برای یک مهمانی باشکوه تارت گلابی درست کنید. تارت گلابی یک دسر ویژۀ فرانسوی است که با تهیۀ آن میتوانید وعدههای مهمانی خود را دلپذیرتر و زیباتر کنید. روش تهیۀ تارت گلابی در این مقاله از مجلۀ راستین آمده است. هماکنون میتوانید با مطالعۀ دستور تهیۀ تارت گلابی، این دسر ویژه را به آسانی در خانه آماده کنید.
طرز تهیۀ تارت گلابی، خوشمزه و خوشطعم
دسرها یکی از انواع خوردنیهای لذتبخش است که بهویژه در هنگام مهمانی و عصرانه، میتواند انتخابی عالی برای پذیرایی از مهمانان باشد. انواع مختلفی از دسرها وجود دارند که با مواد مختلفی تهیه شده و در فرهنگ هر کشوری با دستوری خاص تهیه میشود.
یکی از انواع دسرهای محبوب بینالمللی دسر تارت گلابی است. دسر تارت گلابی در اصل یک دسر محبوب فرانسوی است که با گلابی، آرد و تخم مرغ تهیه شده و با طعمی دلپذیر همراه است. در کنار تارت گلابی به شما پیشنهاد میکنیم که روش تهیۀ اسموتی موز و شکلات را نیز مطالعه کنید تا عصرانهٔ شما به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
چارت گلابی دسری است که با خمیر آماده میشود و تقریباً شباهتی به کیک دارد. به علت خواص بالایی که در تارت گلابی مشاهده میشود در بسیاری از مواقع از آن در وعدۀ صبحانه نیز استفاده میشود. اگر دوست دارید خوردنیهایی مثل تارت گلابی که با خمیر تهیه میشوند، در صبحانه خود داشته باشید، آشنایی روش تهیۀ موچی ژاپنی نیز میتواند برای شما مفید باشد.
برای اینکه دسری تازه را برای مهمانیهای خود آماده کنید، میتوانید روش تهیۀ تارت گلابی را در این مقاله مطالعه کرده و در کنار یک چایی گرم و کلوچه دزفولی، تارت گلابی را نیز قرار دهید. در ادامه، در این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما هستیم تا روش تهیۀ تارت گلابی را یاد بگیریم. در انتها نیز نکاتی که به شما کمک میکند تارت گلابی شما طعم فوقالعادهای داشته باشد آورده شده است.
مواد لازم برای تهیه تارت گلابی
چارت گلابی سه بخش تهیه دارد که برای هر بخش مواد لازم مورد نیاز آن متفاوت است. در ادامه، برای هر بخش به صورت جداگانه بیان میکنیم که شما به چه موادی نیاز دارید. این مقدار از تارت گلابی که در این دستور آمده است، برای چهار نفر کافی است. اگر شما میخواهید مقدار بیشتری تارت گلابی آماده کنید، یا در یک ظرف بزرگتر، تارت گلابی درست کنید، میتوانید نسبت این مواد را به نسبت تعداد افراد افزایش دهید.
مواد لازم برای خمیر تارت گلابی
- آرد ۲ پیمانه
- کره سرد و پوره شده ۱۰۰ گرم
- پودر قند نصف پیمانه
- زرده تخم مرغ یک عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای فیلینگ گلابی
- گلابی ۴ عدد
- شکر نصف پیمانه
- کره نصف قالب
- دارچین یک قاشق چایخوری
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال تارت گلابی
- زرده تخم مرغ یک عدد
- شیر یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیۀ تارت گلابی
در این بخش از مقاله مجله راستین همراه شما هستیم تا مراحل تهیه تارت گلابی را قدم به قدم به شما آموزش دهیم تا با کمک این راهنما بتوانید بدون دردسر تارت گلابی خود را با طعمی بینظیر آماده کنید.
مرحله یک
در اولین قدم از مراحل تهیۀ تارت گلابی، باید خمیر تارت را آماده کنیم. آماده کردن خمیر دشواری خاصی ندارد و بهتر است طبق مراحل زیر آن را انجام دهید. ابتدا زردۀ تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بشکنید و با همزن آن را هم بزنید تا از هم باز شده و یکدست شود.
مرحله دو
در قدم بعدی پودر قند را به ظرف تخم مرغها اضافه کنید و با همزن بهطور مداوم هم بزنید. سپس مقدار مشخص وانیل را به آن اضافه کنید.
مرحله سه
در ادامه، در قدم بعدی از مراحل تهیۀ تارت گلابی، کره را از فریزر خارج کنید و و در همان حالتی که یخ زده است، با رنده آن را رنده کنید و یا با چاقو آن را خرد کنید. سپس کره خرد شده را به ظرف تخم مرغ اضافه کنید و با تخم مرغ هم بزنید تا به آرامی کره باز شده و ذوب شود.
