مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

آشنایی با طرز تهیۀ مینی پیتزا در خانه؛ سالم و خوشمزه

مینی پیتزا

اگر یک خوردنی خوشمزه می‌خواهید که سریع و فوری آماده شود، مینی پیتزا را امتحان کنید. روش تهیۀ مینی پیتزا آسان و کاربردی است و شما می‌توانید با موادی ساده و در زمانی کوتاه، این غذای خوشمزه را برای عزیزان و کودکان خود تهیه کنید.

روش تهیۀ مینی پیتزای خوشمزه، آسان و فوری در خانه

در دنیای پرمشغلۀ امروزی که وقت چندانی برای آشپزی نداریم، غذاهای فوری و البته سالم می‌توانند بهترین گزینه برای این روزها باشند، مخصوصاً غذاهایی که برای کودکان نیز دوست داشتنی و لذت‌بخش است.

در این شرایط، اهمیت تغذیه سالم در کنار محدودیت زمانی را نمی‌توان نادیده گرفت. آشنایی با روش تهیۀ غذاهای آسان و خوشمزه مانند تهیۀ کراکت پنیری و یا پاستای اسفناج رژیمی که هم ساده و سالم است و هم سرشار از ویتامین‌ها می‌تواند آشپزی را در این روزها لذت‌بخش‌تر کند.

لذت آشپزی زمانی به اوج می‌رسد که انواع غذاها و مواد مورد‌نیاز برای آشپزی، در خانه و به روش سالم شکل گرفته و تهیه شود. آشنایی با طرز تهیۀ پنیر موزارلای خانگی در کنار انواع روش‌های خلق انواع فینگر فودهای مجلسی برای مهمانی‌ها، می‌تواند هرلحظه از آشپزی را به یک تجربه‌ی شیرین در کنار عزیزان تبدیل کند.

در این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما هستیم تا با روش تهیۀ یک غذای خوشمزه و دوست‌دآشتنی با عنوان مینی پیتزا آشنا شویم که هم یک غذای لذیذ برای بزرگسالان است و هم فرزندان عزیزتان که با عشق و لذت فراوان آن را میل کنند. با تهیه مینی‌پیتزا، روزهای یکنواخت خود را رنگی و دلپذیر کنید. در این بخش از مجلۀ راستین همراه شما هستیم تا با دستور تهیۀ مینی پیتزا آشنا شویم.

مواد لازم برای تهیۀ مینی پیتزای خوشمزه

پیتزا یکی از انواع غذاهای فوری است که هم بسیار محبوب است و هم با موادی ساده تهیه می‌شود. از آن‌جایی که مینی پیتزا، به خمیر‌هایی کوچک نیاز دارد، بهتر است مواد لازم برای تهیۀ خمیر پیتزا را تهیه کرده و نحوۀ درست کردن آن را یاد بگیرید.

  • کالباس 300 گرم
  • قارچ 10 عدد
  • فلفل دلمه یک عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • آرد به میزان لازم
  • خمیرمایه یک قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری
  • آب، شکر و نمک به میزان لازم
  • سس کچاپ به میزان لازم
  • زرده و کنجد برای رومال
فینگرفود مینی پیتزا

مراحل تهیۀ مینی پیتزا در خانه

روش تهیۀ مینی پیتزا مانند تهیه پیتزا آسان است و در این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما هستیم تا با روش تهیۀ مینی پیتزا آشنا شویم. در ادامه، مراحل تهیۀ مینی پیتزا برای شما آماده شده است.

مرحلۀ یک

در اولین قدم از مراحل تهیۀ مینی پیتزا، باید خمیر پیتزا را تهیه کنید. تهیه خمیر پیتزا آنقدرها دشوار نیست و شما می‌توانید با رعایت این نکات، به تهیۀ خمیر پیتزا بپردازید. برای تهیۀ خمیر مینی پیتزا، یک ظرف مناسب بردارید، آرد را درون آن الک کنید، خمیرمایه را اضافه کنید و کمی نمک بزنید. با یک کاردک هم بزنید و سپس بکینگ پودر و یک قاشق غذاخوری شکر را نیز اضافه کنید.

سپس به آرامی آب ولرم را به این ظرف افزوده و هم زمان هم بزنید تا یک خمیر یک دست شکل بگیردی و خمیر گلوله گلوله نشود. آب را به میزانی اضافه کنید که خمیر شکل بگیرد. سپس روی ظرف را بپوشانید و برای استراحت در کنار قرار دهید.

