اگر میخواهید یک عصرانهٔ دلپذیر داشته باشید، روش تهیهٔ چیزکیک سنسباستین در این مسیر به شما کمک میکند. با این دستور چیزکیک سنسباستین میتوانید در کنار دوستان و عزیزان خود، لحظات خوشی را رقم بزنید. آشنایی با طرز تهیه چیزکیک سنسباستین میتواند مهمانیها و دورهمیهای شما را سرشار از خوشی و لذت کند. درادامه روش تهیۀ چیزکیک سنسباستین آماده است.
آشنایی با روش تهیهٔ چیزکیک سنسباستین، خوشطعم و شیرین
در یک عصر دلپذیر و آرام، زمانی که خورشید به آرامی غروب میکند و نسیمی ملایم میوزد، یک عصرانۀ دلچسب همراه با چایی و دسر میتواند لحظات خوشی را برای شما فراهم کند. یکی از محبوبترین دسرها برای یک جمع دوستانه و یا خانوادگی چیزکیک است. بافت خامهای چیزکیک درکنار طعم شیرین آن، میتواند شادی و لذت را مهمان لحظات شما کند.
یکی از معروفترین دسرهایی که میتوانید از فهرست بهترین دسرهای دنیا انتخاب کنید، چیزکیک سنسباستین است. این چیزکیک، یک دسر خامۀای و لذیذ است و با طعم بینظیر خود شما را مجذوب خواهد کرد. وقتی چیزکیک سنسباستین را درکنار کلوچۀ دزفولی خوشمزه و همراه با چای خوشرنگ ایرانی سرو میکنید، میز عصرانۀ شما دیگر به چیز بیشتری نیاز نخواهد داشت. اصالت این چیزکیک خوشمزه به کشور اسپانیا باز میگردد. تاریخچه چیزکیک سن سباستین به دهه ۱۹۹۰ برمیگردد، زمانی که سرآشپز «سانتیاگو ریورا» این دسر را در رستوران خود واقع در خیابان سنسباستین معرفی کرد. چرا که آن زمان احساس میکرد منوی دسرهای او تنوع بالایی ندارد و باید برای آن کاری انجام دهد. در نتیجه، پس از مدتها بررسی و تلاش، به خلق چیزکیک سنسباستین رسید.
روش تهیۀ چیزکیک سنسباستین آسان است و شما اگر با روش تهیۀ چیزکیک خرمالو آشنا باشید، میتوانید این چیزکیک خوشمزه را بهراحتی در خانه تهیه کنید. اگر هماکنون مشتاق شدهاید که این چیزکیک معروف را تهیه کرده و با آن مهمانهای خود را غافلگیر کنید، با ادامۀ این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما هستیم تا با روش تهیۀ چیزکیک سنسباستین آشنا شویم. امیدواریم که با این دستور تهیۀ چیز کیک سنسباستین بتوانید بدون دغدغه، این دسر خوشمزه را آموزش ببینید. درادامه، همراه مجلۀ راستین باشید.
مواد لازم برای تهیهٔ چیزکیک سنسباستین
وقتی نام چیز کیک سنسباستین را میشنوید، تصور میکنید برای تهیهٔ آن به مواد عجیب نیاز دارید. این یک تصور اشتباه است. زمانی که میخواهید به تهیهٔ چیزکیک سنسباستین بپردازید، به مواد سادهای نیاز دارید که میتوانید آنها را بهراحتی تهیه کنید. بنابراین؛ عجله کنید و همین امروز تهیهٔ چیز کیک سنسباستین را از سر بگیرید.
- پنیر خامهای ۵۰۰ گرم
- خامه ۳۰۰ گرم
- شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم
- تخممرغ ۳ عدد
- آرد ۲۰ گرم
- وانیل یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیهٔ چیزکیک سنسباستین
در این بخش از مجلهٔ آشپزی راستین، همراه شما هستیم تا مراحل گامبهگام تهیهٔ چیزکیک سنسباستین را یاد بگیریم. اگر میخواهید این چیز کیک خوشمزه را برای اولینبار تهیه کنید، در ادامه مراحل تهیهٔ آن را بهصورت کامل شرح میدهیم تا بتوانید با خیالی آسوده، این چیز کیک را آماده کنید.
