مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیۀ سوپ مرغ مخصوص سرماخوردگی، مقوی و خوشمزه

سوپ مرغ سرماخوردگی

در روزهای سرد پاییزی، سوپ مرغ است که گرما بخش لحظات شماست. به‌ویژه اگر سرماخوردگی دارید، تهیه سوپ مرغ می‌تواند انرژی از دست‌رفتۀ شما را بازگرداند. مواد لازم برای تهیۀ سوپ مرغ بسیار ساده است و شما می‌توانید هر زمان که دوست داشتید به تهیۀ سوپ مرغ بپردازید. درادامه طرز تهیۀ سوپ مرغ را مطالعه می‌کنید.

روش تهیۀ سوپ مرغ خانگی و خوشمزه

یکی از لذت‌بخش‌ترین خوردنی‌ها به‌ویژه در روزهای سرد پاییز، انواع سوپ‌های پاییزی مانند سوپ مرغ است. خواصی که در سوپ مرغ وجود دارد، آن را به یک داروی شفابخش برای سرماخوردگی تبدیل کرده است. فقط کافی است برای چند وعده از سوپ مرغ استفاده کنید تا متوجۀ بهبودی خود شوید.

تهیۀ سوپ مرغ آسان است و به مواد کمی نیاز دارد که به احتمال زیاد در هر خانه‌ای یافت می‌شود. اما اگر به مواد اولیۀ مورد‌نظر برای سوپ مرغ دسترسی ندارید، می‌توانید روش تهیۀ سوپ سیب‌زمینی را مطالعه کنید که یک سوپ ساده است و فوری آماده می‌شود. در‌ ادامه همراه شما هستیم تا با روش تهیۀ سوپ مرغ خوشمزه آشنا شویم و این سوپ پرخاصیت را برای روزهای سرد و بارانی پاییز آماده کنیم.

مواد لازم برای تهیۀ سوپ مرغ برای سرماخوردگی

در این بخش همراه شما هستیم تا با مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی آشنا شویم. موادی که در ادامه بیان می‌کنیم برای حدود ۴ نفر کافی است. اگر شما می‌خواهید سوپ بیشتری داشته باشید می‌توانید مقدار این مواد را به نسبت افراد افزایش دهید.

  • سینه مرغ ۳۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • سیر دو حبه
  • لیمو ترش یک عدد
  • هویج ۳ عدد
  • روغن مایع به میزان لازم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • سبزی خرد شده مانند
  • جعفری یک مشت
  • جو پرک دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و ادویه‌های دیگر و میزان لازم
طرز تهیه سوپ مرغ سرماخوردگی

مراحل تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی

در این بخش از مجله آشپزی راستین همراه شما هستیم تا با مراحل تهیه سوپ مرغ به صورت گام به گام آشنا شویم. با مطالعۀ مراحل زیر می‌توانید به آسانی سوپ مرغ پاییزی را برای سرماخوردگی درست کنید.

مرحله یک

در اولین قدم از روش تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی، گوشت مرغ را از یخچال خارج می‌کنیم تا یخ‌های آن باز شود. سپس یک پیاز بزرگ برداشته آن را می‌شوریم و پوست می‌گیریم. پیاز را به صورت نگینی خیلی ریز خورد می‌کنیم. دقت کنید تا جایی که امکان‌پذیر است پیاز را ریز خرد کنید تا ظاهر سوپ مرغ شما زیباتر شود.

مرحله دو

در ادامه یک قابلمه برای سوپ انتخاب می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. درون آن روغن می‌ریزیم تا روغن داغ شود. زمانی که روغن خوب داغ شد، پیازی که خرد کرده بودیم را به قابلمه اضافه می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم. زمان می‌دهیم تا پیاز کمی طلایی شود. سپس یک قاشق چای‌خوری به آن زردچوبه اضافه می‌کنیم و با پیاز تفت می‌دهیم تا رنگ زردچوبه باز شود و پیازها طلایی و زیبا شوند.

مرحله سه

در قدم بعدی از روش تهیۀ سوپ مرغ خانگی، پیاز و هویج را برداشته و خوب می‌شوییم. سپس پوست آنها را می‌گیریم. در ادامه پیاز و هویج را به صورت نگینی بسیار ریز خرد می‌کنیم.