مرحلۀ دو

یک ظرف مناسب دیگر بردارید. فلفل دلمه‌ای‌ها را خوب بشویید و سپس به صورت نگینی ریز خرد کنید. فلفل دلمه‌ایی‌ها را در ظرف بریزید. سپس قارچ‌ها را نیز خوب بشویید و به صورت خیلی ریز خرد کنید. تعدادی از قارچ‌ها را برای تزیین روی پیتزا به‌صورت ورقه‌ای برش بزنید تا زیبایی پیتزا حفظ شود. در ادامه، ورقه‌های کالباس یا ژامبون را نیز به صورت نگینی خرد کنید و در ظرف بریزید.
پس از این مراحل، به سراغ آماده کردن خمیر پیتزا بروید.

مرحلۀ سه

بعد از گذشت حدود یک ساعت از استراحت خمیر پیتزا، به سراغ خمیر بروید و روی آن را باز کنید. اگر به‌میزان قابل توجهی پف کرده است، یک دست‌کش تمیز بپوشید و دستان خود را با روغن چرب کنید و سپس به ورز دادن خمیر با دستان خود بپردازید. در ادامه، به اندازۀ یک مشت یک مشت خمیر را جدا کنید و چانه بزنید. اندازۀ خمیرها به شکلی باشد که وقتی آن‌ها را پهن می‌کنید کمی بزرگتر از کف دست باشد یا اندازۀ آن باشد.

مرحلۀ چهار

با یک وردنۀ مناسب، خمیرهای چانه زده شده را پهن کنید. سپس کف سینی فر را چرب کنید و خمیرها را درون آن بچینید. در یک ظرف دیگر، کمی سس کچاپ بریزید و یک قاشق غذاخوری آب جوشیده به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود. با قاشق هم بزنید تا مایع سس یک‌دست شود. سپس با قاشق، مقداری سس بردارید و روی خمیرها را با سس بپوشانید. این کار را برای همۀ خمیرها تکرار کنید.

کمی از قارچ‌های اسلایس شده همراه با کنجد را برای تزیین روی باقی مواد قرار‌دهید تا مینی پیتزاهای شما زیباتر شود. سپس روی هر خمیر، مقدار از مواد میانی را بریزید. روی مواد میانی نیز پنیر‌پیتزا بریزید. وقتی همۀ خمیرها آماده شد، فر را آماده کنید.

به مدت 5 دقیقه اجازه دهید فر داغ شود. دمای فر روی 180 درجه و زمان آن 15 دقیقه باشد. سپس سینی فر را درون آن قرارداده و در فر را ببندید و زمان بدهید تا مینی پیتزاهای شما آماده شود. اگر فر ندارید نگران نباشید، می‌توانید مینی‌پیتزاها را درون تابه درست کنید.

تابه را روی حرارت قرار‌دهید و روغن درون آن بریزید تا روغن داغ شود. سپس به آرامی خمیر مینی پیتزا را درون آن قرار داده و در تابه را ببندید. کمی بعد، مینی پیتزاهای شما آماده می‌شود.

آشنایی با طرز تهیۀ مینی پیتزا در خانه؛ سالم و خوشمزه

نکات مهم در تهیۀ مینی پیتزا

1- از آن‌جا که خمیر مینی پیتزا را خودتان آماده می‌کنید، باید دقت کنید که غلظت آن مناسب باشد. تا خمیرهای شما خشک نشوند و خوردن آن‌ها راحت باشد.
2- ابعاد خمیرها را به‌گونه‌ای درنظر بگیرید تا در فر کاملا پخته شوند و خمیر به حالت خام باقی نماند.
3- به جای استفاده از ژامبون می‌توانید از مواد سالم‌تری مانند سینۀ مرغ ریش شده و یا گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید.
4- در ترکیب استفاده از گوشت چرخ کرده می‌توانید همۀ مواد شامل قارچ و فلفل دلمه را همراه با گوشت تفت داده و سپس به‌عنوان مواد میانی پیتزا استفاده کنید.

هم اکنون می‌توانید مینی پیتزاهای خود را درون ظرف سرو کرده و همراه با عزیزان خود آن را میل کنید. امیدواریم به کمک راهنمایی‌هایی که در این مقاله از مجلۀ راستین بیان شد، توانسته باشید این غذای دلچسب را به‌راحتی آماده کرده و در وعده‌های غذایی خود آن را میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Sign in

No account yet?