مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیۀ سس بوفالو؛ سس رستورانی و خوش‌طعم

سس بوفالو

اگر از علاقه‌مندان مصرف سس همراه با غذا هستید، تهیۀ سس بوفالو را یاد بگیرید. طعمی تازه با سس بوفالو که ترکیبی از طعم تند فلفل و شیرینی عسل است، باعث می‌شود غذای خود را با لذت بیشتری بخورید. در ادامه می‌توانید دستور تهیۀ سس بوفالو را مطالعه کنید.

روش تهیۀ سس بوفالو، تند و آتشین

سس‌ها یکی از بخش‌های مهم در سرو غذاهای مختلف است و گاهی برای تهیۀ آن‌ها وقت و زمان زیادی صرف می‌شود. تهیۀ برخی سس‌ها به تجربه و مهارت بسیاری نیاز دارد و اگر فردی باشید که عاشق خوردن سس‌های مختلف همراه با غذا است، می‌توانید با یادگیری روش تهیۀ سس‌ها طعم‌های بی‌نظیری از مواد مختلف خلق کنید.

یکی از سس‌های تند و معروف در رستوران‌ها، سس بوفالو است. سس بوفالو طعم تندی دارد و برای کسانی که عاشق تندی و طعم فلفل هستند، انتخاب مناسبی است. در تهیۀ این سس از مواد مختلفی استفاده می‌شود که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم.

روش تهیۀ سس بوفالو شاید به آسانی تهیۀ سس سیر نباشد و یا طعم متفاوت آن به اندازۀ سس انبه احساس نشود، اما باز هم یک سس محبوب برای ذائقۀ بسیاری از افراد است. اگر با روش تهیۀ سس پستو آشنا باشید، تهیۀ سس بوفالو چندان دشوار نخواهد بود. با این حال، برای اینکه بتوانید سس بوفالو را به آسانی و بدون دغدغه تهیه کنید، در این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما هستیم تا دستور تهیۀ سس بوفالو را برای شما شرح دهیم.

مواد لازم برای تهیۀ سس بوفالو

در این بخش از مقالۀ مجلۀ راستین همراه شما هستیم تا با روش تهیۀ سس بوفالو به اندازۀ یک پیمانه آشنا شویم. اگر می‌خواهید مقدار بیشتری از این سس را تهیه کنید، مقدار این مواد را به نسبت مقدار موادی که در ادامه مشاهده می‌کنید، آنها را افزایش دهید.

  • رب گوجه فرنگی ۵ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید ۵ قاشق غذاخوری
  • کره یک قالب ۱۰۰ گرمی
  • شکر ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر نشاسته ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر ۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • آب چهار پیمانه
طرز تهیه سس بوفالو

مراحل تهیه سس بوفالو رستورانی

در این بخش از مقالۀ راستین همراه شما هستیم تا با مراحل تهیۀ سس بوفالو، به صورت گام‌به‌گام آشنا شویم. با کمک این دستور تهیۀ سس بوفالو به‌راحتی می‌توانید این سس را در زمانی کوتاه و با کمترین میزان چالش آماده کنید.

مرحله یک

در قدم اول از مراحل تهیۀ سس بوفالو مواد لازم برای تهیه سس را آماده می‌کنیم. یک تابه با عمق مناسب برمی‌داریم و روی حرارت قرار می‌دهیم. زمانی که تابه کمی داغ شد، یک قالب کره را به آن اضافه کرده و زمان می‌دهیم تا کره ذوب شود.

وقتی کره آب شد، ۲ قاشق غذاخوری رب‌گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و در تابه با شعلۀ ملایم تفت می‌دهیم. حدود ۲ تا ۳ دقیقه تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ آن باز شود.

مرحله دو

در قدم بعدی از روش تهیۀ سس بوفالو، یک پیمانه آب به تابه اضافه می‌کنیم و زمان می‌دهیم تا آب به جوش آید. زمانی که آب به جوش آمد، شکر را اضافه کرده و تابه را هم می‌زنیم تا شکر در آب جوش حل شود.

