مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

آشنایی با طرز تهیه کمپوت به در خانه، بدون کپک و شکرک

کمپوت به

یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین کمپوت‌هایی که می‌توان نوش‌جان کرد، کمپوت به است. مهم‌ترین اصل در تهیۀ کمپوت خانگی و سالم، توجه به نحوۀ پخت بدون کپک و شکرک است. روش تهیۀ کمپوت به نیز این چنین است و شما می‌توانید با رعایت این نکات کمپوت به را سالم و خوشمزه در خانه آماده کنید.

روش تهیۀ کمپوت به در خانه، سالم و خوشمزه بدون کپک

یکی از میوه‌هایی که خواص بسیار دارد و می‌توان از آن برای درمان مشکلات بسیاری استفاده کرد، میوۀ به است. این میوه به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود و بسیار از افراد به این میوه علاقه‌مند هستند. به به سرشار از ویتامین آ، ویتامین ب، پتاسیم و املاح آهکی است که می‌تواند انرژی فراوانی را برای افراد فراهم کند.
اگر هم‌اکنون مقدار زیادی به در‌اختیار دارید و یا بعد از مقدار موردنظر تهیه کمپوت، مقدار دیگر به مانده، می‌توانید به روش‌های تهیۀ مربای به نیز فکر کنید. مربای به نیز یکی از انواع مختلف موادی است که با به درست می‌شود و در کنار کره و نان داغ تازه، می‌تواند یک صبحانۀ دلپذیر را رقم بزند.

این تنها مواردی نیست که می‌توان از به استفاده کرد. ترکیب به با سایر مواد و دسرها به‌وِیژه طعمی که در کنار شیرینی کشمشی پیدا می‌کند، می‌تواند انتخاب شما را در استفاده از میوۀ به وسیع‌تر کند. زمانی که به تهیۀ بستنی حصیری خانگی مشغول هستید، می‌توانید در کنار آن به تهیه کمپوت به بپردازید.

مطمئن باشید تهیۀ کمپوت به و همراه با دسر می‌تواند علاقه‌مندی شما را به این میوه بیشتر کند. فراموش نکنید که در تهیۀ کمپوت، تازگی و سالم بودن حرف اول را می‌زند. اگر شما هم کنجکاو شدید که برای یک بار این کمپوت خوشمزه را تهیه کنید، در این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما هستیم تا با روش تهیۀ کمپوت به تازه در خانه آشنا شویم.

مواد لازم برای تهیۀ کمپوت به در‌خانه

کمپوت‌ها از آن دسته خوراکی‌های هستند که تهیۀ آن‌ها در خانه بهترین کار است. چرا که هم می‌شود آن را سالم تهیه کرده و هم می‌تواند برای دسرهای مختلف، در‌کنار بستی و یا کیک نیز از آن استفاده کرد. مواد لازم برای تهیۀ آن نیز آسان است که در ادامه مشاهده می‌کنید. دقت کنید که کمپوت به‌ میزان دلخواهی که شما دوست دارید نیز تهیه می‌شود و شما باید به نسبت مواد زیر، مقدار مورد‌نیاز خود را کاهش داده و یا افزایش دهید.

  • میوه به یک کیلو
  • آب 4 لیوان
  • شکر دوپیمانه
  • هل سه عدد
  • زعفران به‌میزان دلخواه
طرز تهیه کمپوت به

مراحل تهیۀ کمپوت به در خانه، سالم و خوشمزه

تهیۀ کمپوت‌ها به‌ویژه کمپوت به واقعا آسان است و اگر یک بار این کار را انجام دهید، دیگر برای هر میوه‌ایی دوست دارید که کمپوت درست کنید. زمانی که عطر خوش کمپوت به را حس می‌کنید، خستگی زحمات شما کنار می‌رود و شما راضی و خشنود از تهیۀ کمپوت خواهید بود. در ادامه همراه شما هستیم تا با مراحل تهیۀ کمپوت به بیشتر آشنا شویم و این میوۀ پرخاصیت را سالم و خوشمزه آماده کنیم.

