مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیۀ کورن داگ سوخاری پنیری؛ ترد و خوشمزه

کورن داگ

وقتی می‌خواهید به تهیهٔ کورن داگ پنیری بپردازید، از این دستور طلایی استفاده کنید. کمی پودر سوخاری به‌همراه پنیر پیتزا همان چیزی است که به کورن داگ شما طعم بی‌نظیری می‌بخشد. در ادامه با روش تهیه کورن داگ خوشمزه آشنا می‌شویم و مراحل تهیهٔ کورن داگ را به آسانی می‌آموزیم.

آشنایی با دستور تهیه کورن داگ پنیری؛ آسان و فوری در خانه

غذاهای سرخ‌کردنی بسیار خوشمزه‌‌اند. با اینکه می‌دانیم سرخ‌کردنی‌ها چندان سالم نیستند، اما وقتی از کنار یک فست‌فودی عبور می‌کنیم، وسوسۀ سفارش یک سیب‌زمینی سرخ‌کرده و یا یک هات داگ پنیری به جان آدم می‌افتد. به‌ویژه وقتی ظاهر پر و خوشرنگ کورن داگ را می‌بینیم، نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد. اما لازم نیست نگران و ناراحت باشید. بسیاری از غذاهای فست‌فودی خوشمزه به‌ویژه مینی پیتزا را می‌توانید در خانه آماده کنید. اگر روش تهیۀ آن‌ها را بلد باشید. روش تهیۀ مینی‌ پیتزا در مجله آشپزی راستین برای شما آماده شده است.

آشنایی با تهیۀ کورن داگ سوخاری همراه با پنیر در خانه، امتیاز سلامتی وعدۀ غذایی شما را افزایش می‌دهد. به‌ویژه با داشتن مواد اولیۀ تازه‌ای که خودتان آن را تهیه کرده‌اید. مواد تازه‌ای که در برخی غذاها مانند تهیۀ دونات مرغ بسیار اهمیت خواهد داشت. در ادامۀ این مقاله از مجلۀ آشپزی راستین، همراه شما هستیم تا روش تهیۀ کورن داگ سوخاری را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کورن داگ سوخاری همراه با پنیر

برای تهیۀ کورن داگ سوخاری در خانه، به‌صورت سالم، باید از مواد اولیۀ تازه استفاده کنید و به تاریخ انقضای هریک توجه کنید. سپس می‌توانید از سالم بودن این غذای خوشمزه اطمینان حاصل کنید.

  • هات‌داگ پنیری 5 عدد
  • پنیرپیتزای ورقه‌ای 10 عدد
  • تخم مرغ یک الی دو عدد
  • آرد سوخاری یک پیمانه
  • آرد ذرت یا گندم یک پیمانه
  • بکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری
  • ادویه، نمک و فلفل به‌میزان لازم
طرز تهیه کورن داگ

مراحل گام‌به‌گام تهیۀ کورن داگ پنیری در خانه

کورن داگ یکی از جدید‌ترین غذاهای خوردنی و خوشمزه در دنیای فست‌فودی‌ها است که آدم دوست دارد هرچقدر که می‌تواند از آن بخورد. ترکیب پنیر‌پیتزا و سوسیس با‌کیفیت همراه با سوخاری کردن، غذایی لذت‌بخش را فراهم می‌کند. در‌ادامه بیشتر با دستور تهیۀ این غذای خوشمزه آشنا می‌شویم.

مرحلهٔ یک

در ابتدا برای اینکه تهیهٔ کورن داگ پنیری را شروع کنیم، باید پنیر چدار را از فریزر در بیاوریم تا بافت آن نرم شود. البته شما می‌توانید از هر پنیر دلخواهی که طعم آن را دوست دارید استفاده کنید. اما باید این پنیر نرم باشد تا خرد و تکه نشود. به‌همین‌دلیل باید پنیر را از ساعاتی قبل از یخچال خارج کنید.

سپس سوسیس‌ها را از یخچال در می‌آوریم و با پنیر روی آن را می‌پوشانیم و برای فیکس کردن پنیر از خلال دندان استفاده می‌کنیم. در انتهای سوسیس نیز سیخ چوبی قرار می‌دهیم و سپس آن‌ها را در یک سینی مناسب می‌چینیم و در فریزر قرار می‌دهیم تا پنیر و سوسیس یکدیگر را بگیرند و پنیر از سوسیس باز نشود. این نکتۀ مهمی است که باید رعایت کنید. در‌غیر این‌صورت، ممکن است هنگام سرخ کردن کورن داگ، بافت خمیری سوسیس از آن جدا شود و کورن داگ شما خراب شده و زحمات شما به‌باد برود. بنابراین، مرحلۀ فیکس کردن پنیر را با دقت بسیار انجام دهید.