مرحله سه

زمانی که شکر در آب جوش درون تابه حل شد و مواد درون تابه به غلظت مناسبی رسید، دو پیمانه دیگر آب اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کرده و هم می‌کنیم. دوباره زمان می‌دهیم تا آب کم کم به جوش آید.

مرحله چهار

در قدم بعدی از روش تهیۀ سس بوفالو سرکه را همراه با نمک پودر سیر و پودر فلفل به تابه اضافه کرده و با قاشق این مواد را هم می‌زنیم. بهتر است به آرامی به مدت ۲ الی ۳ دقیقه این ترکیب را هم بزنید تا همۀ مواد به خوبی به خورد یکدیگر بروند.

مرحله پنج

در قدم بعدی، یک ظرف دیگر بردارید و و پودر نشاسته را با یک پیمانه آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر نشاسته در آب حل شده و غلیظ شود. در ادامه، نشاسته را به تابه اضافه کرده و با قاشق به آرامی هم بزنید تا نشاسته با مواد دیگر ترکیب شده و گلوله گلوله نشود. دقت کنید که هم زدن را به طور پیوسته انجام دهید وگرنه نشاسته در کف تابه ته نشین خواهد شد.

به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سس را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از گذشت این زمان اکنون سس بوفالوی شما آماده شده است. سس را از روی حرارت بردارید و در کنار قرار دهید زمان بدهید تا سس کاملاً خنک شود. اکنون سس بوفالوی خوشمزه و تند شما آماده شده است. هم اکنون می‌توانید این سس را به یک ظرف مناسب و تمیز منتقل کرده و آن را در یخچال نگهداری کنید.

سس بوفالو رستورانی

نکات مهم در تهیۀ سس بوفالو

  • در دستور تهیۀ سس بوفالو از فلفل زیادی استفاده می‌شود، اما شما می‌توانید به‌میزان دلخواه تندی فلفل را در این سس تنظیم کنید.
  • اگر می‌خواهید سسی غلیظ داشته باشید، می‌توانید مقدار نشاستۀ ذرت در سس را کمی بیشتر کنید.
  • برای نگهداری سس بوفالو می‌توانید آن را به یک ظرف دربسته در یخچال منتقل کرده و به مدت یک هفته از آن استفاده کنید.
  • در تهیۀ سس بوفالو از مقدار بسیار کمی عسل یا شکر استفاده می‌شود که طعم تند آن را با ملسی همراه می‌کند. اگر شما نمی‌خواهید سس‌ بوفالوی شما شیرین باشد، می‌توانید میزان شکر را کاهش داده و یا از آن استفاده نکنید.

روش مصرف سس بوفالو

  • یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین جایی که می‌توانید از سس بوفالو استفاده کنید، برای تهیۀ بال مرغ است. شما می‌توانید برای اینکه بال‌های مرغ، طعمی بی‌نظیر داشته باشند، ابتدا بال‌های مرغ را در سس بخوابانید و سپس آنها را سرخ کنید.
  • یکی دیگه از مواردی که می‌توانید در آن از سس بوفالو استفاده کنید، در تهیۀ انواع کتلت‌ها، همبرگرها و سایر غذاهای سرخ‌کردنی است.
  • برای تهیۀ ساندویچ‌های مختلف نیز می‌توانید از سس بوفالو استفاده کنید. ساندویچ هات داگ و یا کالباس از جمله مواردی است که می‌توانید در تهیه آن‌ها سس بوفالو به‌کارببرید.
  • در تهیه سیب زمینی سرخ کرده نیز می‌توانید سس بوفالوی تند را استفاده کنید.

در این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما بودیم تا با روش تهیۀ سس بوفالو به روش رستورانی آشنا شویم. امیدواریم که توانسته باشید به کنم این دستور تهیۀ سس، آن را برای سرو در کنار غذاهای مختلف آماده کرده باشید. اگر می‌خواهید با روش تهیۀ سس‌های دیگر آشنا شوید، به بخش مقالات در وبسایت راستین مراجعه کنید و روش تهیۀ سس و یا دسرهای مختلف را مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Sign in

No account yet?