طعم بینظیر کشک و سیبزمینی را در دستور غذای کرمانی پیدا کنید. روش تهیۀ کشک سیب کرمانی آسان است و شما میتوانید در این مقاله از راستین، با دستور تهیۀ آن آشنا شود. کشک سیب یک غذای مفید و فوری است که میتوانید در روزهای پرمشغله آن را آماده کنید.
آشنایی با روش تهیۀ کشک سیب کرمانی، آسان و فوری
یکی از غذاهای پرکالری که میتواند در روزهای پرمشغلۀ شما، وعدۀ غذایی کاملی را برایتان فراهم کند، کشک سیب است. کشک سیب یک غذای اصیل استان کرمان است که نشان از سادگی و صفای فرهنگ مردمان عزیز کرمانی دارد. شما میتوانید با تهیۀ کشک سیب کرمانی سفری کوتاه به استان کرمان داشته باشید و گرمای وجود مردمان کرمانی را احساس کنید.
در تهیۀ کشک سیب از مواد سادهای مانند کشک و سیبزمینی استفاده میشود. موادی که بهراحتی میتوانید آنها را تهیه کنید و بهعنوان یک غذای ساده آن را بهکار ببرید. اگر دوست دارید غذاهای مختلفی که با کشک آماده میشود را یاد بگیرید، میتوانید روش تهیۀ کشک بادمجان رستورانی را مطالعه کنید که به سادگی کشک سیب کرمانی است.
از آنجایی که سیبزمینی سرشار از کربوهیدرات است، میتواند برای مدت طولانی به اندازۀ غذاهای برنجی شما را سیر نگهدارد. یکی از غذاهای برنجی ساده نیز زیره پلو است که میتوانید مقالۀ آن را در راستین مطالعه کنید. در ادامه از این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما هستیم تا با روش کشک و سیب آشنا شویم. در ادامه میتوانید دستور تهیۀ این غذای سنتی و اصیل کرمانی را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه کشک سیب کرمانی
در این بخش از مقالۀ راستین همراه شما هستیم تا با مواد لازم برای تهیهٔ کشک سیب کرمانی آشنا شویم. میزان موادی که در این دستور استفاده میشود برای سه نفر کافی است اما اگر شما میخواهید به تعداد افراد بیشتری این خوراک سنتی را آماده کنید، میتوانید میزان مواد را به نسبت افراد افزایش دهید.
- سیب زمینی متوسط ۳ عدد
- پیاز ۲ عدد
- زردچوبه به میزان لازم
- سیر ۵ حبه
- کشک یک پیمانه
- گردوی خرد شده ۳ عدد
- پیاز داغ و نعنا داغ بهمیزان لازم
مراحل گام به گام تهیه کشک سیب کرمانی
در این بخش از مقالۀ راستین همراه شما هستیم تا مراحل تهیۀ کشک سیب کرمانی را به شما آموزش دهیم. امیدواریم به کمک این دستور تهیه، به آسانی بتوانید غذای خوشمزۀ کشک سیب را برای خود و عزیزانتان آماده کنید و لحظات خوشی را درکنار دوستان داشته باشید.
مرحله یک
در اولین قدم از روش تهیۀ کشک سیب کرمانی، سه عدد سیب زمینی را برداشته خوب میشوییم و پوست میگیریم. سپس سیب زمینیها را در یک قابلمۀ مناسب قرار داده و روی آن تا نیمه آب میریزیم و درب آن را میگذاریم تا سیب زمینیها آبپز شوند. در این مرحله میتوانید کمی سیر و ادویه را داخل قابمله سیبزمینی بریزید تا طعم بهتری از سیبزمینیها داشته باشید. در این میان که سیب زمینیها در حال پختن هستند به سراغ مرحله بعدی میرویم.
