مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیه ۳ مدل فینگرفود محبوب و مجلسی

فینگرفودها پیش غذایی هستند که احتمالا به اندازه یک وعده غذایی اصلی وقت، انرژی، هزینه و سلیقه لازم دارد. فینگرفود در لغت به معنای غذای انگشتی است؛ چرا که برای خوردن آن تقریبا نیازی به استفاده از قاشق و چنگال نیست و اندازه‌هایی نسبتا کوچک دارند. فینگرفودها چند سالی‌ست که در میان مهمانی‌های ایرانیان باب شده است و از آن به عنوان یک پذیرایی لاکچری یاد می‌شود. بیش از صدها نوع فینگر فود ایرانی و بین المللی وجود دارد که اکثر آن‌ها طعم بی‌نظیری دارند. این سبک غذا بیشتر مناسب تولد و مهمانی‌های دوستانه و خانوادگی است. همچنین می‌توان آن‌ها را به عنوان عصرانه برای کودکان دلبندتان درست کنید. در این مقاله قصد داریم ۳ نوع فینگر فود محبوب و مجلسی را به همراه رسپی پخت آن‌ها به شما معرفی کنیم.

فینگرفود کیک مرغ خوشمزه

اوایل که کیک مرغ زیاد شناخته نشده بود خیلی از افراد فکر می‌کردند که کیک مرغ همان کیک معمولی شکلاتی است که داخلش مرغ می‌ریزند! و با شنیدن کلمه کیک مرغ چهره‌شان را در هم می‌کردند؛ اما در واقع کیک مرغ طعمی فرا انتظار دارد و کمتر کسی پیدا می‌شود که این فینگرفود پرطرفدار را بخورد اما خوشش نیاید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سینه مرغ یک عدد کامل
  • خیارشور ۸ عدد
  • گردو نصف پیمانه
  • پیازچه و جعفری ۱۵۰ گرم
  • سس مایونز و ماست خامه‌ای هر کدام نصف پیمانه
  • آبلیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
  • نان تست متناسب با مواد
  • ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه ۳ مدل فینگرفود محبوب و مجلسی

طرز تهیه فینگر فود کیک مرغ

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را به همراه یک تکه پیاز و ادویه داخل قابلمه بگذارید و اجازه دهید تا بپزد. در این حین، خیارشورها و گردوها و سبزیجات را به طور کامل خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

سس مایونز، ماست خامه‌ای، آبلیمو و ادویه را با هم ترکیب می‌کنیم. سپس مرغ پخته شده را خرد یا ریش ریش می‌کنیم و با خیارشور، مرغ، گردوها و سبزیجات که خرد کرده‌ایم، اضافه می‌کنیم و در نهایت ترکیب سس و ماست را نیز اضافه کرده و حسابی مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند. اجازه دهید که مواد کیک به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کنند.

مرحله سوم

قسمت اطراف نان تست که کمی خشک است را برش می‌دهیم و داخل خرد کن، پودر ‌می‌کنیم. نان تست‌ها را به چهار قسمت تقسیم کرده، و روی یکی از آن‌ها مواد می‌‌گذاریم و آن را پخش می‌کنیم. سپس تکه‌ای دیگر نان تست روی آن می‌گذاریم و اطرافش را حسابی با سس می‌پوشانیم و کمی از پودر نان تست روی آن می‌پاشیم. این کار را تا زمانی که مواد تمام شود ادامه دهید.

نکات مهم در تهیه کیک مرغ مجلسی

  • سعی کنید اعتدال را در مقدار سبزیجات رعایت کنید تا مزه کیک مرغ غیر عادی نشود.
  • کیک مرغ را نهایتا ۲ تا ۳ ساعت قبل از سرو تهیه کنید تا نان تست‌ها خمیر نشود.