مرحلۀ دو

در مرحلهٔ بعدی از دستور تهیهٔ کورن داگ پنیری، باید بافت خمیری دور سوسیس را آماده کنیم. برای این کار، یک ظرف مناسب برداشته و تخم‌مرغ‌ها را درون آن می‌شکنیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را هم‌ می‌زنیم تا یکدست شوند. در ادامه، در یک سینی مناسب، به اندازهٔ مورد نیاز، آرد ذرت یا آرد گندم را با پودر سوخاری، بیکینگ پودر، نمک، فلفل و پودر سیر می‌ریزیم و این ترکیب را مخلوط می‌کنیم تا یک‌نواخت شود. اگر وقت بیشتری دارید، بهتر است این ترکیب را چند‌بار الک کنید تا آرد شما یک‌نواختی بهتری داشته باشد.

مرحلۀ سه

در قدم سوم از روش تهیۀ کورن داگ پنیری، باید ظاهر اصلی کورن داگ را آماده کنیم. همان ظاهری که وقتی سرخ می‌کنید، زیبایی و جذابیت این غذا را به آن می‌بخشد. برای این کار، یکی یکی سوسیس‌ها یا هات‌داگ‌ها را ابتدا درون تخم‌مرغ‌ها قرار‌دهید تا رنگ و عطر تخم‌مرغ‌ها روی آن بنشیند و حسابی چسبنده شود. سپس سوسیس‌ها را از ظرف تخم‌مرغ خارج کنید و روی آرد پودر سوخاری بغلتانید تا خوب به این ترکیب مخلوط شود.

در ادامه باز سوسیس‌ها را به داخل ظرف تخم‌مرغ فرو ببرید و مجدد با آرد سوخاری ترکیب کنید تا روی سوسیس‌ها با یک لایۀ خمیری پوشانده شود. سپس سوسیس‌ها را در یک ظرف کنار هم بچینید. اگر دوست ندارید میز آشپزخانۀ شما آردی شود، می‌توانید خمیر کورن‌داگ را به نحوی دیگر آماده کنید. در روش دیگر، شما تخم‌مرغ را با آرد سوخاری و آرد ذرت و ادویه‌ها مخلوط می‌کنید. غلظت این ترکیب باید به قدری باشد که کش بیاید و چسبنده باشد. غلظت این مایع را می‌توانید با کم و زیاد کردن مقدار آرد به میزان دلخواه در آورید.

سپس برای تهیۀ کورن‌داگ‌، سوسیس‌ها را داخل این مایع خمیری فرو کرده، چند لحظه صبر کنید و سپس سوسیس‌ها را خارج کنید. مجدد سوسیس‌ها را داخل مایع خمیری فرو ببرید و بچرخانید تا خمیر دور سوسیس‌ها ضخیم‌تر شود.

مرحلۀ چهار

در مرحلۀ بعدی از دستور تهیۀ کورن داگ سوخاری، یک تابه بردارید با عمق مناسب و آن را روی حرارت قرار‌دهید. سپس درون آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود. زمانی که روغن به اندازۀ کافی داغ شد، کورن‌داگ‌ها را داخل آن بیاندازید و سرخ کنید.

دقت کنید که برای تهیۀ کورن داگ به روش دوم، باید بلافاصله سوسیس‌ها را از مایع خمیری خارج کرده و در تابه قرار‌دهید و سرخ کنید. در‌ادامه، یک کاغذ روغنی پهن کنید و کورن داگ‌ها را روی آن قرار‌دهید تا روغن اضافی آن جذب شود. اکنون کورن‌داگ‌های پنیری شما آماده شده است. شما می‌توانید این کورن‌داگ‌های خوشمزه را در کنار سس کچاپ تند و نوشابه میل کنید.

تهیه کورن داگ

نکات مهم در تهیۀ کورن داگ سوخاری

  • برای تهیۀ کورن داگ سوخاری، می‌توانید از هر نوع پنیری مانند پنیر گدا و یا پنیر چدار نیز استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید کورن داگ تردتری داشته باشید، می‌توانید در ظرف تخم‌مرغ، سه قاشق غذاخوری ماست و 4 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.
  • روش تهیۀ کورن داگ کره‌ای کمی متفاوت است و روی لایۀ خارجی آن با سیب‌زمینی خلالی پوشانده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