این روش تهیۀ پنکیک پفکی هم آسان و کاربردی است و هم بهراحتی در خانه تهیه میشود. پنکیک برای صبحانه یک پیشنهاد عالی است که کوچک و بزرگ آن را دوست دارند. پنکیک پفکی با شکلات، دسر خوشمزهای است که میتواند یک عصر دلپذیر همراه شما باشد. روش تهیهٔ پنکیک پفکی در خانه بسیار ساده است و با مواد کمی قابل تهیه است.
روش تهیهٔ پنکیک پفکی خانگی برای صبحانه
یک صبحانهٔ گرم و خوشمزه میخواهید؟ در یک صبح دلپذیر و یا عصری ملایم، درست کردن پنکیک را به شما پیشنهاد میکنیم. پنکیک یکی از انواع صبحانههای خوشمزه و پرطرفدار بینالمللی است که در انواع مختلفی تهیه شده و بهعنوان یک میان وعدۀ مقوی نیز استفاده میشود. پنکیک بهراحتی و در زمانی کوتاه و با موادی ساده تهیه میشود و همین سادگی، دلیل محبوبیت آن است. این خوردنی ساده، بهراحتی با سایر مواد مانند میوهها، مغزها، خامه و بهطور کلی، با دسرهای مختلف نیز ترکیب میشود و میتوان حالتهای مختلفی را با آن همراه کرد.
برای یک صبح شلوغ و پرکار، درست زمانی که فکر میکنید بهتر است صبحانه خوردن را فراموش کنید، پنکیک به کمک شما میآید و قدرت و انرژی لازم در طول روز را برای شما فراهم میکند. در این مقاله همراه شما هستیم، تا با روش تهیۀ پنکیک پفکی خوشمزه در خانه آشنا شویم. امیدواریم که اشتیاق شما برای تهیۀ پنکیک به کمک این مقاله، افزایش پیدا کرده و آن را برای دوستان و اعضای خانوادۀ خود تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک پفکی
همانطور که گفتیم، مواد مورد نیاز برای تهیۀ پنکیک پفکی بسیار ساده و در دسترس است. شما میتوانید با استفاده از مواد زیر، پنکیک پفکی خود را برای حدود 4 نفر تهیه کنید. البته میتوانید نسبت مواد را به تعداد افرادی که درنظر دارید، تغییر دهید.
- تخممرغ 2 عدد
- وانیل نصف قاشق مربا خوری
- آرد سفید 1 پیمانه
- بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- شکر 3 قاشق غذا خوری
- شیر 3 پیمانه
- روغن مایع به میزان 3 قاشق غذا خوری
- نمک در حدود نصف قاشق چای خوری
مراحل تهیه پنکیک پفکی در خانه
پنکیک یک خوردنی خوشمزه است که لذت و آرامش را همراه وعدههای شما میآورد. شما میتوانید این خوردنی خوشمزه و خوشطعم را با دنبال کردن مراحل زیر به سرانجام برسانید.
مرحله اول
در ابتدا، برای تهیۀ پنکیک پفکی خوشمزه در خانه، ابتدا لازم است تا یک ظرف مناسب انتخاب کنیم. این ظرف باید هم ظرفیت بالایی داشته باشد و هم عمق بیشتری داشته باشد تا هنگام ریختن مواد و همزدن آنها، مواد از ظرف بیرون نریزد.
مرحله دوم
در این مرحله از تهیۀ پنکیک پفکی خوشمزه، بعد از انتخاب یک ظرف مناسب، لازم است تا تخم مرغها را در ظرف بشکنیم و با همزن دستی یا برقی، تخم مرغها را خوب هم بزنیم. سپس به آرامی، شکر را به ظرف اضافه کرده و هم زدن را تا آب شدن شکرها ادامه میدهیم. سپس روغن مایع را نیز به آرامی به ظرف اضافه کرده و هم زدن را به مدت دو دقیقه ادامه میدهیم.
