مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیۀ سوپ شلغم برای بهبود سرماخوردگی

سوپ شلغم سرماخوردگی

برای روزهایی که حال چندانی ندارید، طرز تهیۀ سوپ شلغم به کمک شما می‌آید. این سوپ خوشمزه خواص بسیاری داشته و برای ضعف عمومی بدن بسیار مناسب است. روش تهیۀ سوپ شلغم آسان است و شما می‌توانید در ادامه دستور تهیۀ سوپ شلغم را آموزش ببینید.

دستور تهیۀ سوپ شلغم خوشمزه در خانه

زمانی که فصل‌های سرد سال فرا می‌رسد، استفاده از خوردنی‌های پرخاصیت مانند شلغم می‌تواند برای تقویت بدن و سیستم ایمنی مفید باشد. تفاوتی ندارد که شلغم را به صورت تنها میل کنید و یا از آن یک سوپ خوشمزه آماده کنید. بلکه استفاده از این مادۀ پرخاصیت به شما کمک می‌کند زمستان را با آرامش بیشتری سپری کنید.

سوپ شلغم یکی از انواع سوپ‌های مخصوص فصل‌های سرد سال است که شما می‌توانید با دستوری آسان و ساده آن را به راحتی برای خود و یا عزیزانتان آماده کنید. شلغم یک منبع غنی از فیبر و ویتامین‌های مختلف مانند ویتامین c، و مواد معدنی ضروری بدن مانند کلسیم، پتاسیم، منیزیم و سدیم است. به‌همین علت استفاده از شلغم در روزهای سرد برای حفظ توان بدن و تقویت سیستم ایمنی بسیار اهمیت دارد.

زمانی که سوپ شلغم را همراه با کرفس و هویج آماده کنید، یک غذای مقوی و ضد سرماخوردگی خواهید داشت که در زمان کوتاهی بیمار را سرپا خواهد کرد. سوپ کرفس نیز یکی از انواع سوپ‌های آسان و پرخاصیت است که شما می‌توانید آن را در روزهای سرد و یا حتی روزهای معمولی آماده کرده و سرو کنید. طرز تهیۀ سوپ کرفس نیز در یک مقالۀ دیگر برای شما آماده شده است.‌

برای آماده کردن سوپ شلغم می‌توانید از آب مرغ یا تکه‌های مرغ نیز استفاده کنید. ترکیب گوشت مرغ و شلغم خواص فراوانی را برای این سوپ ایجاد می‌کند و آن را به یکی از بهترین سوپ‌ها برای رفع سرماخوردگی تبدیل می‌کند. در این میان شما می‌توانید در مقاله‌ای دیگر از راستین، با روش تهیۀ سوپ مرغ مخصوص سرماخوردگی نیز آشنا شوید و آن را در کنار این سوپ‌های مقوی برای روزهای سرد سال آماده کنید.

در ادامۀ این مقاله از مجله راستین همراه شما هستیم تا روش تهیۀ سوپ شلغم پرخاصیت را به شما آموزش دهیم. امیدواریم نکاتی که در این مقاله بیان می‌شود برای شما مفید و کاربردی باشد.

مواد لازم برای تهیۀ سوپ شلغم خوشمزه

در این بخش از مقاله راستین همراه شما هستیم تا با مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم آشنا شویم شما می‌توانید به کمک موادی که در ادامه بیان می‌شود یک سوپ خوشمزه برای 4 نفر آماده کنید. این دستور اصلی تهیه سوپ شلغم برای 4 نفر است اما شما می‌توانید به‌میزان دلخواه مواد تشکیل دهندۀ این سوپ را تغییر دهید.

  • شغلم 5 عدد
  • هویج 2 عدد بزرگ
  • سیب زمینی 2 عدد بزرگ
  • جعفری تازه یک مشت
  • پیاز یک عدد کوچک
  • جوپرک یک پیمانه
  • عصاره یا آب مرغ به‌میزان لازم
  • نصف قالب کره
  • ادویه به میزان لازم
طرز تهیه سوپ شلغم

مراحل گام‌به‌گام طرز تهیۀ سوپ شلغم

در این بخش از مقالۀ راستین به مراحل تهیۀ سوپ شلغم خوشمزه می‌پردازیم. انجام دادن این مراحل به‌صورت گام‌به‌گام به شما کمک می‌کند سوپ شلغم خود را به راحتی آماده کنید. حتی اگر خودتان سرما خورده هستید، با کمک این دستور تهیۀ آسان می‌توانید سوپ شلغم را به‌راحتی و بدون دغدغه برای خود آماده کنید.