مرحله دو
در قدم بعدی از طرز تهیۀ کشک سیب کرمانی، پیازها را برداشته، پوست میگیریم و میشوییم. سپس پیازها را بهصورت نگینی خیلی ریز خرد میکنیم. حبههای سیر را نیز برداشته و میشوییم. درادامه آنها را پوست میگیریم. سپس سیرها را رنده کرده و در کناری قرار میدهیم تا در مراحل بعدی از آن استفاده کنید.
مرحله سه
اکنون باید سیبزمینیهای شما پخته شده باشند. با یک چنگال سیب زمینیها را بررسی کنید تا نرم شده باشند. سپس آنها را آبکش کرده و در ادامه با رندۀ ریز رنده کنید و در کنار قراردهید. میتوانید آنها را با گوشتکوب نیز بکوبید. این بستگی به امکانات و زمان شما دارد.
مرحله چهار
در این مرحله از روش تهیۀ کشک سیب کرمانی، یک تابۀ مناسب برداشته و آن را روی حرارت قرار میدهیم. درون آن روغن میریزیم و اجازه میدهیم روغن کمی داغ شود. نصف قالب کره را نیز اضافه میکنیم تا طعم کشک سیب بهتر شود. زمانی که روغن داغ شد، پیازها را درون تابه میریزیم و تفت میدهیم. کمی بعد زردچوبه را نیز اضافه میکنیم و با پیاز تفت میدهیم تا رنگ آن باز شود.
مرحله پنج
در قدم بعدی از مراحل تهیۀ کشک سیب کرمانی، مقداری از سیرهای رنده شده را به تابه اضافه میکنیم و خیلی کوتاه به مدت ۱۰ ثانیه تفت میدهیم تا عطر آن بلند شود. در ادامه سیب زمینیهای رنده شده را به تابه اضافه میکنیم و با سیر و پیاز و زردچوبه تفت میدهیم تا طعم و مزه آن تغییر کند.
مرحله شش
کمی که سیب زمینیها تفت خورد و رنگ و طعم آن تغییر کرد، زیر تابه را خاموش میکنیم و آن را در کنار قرار میدهیم تا کمی خنک شود. سپس یک پیمانه کشک را به سیبزمینیها اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا کشک و سیب زمینی به خورد هم بروند.
مرحله هفت
به عنوان قدم آخر به تهیۀ سیرداغ و نعناداغ میپردازیم. بعد از اینکه سیرداغ و نعناداغ آماده شد، مقداری از آن را به مخلوط سیبزمینی و کشک اضافه میکنیم و با قاشق چوبی این مخلوط را خوب ترکیب میکنیم.
اکنون کشک سیب کرمانی شما آماده شده است. شما میتوانید این غذای لذیذ و خوشمزه را در یک ظرف مناسب قرارداده و با پیازداغ و نعناداغ و سیرداغی که آماده کرده بودیم، آن را تزیین کنید. بهعنوان قدم آخر نیز گردوی پوره شده و خرد شده را روی آن بریزید تا زیبایی این غذای لذیذ بیشتر شود.
نکات مهم در تهیۀ کشک سیب کرمانی
- هنگام استفاده از سیر دقت کنید که نباید سیر خیلی تفت بخورد. چرا که طعم آن تلخ میشود و غذای شما را خراب میکند.
- میتوانید از سبزی خشک شده مانند ریحان خشک شده و یا سبزی تازه مانند جعفری نیز برای تهیۀ کشک سیب نیز استفاده کنید.
- هنگام تفت دادن سیبزمینی دقت کنید سیبزمینی به کف تابه نچسبد در غیر این صورت کشک سیب شما خراب میشود.
در این مقاله از راستین همراه شما بودیم تا روش تهیۀ کشک سیب کرمانی را یاد بگیریم. امیدواریم به کمک این دستور ساده توانسته باشید طرز تهیۀ کشک سیب را یاد گرفته و آن را برای وعدههای غذایی خود آماده کنید. اکنون میتوانید با مراجعه به بخش مقالات در وبسایت راستین، با دستور غذاها و دسرهای مختلف آشنا شده و آن را برای خود و عزیزانتان آماده کنید.