مرحله چهار
در ادامه آرد را الک کنید و آرد الک شده را به آرامی و مرحلهبهمرحله به ظرف تخم مرغ و کره اضافه کنید. همۀ این مواد را با همزندستی و یا برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید.
مرحله پنج
اکنون باید یک خمیر یکدست داشته باشید. دستکش بپوشید و با دستان خود خمیری که آماده کردید را خوب ورز دهید. سپس خمیر را در ظرف بگذارید و در آن را ببندید یا روی ظرف را با سلفون بپوشانید. در ادامه، خمیر را در داخل یخچال برای استراحت بگذارید و نیم ساعت زمان دهید تا خمیر در یخچال خودش را بگیرد. در ادامه، تا زمانی که خمیر در حال استراحت است به سراغ آماده کردن فیلینگ گلابی بروید.
مرحله شش
در ابتدا گلابیها را خوب بشویید، آنها را پوست بگیرید و به صورت ورقهای برش بزنید. تا جای ممکن ورقههای گلابی را نازک برش بزنید تا ظاهر تارت گلابی شما زیباتر شود.
مرحله هفت
در قدم بعدی، یک تابۀ را بردارید و روی حرارت قرار دهید. زیر شعله را روشن کنید و درون آن نصف قالب کره بیندازید. زمانی که کره ذوب شد، مقدار مشخص شکر را بههمراه دارچین و سپس آبلیمو به ترتیب به تابه اضافه کنید و با یک همزن، هم بزنید تا شکر در کره ذوب شود. اکنون باید شما یک مایع غلیظ کرمی رنگ داشته باشید.
مرحله هشت
در قدم بعدی از روش تهیه تارت گلابی، باید گلابیهایی که به صورت ورقهای آماده کرده بودید، درون تابه بریزید و با کره و شکر کمی تفت دهید. مراقب باشید تا گلابیها له نشوند، بلکه کمی نرم و ملایم شوند کافیست. سپس زیر شعله را خاموش کنید و فیلینگ گلابی را در کنار قرار دهید و مواد رومال را آماده کنید.
مرحله نه
در این مرحله باید رومال را برای تارت گلابی آماده کنید. برای تهیۀ رومال، در یک ظرف تخم مرغ را بشکنید، زرده و سفیده آن را جدا کنید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک مایع زرد رنگ زیبا بدست آورید.
مرحله ده
بعد ازاین مرحله و گذشت ۳۰ دقیقه، خمیر را از یخچال خارج کنید. روی یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید با وردنه خمیر را صاف کنید و به شکل یک دایره درآورید.
مرحله یازده
در قدم بعدی، ظرف تارت گلابی را بردارید کف آن را با کره کمی چرب کنید و سپس خمیر را کف ظرف بپوشانید. اضافههای خمیر را که از ظرف بیرون زده جدا کنید. مواد رومال را بردارید و روی خمیر را که در کف ظرف پهن کرده بودید به مواد رومال آغشته کنید. سپس فیلینگ گلابی را درون خمیر بریزید و آن را در ظرف خمیر پخش کنید. اکنون تارت گلابی شما در حال آماده شدن است، برای تکمیل مراحل تهیۀ تارت گلابی به سراغ روشن کردن فر بروید.
مرحله دوازده
بهعنوان قدمهای آخر مراحل تهیۀ تارت گلابی، فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه تنظیم کنید. کمی که داخل فر گرم شد، ظرف تارت گلابی را در فر قرار دهید و زمان دهید تا خمیر تارت گلابی شما طلایی و خوشرنگ شود.
بعد از حدود نیم ساعت، اکنون تارت گلابی شما آماده شده است. هماکنون میتوانید این تارت خوشمزه را همراه با بستنی یا خامه تزیین کرده و همراه با دوستان خود میل کنید.
نکات مهم در تهیه تارت گلابی
- اگر ممنوعیت مصرف شکر دارید، میتوانید از عسل برای تهیۀ تارت گلابی استفاده کنید.
- برای اینکه گلابیهای شما له نشود، برشهای مناسبی داشته باشید تا زیبایی تارت گلابی شما حفظ شود.
در این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما بودیم و روش تهیۀ تارت گلابی را آموزش دیدیم. امیدواریم با توجه به نکاتی که در این مقاله بیان شد، بتوانید این تارت خوشمزه را برای وعدههای عصرانۀ خود آماده کنید. هم اکنون میتوانید با مراجعه به بخش مجلات با دستور تهیۀ دسرهای مختلف دیگر آشنا شوید و از آنها استفاده کنید.