فینگر فود ته‌چین یک نفره

ته‌چین که نیاز به تعریف ندارد. یک غذای ایرانی بی‌نظیر که طعم آن مسحور کننده است. ته‌چین را اگر به صورت قالبی در بیاوریم تبدیل به یک فینگر فود خوشمزه می‌شود و از آن می‌توانید برای پذیرایی از مهمان‌هایتان استفاده کنید و همه را شگفت‌زده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • برنج ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • زرشک نصف پیمانه
  • ماست چکیده نصف پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • زعفران ۵ قاشق غذاخوری
  • ادویه به میزان لازم
  • مرغ ۴۰۰ گرم
طرز تهیه ۳ مدل فینگرفود محبوب و مجلسی

طرز تهیه فینگرفود ته‌چین

گام اول

مرغ را به همراه یک تکه پیاز و ادویه آب‌پز می‌کنیم و آن را ریش ریش می‌کنیم. سپس زرشک را داخل کمی روغن به همراه مرغ‌های ریش ریش شده تفت می‌دهیم.

گام دوم

برنجی که از قبل خیس خورده را می‌جوشانیم و آبکش می‌کنیم. تخم مرغ، ماست چکیده، روغن و زعفران را با هم کاملا مخلوط می‌کنیم و برنج‌های آبکش شده را به آن اضافه می‌کنیم.

گام سوم

قالب مافین را با کمی کره چرب کرده و کمی از برنج را داخل آن میریزیم؛ سپس یک لایه مواد مرغ روی آن می‌ریزیم و دوباره روی آن را با برنج می‌پوشانیم. مواد را کاملا فشرده کرده و داخل فر از قبل گرم شده به مدت یک و نیم ساعت با درجه ۱۸۰ قرار می‌دهیم.

نکات مهم در تهیه فینگر فود ته‌چین

  • برای طعم بهتر می‌توانید از دارچین داخل مرغ‌ها و از کمی گلاب داخل مواد زعفرانی استفاده کنید.
  • اگر ته دیگ برشته می‌خواهید از تخم مرغ کامل استفاده کنید و یا سفیده تخم مرغ بیشتری بزنید اما اگر ته‌دیگ نرم دوست دارید از زرده تخم مرغ استفاده کنید.
  • برای گرفتن مزه زهم مرغ، حتما هنگام جوشاندن کف آن را بگیرید. همچنین می‌توانید مرغ ریش ریش شده را مجددا با پیاز تفت دهید.

فینگر فود بورک گوشت

این غذای ترکیه‌ای بی‌نظیر اخیرا جایگاه ویژه‌ای در مهمانی‌های ایرانی‌ها پیدا کرده است. بورک گوشت یک فینگر فود جذاب فوری‌ست که برای درست کردن آن تنها به ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • خمیر یوفکا یک بسته
  • گردو ۵۰ گرم
  • جعفری ۱۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • پیاز یک عدد
  • زعفران ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • قارچ ۸ عدد
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد کوچک
طرز تهیه ۳ مدل فینگرفود محبوب و مجلسی

طرز تهیه بورک گوشت

مرحله اول

پیاز را نگینی خرد کنید و گوشت چرخ کرده را با آن تفت دهید. ادویه را به گوشت اضافه کنید. سپس فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کنید و به همراه سیب زمینی آب‌پز رنده شده به گوشت‌ها اضافه کنید. بعد از اینکه مواد به خورد هم رفتند، جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی و زعفران را به مواد گوشتی اضافه کنید و اجازه دهید آب آن تبخیر شود.

مرحله دوم

خمیر یوفکا ۲۵ در ۳۵ را از وسط نصف کنید و مواد گوشتی را به میزان لازم در آن بریزید و آن را به آرامی رول کنید. سپس رول‌ها را داخل روغن سرخ کنید.

فینگرفودها در ظاهر پیش غذا هستند اما در واقع یک وعده غذایی کامل‌اند. تنوع فینگرفودها به شدت بالاست و با یک سرچ ساده به رسپی بیش از ۱۰۰ها نوع فینگر فود دست پیدا خواهید کرد. این وعده‌های خوشمزه در مهمانی‌های شما غوغا به پا می‌کنند. بورک گوشت، کیک مرغ و ته‌چین می‌توانند انتخاب هوشمندانه‌ای برای مهمانی‌های رسمی یا دوستانه شما باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