مرحلۀ یک

در اولین قدم از مراحل تهیۀ کمپوت به در خانه، به میزانی که نیاز دارید میوه به بردارید که در این مقاله این مقدار یک کیلو است. به‌ها را خوب بشویید. سپس آن‌ها را پوست بگیرید و محل‌هایی که ممکن است زخمی باشد را با چاقو به آرامی جدا کنید. به‌ها را تمیز و یک دست آماده کنید و در کنار بگذارید.

مرحلۀ دو

یک قابلمۀ مناسب بردارید به‌طوری که به‌های شما در آن جا شود. سپس درون آن را 4 لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار‌دهید تا آب به‌جوش آید. سپس سه پیمانه شکر را به آرامی به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود. مراقب باشید تا شکر به دیوارۀ قابلمه نپاشید که ممکن است بعدا باعث کپک زدن کمپوت به شود.

مرحلۀ سه

در قدم بعدی از مراحل تهیۀ کمپوت به، زمانی که شکر در آب حل شد، نوبت به اضافه کردن تکه‌های به می‌رسد. کمی زمان بدهید تا به‌ها در قابلمه پخته شوند. مراقب باشید که به‌ها زیاد پخته نشوند، چرا که ممکن است له شوند.

مرحلۀ چهار

کمی که به‌ها پخته شدند، می‌توانید زعفران دم‌کرده را آماده کنید و به قابلمه اضافه کنید. در قدم بعدی چند تکه هل را به داخل قابلمه بیندازید. سپس در انتها، مقدار مورد‌نظر گلاب را به قابلمه اضافه کنید. کمی هم بزنید تا همۀ مواد با‌هم به‌خوبی ترکیب شوند. پس از گذشت 30 دقیقه، اکنون کمپوت به شما آماده شده است.

ظرف‌های شیشه‌ای تمیز را بردارید و کمپوت را درون آن بریزید. هم‌اکنون می‌توانید این کمپوت خوشمزه را به تنهایی سرو کنید و یا در‌کنار دسرهای دیگر از آن استفاده کنید.

آشنایی با طرز تهیه کمپوت به در خانه، بدون کپک و شکرک

نکات مهم در تهیۀ کمپوت به

1- یکی از مهم‌‌ترین مواردی که باید در تهیۀ کمپوت آن را رعایت کنید، جلوگیری از شکرک زدن هنگام پخت است. برای اینکه کمپوت شما شکرک نزند، حتما باید به‌ها سالم باشند و شکر به آرامی به قابلمه اضافه شود.
2- اگر شکرک را مشاهده کردید که روی دیوارۀ قابمله قرارگرفته است، با یک فرچه که به جوهر لیمو آغشته شده است، روی شکرک‌ها بکشید تا آب شوند.
3- دانه‌های هل را در انتها اضافه کنید تا طعم خوشی به کمپوت بدهد. درغیراین‌صورت، ممکن است دانه‌های هل تلخ شود. در انتها دانه‌ها را خارج کنید.
4- اگردانۀ هل در اختیار نداشتید ایرادی ندارد، می‌توانید از پودر هل استفاده کنید و این پودر را در انتها به ترکیب کمپوت اضافه کنید.
5- از ظروف شیشه‌ای تمیز و استریل استفاده کنید تا امکان هرگونه کپک زدن را از بین ببرید. برای این کار، ظرف‌های شیشه‌ای را ده دقیقه در آب جوش، بجوشانید.
6- اگر ممنوعیت مصرف شکر دارید و هم‌چنان دوست دارید کمپوت شما شیرین باشد، می‌توانید به‌جای شکر از عسل نیز استفاده کنید.
7- استفاده از یک قاشق چایخوری آب‌لیمو می‌تواند تا مدت‌ها از شکرک زدن کمپوت جلوگیری کند.

در این مقاله از مجلۀ راستین، همراه شما بودیم تا روش تهیۀ کمپوت به را یاد بگیریم. با این روش تهیۀ کمپوت می‌توانید میوۀ به را به یک خوردنی خوشمزه تبدیل کنید که هم خواص بسیاری داشته باشد و هم تازه و سالم باشد. امیدواریم با توجه به نکاتی که در این مقاله بیان شد، هم‌اکنون برای درست کردن کمپوت به دست‌به‌کار شوید و این کمپوت خوشمزه را برای خانواده و عزیزان خود تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