگر بردارید، درون آن را خامه بریزید و با همزن، خامه را هم بزنید تا خامۀ هم زده شما بدست آید. سپس شکلات ذوب شده را به خامه اضافه کنید و با خامه ترکیب کنید. در ادامه، مقداری از کمپوت گیلاس را به این ترکیب اضافه کنید تا یک بافت غلیظ بدست آید. اکنون میتوانید این ترکیب را برای تزیین روی کیک بلک فارست استفاده کنید.
امیدواریم به کمک مراحلی که در این مقاله از مجلۀ راستین برای تهیۀ کیک بلک فارست بیان کردیم، توانسته باشید این کیک آلمانی را بهراحتی در خانه برای عزیزان خود تهیه کرده و اوقات خوشی را داشته باشید.