مرحلۀ یک

در اولین قدم از مراحل تهیۀ سوپ شلغم، مقداری جو‌پرک بردارید و در آب ولرم بخیسانید. حدود نیم ساعت کافی است تا جو‌پرک نرم شود و در سوپ لعاب بیندازد. در‌ادامه، یک پیاز کوچک بردارید و آن را پوست گرفته و سپس به‌صورت نگینی خرد کنید.

درادامه، هویج‌ها را نیز بشویید، پوست بگیرید و آن‌ها را به‌صورت نگینی خرد کنید و در کنار قرار دهید. جعفری‌ها را نیز بشویید و در یک صافی قرار‌دهید تا آب آن برود.

مرحلۀ دو

در قدم بعدی از طرز تهیۀ سوپ شلغم خانگی، یک قابلمۀ مناسب برای سوپ انتخاب کنید و روی حرارت قرار‌دهید. سپس درون آن کمی کره بیندازید تا کره ذوب شود. درادامه که کره داغ شد، پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. مدتی بعد که پیازها کمی طلایی شدند، نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کرده و با پیاز‌ها تفت دهید تا رنگ زردچوبه‌ها باز شود. دقت کنید که لازم نیست پیازها سرخ شوند، بلکه کمی تغییر رنگ داده و نرم شود کافی است. کمی بعد، هویج‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و با پیازها تفت دهید.

مرحلۀ سه

در این بخش، آب جوپرک را بگیرید و آن را به قابلمه اضافه کنید و با مواد دیگر کمی تفت دهید. در ادامه، جعفری‌ها را با چاقو ساطوری کرده و خرد کنید. سپس جعفری‌های خرد شده را به قابلمۀ سوپ اضافه کنید.جعفری‌ها را خیلی کوتاه تفت دهید اما دقت کنید که سبزیجات شما نباید سرخ شوند. در‌انتها، دو پیمانه آب جوش را به قابلمه اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید.

مرحلۀ چهار

در ادامۀ مراحل تهیۀ سوپ شلغم، سیب‌زمینی‌ها و شلغم‌ها را خوب بشویید. سپس آن‌ها را پوست گرفته و به‌صورت نگینی ریز کنید. در‌ ادامه، زمانی که قابلمۀ سوپ شروع به قل‌زدن کرد، سیب‌زمینی‌های خرد شده را اضافه کنید. کمی زمان دهید تا سیب‌زمینی‌ها پخته شده و کمی له شوند. بهتر است هرچند‌وقت یک‌بار سوپ را هم بزنید تا طعم سیب‌زمینی‌ها در سوپ خوب جا بیفتد.

مرحلۀ پنج

در این مرحله از روش تهیۀ سوپ شلغم، یک پیمانه آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و مواد راهم بزنید. اگر دوست دارید می‌توانید از چند تکه مرغ پخته شده نیز در این مرحله استفاده کنید. اما در دستور اصلی تهیۀ آن از مرغ استفاده نشده است.

سپس در انتها، شلغم‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. مقدار مناسبی از ادویه‌های مختلف مانند فلفل سیاه و نمک و پودر سیر را به قابلمه اضافه کرده و طعم سوپ را بچشید. اگر طعم سوپ مناسب بود، حدود 5 دقیقه بعد زیر شعله را خاموش کنید.

دقت کنید که بهتر است شلغم را در انتها اضافه کنید به‌طوری که حدود نیم ساعت بعد بتوانید زیر شعله را خاموش کرده و سوپ را سرو کنید. اکنون سوپ شلغم شما آماده شده است. هم‌اکنون می‌توانید این سوپ خوشمزه را در کنار عزیزانتان سرو کرده و لحظات خوشی را تجربه کنید و سلامتی و تندرستی خود را بازیابید.

در این مقاله از راستین همراه شما بودیم تا با روش تهیۀ سوپ شلغم خوشمزه در خانه آشنا شویم. ممکن است بسیاری از افراد علاقۀ چندانی به خوردن شلغم خالی نداشته باشند. اما تهیۀ سوپ شلغم می‌تواند انتخابی عالی برای روزهای سرد پاییز و سرماخوردگی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Sign in

No account yet?