مرحله یک
در اولین قدم از مراحل تهیهٔ چیزکیک سنسباستین، یک ظرف با عمق مناسب بردارید و یک تخممرغ را درون آن بشکنید. سپس تخممرغ را هم بزنید تا یکدست شوند. کمی بعد وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل بلند شود. درادامه، ۱۵۰ گرم خامه را به ظرف اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خامه باز شود و با سایر مواد یکدست شود. باز کردن خامه کمی سخت است و شما باید مدت زیادی همزدن را ادامه دهید. بهتر است در این شرایط، از یک همزن برقی استفاده کنید تا کار شما آسانتر شود.
مرحله دو
زمانی که خامه باز شد و با تخممرغ و وانیل، به یک بافت یکدست رسید، نوبت به اضافه کردن آرد میرسد. آرد را به آرامی و در چند مرحله به این ترکیب اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا آرد در این ترکیب بهخوبی با سایر مواد ترکیب شود و یک بافت خمیری پیدا کند.
مرحله سه
در قدم سوم از مراحل تهیهٔ چیزکیک سنسباستین، یک ظرف دیگر بردارید و درون آن پنیر خامهای بریزید. سپس پنیرخامهای ها را با یک قاشق همبزنید تا از هم باز شوند. در ادامه، مقدار موردنظر شکر را به ظرف پنیرخامهای اضافه کنید و با قاشق یا یک لیستک این ترکیب را مخلوط کنید و تا باز شدن شکرها در پنیرخامهای این کار را ادامه دهید.
مرحله چهار
در مرحلهٔ بعدی از روش تهیهٔ چیزکیک سنسباستین، یک عدد عدد تخممرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و آن را خوب هم بزنید تا تخممرغها یکدست شود. سپس آن را به ظرف شکر و پنیرخامهای اضافه کنید. کمی از ترکیب خامه را نیز اضافه کرده و هم بزنید.
یک عدد تخممرغ دیگر را نیز بههمین شکل بشکنید، هم بزنید و بهترتیب، این تخممرغها را به ظرف اضافه کنید. پنج دقیقه این ترکیب را با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید تا همهٔ مواد یک ترکیب یکنواخت داشته باشند.
مرحله پنج
در ادامه، باقی خامهٔ را که مانده بود به ظرف اضافه کنید و همبزنید. از آنجایی که همزدن در تهیهٔ این چیز کیک مهمترین کاری است که انجام میدهید، سعی کنید از یک همزن برقی استفاده کنید تا خسته نشوید. کمی بعد، مایع چیزکیک سنسباستین شما آماده شده است.
مرحله شش
در قدم آخر از مراحل تهیهٔ چیزکیک سنسباستین، ظرف کیک فر را بردارید و درون آن را با روغن چرب کنید. سپس کف و دیوارهٔ آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را روشن کنید و روی ۳۰ دقیقه و دمای ۲۲۰ درجه قراردهید تا به مدت پنج دقیقه گرم شود. سپس مایع چیزکیک را درون ظرف بریزید.
ظرف چیز کیک را درون فر قرار دهید و در آن را ببندید. اکنون چیز کیک سنسباستین معروف شما تا دقایقی دیگر آماده میشود.
پس از گذشت ۳۰ دقیقه، فر را خاموش کنید و چیزکیک را از قالب آن خارج کنید. کمی بعد که چیزکیک خنک شد، آن را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قراردهید تا خودش را بگیرد. اکنون چیز کیک شما آماده شده است. هماکنون میتوانید این چیز کیک خوشمزه را در کنار عزیزان خود سرو کنید.
نکات مهم در تهیه چیزکیک سنسباستین
- در انتخاب پیرخامهای بسیاردقت کنید. اگر پنیرخامهای شما کیفیت مناسبی نداشته باشد، ممکن است طعم چیزکیک را تغییر دهد.
- قبل از تهیۀ چیزکیک باید مواد اولیۀ آن را از یخچال خارج کنید و کمی فرصت دهید تا این مواد اولیه به دمای محیط برسند.
- زمان و دمای فر برای تهیۀ چیزکیک بسیار مهم است. بنابراین؛ وضعیت چیزکیک را بررسی کنید و اگر دیدید سطح آن شروع به سیاه شدن کرد، سریع فر را خاموش کنید.
- از آنجایی که چیزکیک سنسباستین یک دسر خامهای است، باید با یک چاقوی داغ آن را برش بزنید تا بافت آن خراب نشود. برای اینکار میتوانید ابتدا چاقو را در آب جوش قراردهید تا دمای آن افزایش پیدا کند، سپس آن را خشک کنید و برای چیز کیک استفاده کنید.