مرحله سوم
در این مرحله از روش تهیۀ پنکیک در خانه، باید آرد را همراه با وانیل و بکینگ پودر چندین بار الک کنید تا یکنواخت شوند. سپس آن را به آرامی و در سه مرحله به ظرف تخم مرغ اضافه کرده و هم زدن را متوقف نکنید. مراقب باشید تا آردها گلوله گلوله نشوند. اگر چنین اتفاقی رخ داد، اضافه کردن آرد را متوقف کنید و تا زمانی که گلولههای آرد ناپدید نشدهاند، هم زدن را ادامه دهید.
مرحله چهارم
خب، اکنون به مراحل انتهایی کار رسیدیم. در این مرحله از تهیۀ پنکیک خوشمزۀ خانگی، نوبت اضافه کردن شیر رسیده است. بهتر است از قبل، شیر را از یخچال خارج کرده و در دمای اتاق اجازه دهید گرم شوند. سپس شیر را به آرامی به ظرف مواد پنکیک اضافه میکنیم. هیچ عجلهای درکار نیست! بهتر است این مرحله را به آرامی انجام دهید. حتی بهتر است در سه مرحله، وقتی که همزمان درحال هم زدن ترکیب هستیم، شیر را نیز اضافه کرده و مراقب باشیم تا درنهایت یک ترکیب یکنواخت و با غلظت مناسب بدست آوریم. به مدت 5 دقیقه، هم زدن را ادامه دهید. اکنون مایع پنکیک شما آماده شده است. در ادامۀ مسیر تهیۀ پنکیک خوشمزۀ خانگی، درست کردن پنکیک به اتمام میرسد.
مرحله پنجم
به مرحلۀ پایانی و اتمام کار تهیۀ پنکیک خانگی رسیدیم. در این مرحله، یک تابۀ مناسب را آماده کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس مقدار کمی روغن درون آن ریخته و منتظر باشید تا روغن حسابی گرم شود. وقتی روغن داغ شد، به آرامی مایع پنکیک را در تابه ریخته و حرارت شعله را کم کنید. زمانی که مشاهده کردید دور مایع پنکیک به رنگ تیره در آمد و پخته شد، زمان برگرداندن پنکیک رسیده است. به آرامی پنکیک را برگردانید و دوباره زمان بدهید تا طرف دیگر پنکیک نیز سرخ شود.
اکنون پنکیک پفکی شما آماده شده است. میتوانید آن را با ترکیب میوههای مختلف مثل موز و توت فرنگی و یا سیب بخارپزشده ترکیب کنید و از خامه، شکلات و یا عسل برای تزیین آن استفاده کنید. همچنین میتوانید پنکیک پفکی خانگی خود را همراه گردو، پسته و یا مغزهای دیگر میل کنید. در ادامه، برخی نکات مهم در تهیۀ پنکیک را برای شما آوردهایم تا راهنمای شما باشد.
نکات مهم در تهیۀ پنکیک پفکی خوشمزه
1- اگر میخواهید پنکیک شما عطر و طعمی خاص داشته باشد، حتما بهجای استفاده از روغن مایع، از کرۀ آب شده استفاده کنید.
2- اگر شیر در دسترس شما نبود، میتوانید از آب نیز استفاده کنید.
3- پنکیک باید بافتی غلیظ داشته باشد، به طوری که وقتی با قاشق غلظت آن را بررسی میکنید، نباید شل باشد.
4- اگر یک پنکیک پفکی میخواهید، نباید در طول تهیۀ مایع پنکیک، هم زدن را متوقف کنید.
5- در برخی موارد، برای داشتن یک رنگ جذاب و عالی برای پنکیک، میتوانید از زعفران دمکرده استفاده کنید و از نتیجۀ کار شگفتزده شوید.
6- یکی دیگر از راههای پف کردن پنکیک، این است که اجازه دهید پنکیکها به مدت حدود 15 دقیقه استراحت کند.
7- استفاده از عسل به جای شکر نیز برای شیرین کردن مایع پنکیک نیز توصیه میشود.