مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیۀ پیتزای ناپولیتن ایتالیایی با دستور کلاسیک

پیتزا ناپولیتن ایتالیا

اگر به دنبال طعمی تازه در پیتزا هستید، روش تهیۀ پیتزای ناپولیتن ایتالیایی را یاد بگیرید. این پیتزا با مواد ساده‌ای تهیه می‌شود اما برای تهیۀ پیتزای ناپولیتن ایتالیایی نیاز به تجربه و مهارت است و با صبر و حوصلۀ زیادی همراه است. روش تهیۀ پیتزا ناپولیتن ایتالیایی را در مجله آشپزی راستین مطالعه خواهید کرد.

روش تهیۀ پیتزای ناپولیتن اصیل ایتالیایی

پیتزاها از آن دسته غذاهایی هستند که با روش‌های مختلف آماده شده و طعم‌های متنوعی به خود اختصاص می‌دهند. تاریخچۀ پیتزا برای اولین بار به کشور ایتالیا باز می‌گردد. زمانی که پیتزا غذای فقرا بود و در ناپل ایتالیا در قرن هفدهم، به‌عنوان غذایی ساده و ارزان برای مردم فقیر تهیه می‌شد. این غذا ترکیبی از خمیر نان، گوجه‌فرنگی، ریحان و پنیر بود که به سرعت محبوبیت یافت و به یکی از نمادهای فرهنگی ایتالیا تبدیل شد.

از آن روز تاکنون زمان زیادی گذشته است و پیتزا به سرتاسر جهان سفر کرده و هر کشوری با توجه به ذائقه و مواد محلی در دسترس خود، نسخه‌ای منحصر به فرد از آن را ارائه داده است. پیتزا ناپولیتن یک پیتزای آسان است که شما می‌توانید با موادی ساده مانند گوجه‌فرنگی آن را آماده کنید.

اگر دوست دارید با غذاهای ایتالیایی دیگر نیز آشنا شوید، می‌توانید دستور تهیۀ فریتاتای ایتالیایی را نیز مطالعه کنید. پیتزا ناپولیتن ایتالیایی روش تهیۀ بسیار ساده‌ای دارد. اما اگر دوست دارید یک پیتزا با مخلوط بیشتری آماده کنید، تهیۀ پیتزا رست بیف خانگی انتخاب بهتری است که در راستین به روش تهیۀ آن پرداخته شده است. درادامۀ این مقاله از مجلۀ راستین نیز با طرز تهیۀ پیتزا ناپولیتن ایتالیایی آشنا خواهیم شد. امیدواریم این دستور تهیۀ پیتزا برای شما لذت‌بخش باشد.

مواد لازم برای تهیۀ پیتزا ناپولیتن ایتالیایی

در این بخش از مقاله راستین همراه شما هستیم تا با مواد لازم برای تهیۀ پیتزای ناپولیتن ایتالیایی آشنا شویم. مواد لازم برای تهیۀ پیتزا در این دستور برای ۴ نفر کافی است. اما اگر شما می‌خواهید برای تعداد بیشتری از افراد پیتزا درست کنید، می‌توانید مقدار این مواد را به نسبت دلخواه تغییر دهید.
شما می‌توانید خمیر این پیتزا را خودتان آماده کنید و یا از خمیر پیتزای آماده نیز استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیۀ خمیر پیتزا

  • آرد ۳ پیمانه
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • جوش شیرین نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون یک چهارم پیمانه
  • آب ولرم نصف پیمانه
  • خمیر مایه یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیۀ پیتزا ناپولیتن

  • گوجه فرنگی خرد شده دو عدد متوسط
  • ریحان خشک شده یک قاشق چایخوری
  • پنیر موزارلا خرد شده نصف پیمانه
  • ریحان خرد شده نصف پیمانه
  • سس گوجه فرنگی نصف پیمانه
طرز تهیه پیتزا ناپولیتن

مراحل گام به گام تهیه پیتزای ناپولیتن ایتالیایی

در این مقاله از مجله راستین همراه شما هستیم تا مراحل تهیه پیتزای ناپولیتن ایتالیایی را به صورت گام به گام آموزش دهیم. امیدواریم با توجه به دستور تهیۀ این نوع پیتزا که در ادامه آمده است، بتوانید یک وعدۀ غذایی سالم و خوشمزه را برای خود و عزیزانتان آماده کنید.