برای اینکه زمان درست کردن سوپ مرغ شما کوتاه‌تر شود می‌توانید ابتدا سیب‌زمینی و هویج را آب‌پز کرده و سپس آن‌ها را خرد کنید. سپس دو حبه سیر را پوست گرفته و می‌شوییم. بعد سیر را با رندۀ ریز رنده می‌کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به پیاز و زردچوبه اضافه کرده و کمی با آنها تفت می‌دهیم. دقت کنید که سیر نباید خیلی تفت بخورد وگرنه سیاه شده و تلخ می‌شود. حتی می‌توانید سیر را در آخر اضافه کنید. چرا که طعم و عطر آن بیشتر حفظ می‌شود.

مرحله چهار

در قدم بعدی از مراحل تهیۀ سوپ مرغ خانگی برای سرماخوردگی، پس از اینکه سیر رنده شده کمی تفت خورد سیب زمینی و هویج را به قابلمه اضافه کرده و با یک قاشق چوبی همه این مواد را با هم تفت می‌دهیم تا پخته شوند.

مرحله پنج

در این میان گوشت مرغ را می‌شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. سپس گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و با سایر مواد کمی تفت می‌دهیم تا مزه آن تغییر کند.

مرحله شش

زمانی که مرغ کمی تفت خورد و و رنگ آن تغییر کرد، سه پیمانه آب جوشیده به قابلمه اضافه کرده و در آن را می‌گذاریم تا سوپ مرغ جا بیفتد. در انتها نیز جوپرک را به قابلمه سوپ اضافه می‌کنیم تا لعاب خوبی روی سوپ بیندازد.

۳۰ دقیقه زمان دهیم تا صبح به خوبی جا بیفتد اکنون سوپ مرغ شما آماده شده است. هم اکنون می‌توانید این سوپ خوشمزه را با جعفری و ریحان تزیین کرده و سرو کنید.

سوپ مرغ سرماخوردگی

نکات لازم برای تهیه سوپ مرغ خوشمزه

  • از آنجایی که می‌خواهیم سوپ مرغ برای سرماخوردگی درست کنیم، می‌توانیم از فلفل دلمه، ذرت و موادی از این دست نیز برای تهیۀ سوپ مرغ استفاده کنیم.
  • استفاده از فلفل تند تازه نیز می‌تواند به خواص این سوپ خوشمزه بیفزاید و آن را مقوی‌تر کند. اما اگر مشکل گوارشی و معده دارید از آن استفاده نکنید.
  • اگر از افرادی هستید که به سوپ مرغ حساسیت دارید می‌توانید به جای گوشت مرغ از گوشت بلدرچین یا بوقلمون استفاده کنید.
  • استفاده از سبزیجات تازه مانند برگ کرفس یا برگ چغندر نیز می‌تواند خواص این سوپ خوشمزه را افزایش دهد.
  • اگر می‌خواهید سوپ مرغ شما لعاب بیشتری داشته باشد، می‌توانید ابتدا سیب‌زمینی را آب پز کرده و سپس به قابلمه اضافه کنید.

خواص سوپ مرغ برای سرماخوردگی

همانطور که می‌دانید، سوپ مرغ یک غذای پرخاصیت است که به‌ویژه برای افرادی که سرما خوردند، تهیه می‌شود. این سوپ خوشمزه به‌دلیل وجود موادی مانند هویج و سبزیجات تازه، سرشار از مواد مغذی است که به بازیابی توان افراد کمک می‌کند. گوشت مرغ نیز به‌علت داشتن پروتئین نیز باعث تقویت بدن افراد می‌شود. زمانی که سوپ مرغ داغ مصرف شود، باعث کاهش التهاب گلو و علائم سرماخوردگی می‌شود.

در این مقاله از مجله راستین همراه شما بودیم تا با طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی آشنا شویم. امیدواریم با توجه به نکاتی که در این مقاله بیان شد بتوانید این سوپ خوشمزه را به آسانی در خانه برای خود و عزیزانتان آماده کنید اگر دوست دارید با روش تهیه سوپ‌های دیگر آشنا شوید می‌توانید به بخش مقالات ما مراجعه کرده و دستور تهیه سوپ و یا غذاهای دیگر را مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Sign in

No account yet?