مرحلهٔ یک

در اولین قدم از مراحل تهیۀ پیتزا ناپولیتن ایتالیایی، باید خمیر پیتزا را آماده کنیم. طعم اصلی پیتزا ناپولیتن ایتالیایی در اصل به خمیر ترد آن باز می‌گردد. برای تهیۀ خمیر پیتزای ناپولیتن، ابتدا خمیر‌مایه را در یک پیمانۀ آب ولرم حل کنید و هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید به مدت 5 دقیقه، تا خمیر مایه پف کند.

سپس یک ظرف مناسب بردارید و درون آن آرد، نمک و جوش شیرین را چندین بار باهم الک کنید تا یک‌دست شود. درادامه، خمیر مایه را به آرد اضافه کنید و این ترکیب را مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. سپس یک دست‌کش تمیز بپوشید و با دستان خود حسابی خمیر را ورز دهید. ده دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا کمی حجم بگیرد.

سپس روغن زیتون را نیز اضافه کنید تا چسبندگی خمیر کمتر شود. در‌انتها، روی ظرف خمیر را با یک سلفون بپوشانید و دور آن را با یک پارچۀ ضخیم بگیرید تا جای خمیر گرم شود. سپس آن را برای استراحت در کنار قرار‌دهید. زمان استراحت بین یک ساعت تا یک ساعت و نیم کافی است. در این میان به سراغ آماده کردن مواد پیتزا بروید.

مرحلۀ دو

در قدم بعدی از روش تهیه پیتزا ناپولیتن ایتالیایی، گوجه‌ها را رو بردارید خوب بشویید و سپس آنها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. گوجه‌ها را برای استراحت در سس گوجه فرنگی و فلفل بخوابانید. در ادامه ریحان‌ها را نیز بشویید و پس از آنکه آب آنها گرفته شد، ریحان‌ها را خرد کنید.

مرحلهٔ سه

در قدم بعدی از مراحل تهیۀ پیتزا ناپولیتن ایتالیایی، خمیر را بعد از استراحت بردارید. کمی آن را ورز دهید و سپس روی سطح صاف با وردنه آن را پهن کنید. خمیر را به شکل دایره‌ای پهن کنید به‌طوری که ضخامت آن در حدود یک‌ونیم سانتی متر باشد.

مرحلهٔ چهار

خمیر پیتزا را در سینی فر قرار دهید. روی خمیر پیتزا را با سس گوجه‌فرنگی بپوشانید به‌طوری که تمام سطح خمیر پیتزا به سس گوجه فرنگی آغشته شود.‌ سپس روی خمیر را گوجه بریزید. در ادامه ریحان تازۀ خرد شده را همراه با ریحان خشک روی گوجه‌ها بریزید. پنیر پیتزا را نیز به آنها اضافه کرده و تمام سطح خمیر را با پنیر پیتزا بپوشانید. اکنون نوبت آن رسیده است تا خمیر پیتزا را در فر قرار دهیم و پیتزا ناپولیتن ایتالیایی را آماده کنیم.

مرحلهٔ پنج

در این مرحله فر را روشن کنید و روی دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه تنظیم کنید. سپس خمیر پیتزا را درون فر قرار دهید و در آن را ببندید. اکنون زمان بدهید تا پیتزای شما آماده شود. پس از اینکه پنیر پیتزا ذوب شد و روی پیتزا طلایی رنگ شد، پیتزا را از فر خارج کنید و با ریحان تازه خرد شده آن را تزیین کنید. اکنون پیتزای ناپولیتن ایتالیایی شما آماده شده است. نوش جان!

در این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما بودیم تا با روش تهیۀ پیتزا ناپلئوتین ایتالیایی آشنا شویم. امیدواریم به کمک این دستور طراحی تهیه پیتزا بتوانید این غذای خوشمزه را برای خود و عزیزانتان آماده کرده و لحظات خوشی را در کنار خانواده و دوستان خود تجربه کنید. هم اکنون می‌تواند با مراجعه به بخش مقالات در وب‌سایت راستین با دستور تهیۀ غذاهای مختلف نیز آشنا شوید و آنها را یاد بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