مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیۀ کوکوی شوید، خوشمزه و فوری

کوکوی شوید

اگر خسته هستید و غذای فوری و مقوی می‌خواهید، از کوکوی شوید غافل نشوید. با تهیۀ کوکوی شوید متوجه خواهید شد که می‌توان با مواد ساده‌‌ای یک وعدۀ غذایی سالم و کافی درست کرد. در این مقاله، روش تهیۀ کوکوی شوید آمده است و شما می‌توانید در زمانی کوتاه با دستور تهیۀ کوکوی شوید آشنا شوید.

آشنایی با روش تهیۀ کوکوی شوید، پرخاصیت و تازه

اگر دوست دارید طعمی تازه را برای وعده‌های غذایی خود در‌نظر بگیرید، از کوکوی شوید غافل نشوید. یکی از سبزیجاتی که با خواص بسیاری همراه شده است، شوید است. شوید سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف است که مصرف آن باعث سلامت سیستم گوارش بدن انسان می‌شود. ترکیب شوید و تخم‌مرغ خواص این سبزی را چند برابر می‌کند به‌طوری که یک وعدۀ غذایی پرخاصیت را فراهم می‌آورد.

کوکوها از آن دسته غذاهای فوری هستند که هم سالم بوده و هم خواص بسیاری دارند. آشنایی با روش تهیۀ کوکوهای مختلف می‌تواند بخشی از دغدغۀ روزانۀ مادران را بکاهد. حتی اگر بخواهید یک کوکوی پرخاصیت‌تر و مقوی‌تر تهیه کنید، آگاهی از روش تهیۀ کوکوی شکم‌پر می‌تواند در روزهای خسته کننده، به کمک شما بیاید. چرا که این غذا سرشار از مواد پرخاصیت است که می‌تواند انرژی افراد را در طول روز حفظ کند.

البته که کوکوی شوید نیز یک غذای پرخاصیت است و نباید در حق آن کم لطفی کرد، چرا که کوکوی شوید غذایی است که در روزهایی که وقت کافی ندارید، یک وعدۀ غذایی کامل را برای شما فراهم می‌کند. در روزهای شلوغ؛ هیچ‌چیزی با ارزش‌تر از زمان نیست و این کوکوی شوید است که برای شما زمان می‌خرد.

لازم نیست برای اینکه یک وعدۀ با‌کیفیت داشته باشید، به فکر تهیۀ شامی کباب باشید، هرچند که روش تهیۀ شامی کباب نیز می‌تواند در روزهایی که وقت بیشتری دارید، وعدۀ غذایی شما را دلپذیرتر کند. با‌این‌حال، این کوکوی شوید است که در هر حالتی به کمک شما می‌آید. اگر دوست دارید بدانید این کوکوی خوشمزه و سالم چه‌طور تهیه می‌شود، در‌ادامه، با‌این مقاله از مجلۀ آشپزی راستین همراه باشید.

مواد لازم برای تهیۀ کوکوی شوید

وقتی به تهیۀ کوکوی شوید فکر می‌کنید، دغدغۀ زیادی برای تهیۀ مواد اولیه ندارید. چرا که مواد اولیۀ تهیه کوکوها همیشه در‌دسترس است. شما می‌توانید با مواد زیر به تهیۀ کوکوی شوید بپردازید.

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • زرشک یک قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی شوید

مراحل تهیۀ کوکوی شوید خوشمزه

همانطور که می‌دانید، کوکو یک غذای سالم و فوری است که طرفداران بسیاری نیز دارد. کوکوها در انواع مختلف تهیه می‌شوند، اما مراحل اصلی تهیۀ کوکو در همۀ موارد یکسان است. در ادامه، برای اینکه بتوانید کوکوی شوید خوشمزه را تهیه کنید، مراحل تهیۀ کوکوی شوید را به زبانی ساده برای شما آورده‌ایم.

مرحلۀ یک

در اولین قدم از مراحل تهیۀ کوکوی شوید، یک پیاز را بردارید و آن را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به‌صورت نگینی ریز خرد کنید. می‌توانید پیاز را رنده کنید و سپس آب آن را بگیرید و یا پیاز را در غذاساز بریزید. هر کدام که برای شما راحت‌تر است، آن را انجام دهید.

سپس یک حبه سیر را نیز بردارید و آن را پوره کنید و یا خیلی ریز با چاقو ساطوری کنید. سپس یک ظرف مناسب بردارید و سیر و پیاز را درون آن بریزید و یا یک چنگال آن را هم بزنید.

مرحلۀ دو

در قدم بعدی از روش تهیۀ کوکوی شوید، تخم‌مرغ‌ها را در ظرف بشکنید و سپس با چنگال این ترکیب را هم بزنید تا پیاز و تخم‌مرغ باهم مخلوط شوند.

مرحلۀ سه

در قدم سوم از مراحل تهیۀ کوکوی شوید، یک پیمانه شوید خشک شده را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. اگر شوید خشک ندارید، می‌توانید از شوید تازه نیز استفاده کنید. با استفاده از شوید تازه عطر و طعم کوکوی شوید شما دلپذیرتر خواهد شد. سپس یک قاشق غذاخوری شنبلیله نیز به آن اضافه کنید و ترکیب را به‌خوبی مخلوط کنید.

مرحلۀ چهار

در قدم بعدی از طرز تهیۀ کوکوی شوید، ادویه‌های لازم مانند نمک، فلفل، زردچوبه را به ظذف اضافه کنید و هم بزنید. در اخر به میزانی دلخواه زرشک نیز اشافه کنید. بهتر است از قبل زرشک را بخیسانید.

مرحلۀ پنج

اکنون به مراحل آخر تهیۀ کوکوی شوید رسیده‌ایم. در این مرحله، یک تابۀ مناسب بردارید و روی حرارت قرار‌دهید. سپس درون آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود. کمی بعد با سر قاشق غذاخوری مقداری از مایع کوکو را بردارید و در تابه بریزید و بررسی کنید که روغن داغ شده است یا خیر. اگر روغن داغ نشده بود، کمی زمان بدهید تا حرارت ببیند و گرنه باعث چسبیدن کوکو به ته تابه می‌شود و کوکو شما خراب خواهد شد. سپس مایع کوکو را به یک باره درون تابه بریزید و با یک قاشق خوب پخش کنید.

مرحلۀ شش

کمی زمان بدهید تا یک طرف کوکوی شوید شما سرخ شود. وقتی عطر خوش شوید بلند شد، نشان می‌دهد که یک طرف کوکوی شما آماده شده است. در‌ادامه، آن را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.

اکنون هر دو طرف کوکوی شوید شما سرخ و طلایی شده است. شما می‌توانید کوکو را به تکه‌های مثلثی برش بزنید و آن را در ظرفی مناسب سرو کنید. برای تزیین کوکوی شوید می‌توانید از گوجه به‌همراه خیار شور استفاده کنید. هم اکنون می‌توانید این کوکوی خوشمزه را همراه به نان سنگک تازه میل کنید و از یک وعدۀ غذایی سالم و مقوی لذت ببرید.

طرز تهیۀ کوکوی شوید، خوشمزه و فوری

نکات مهم در تهیۀ کوکوی شوید

  • دقت کنید که اگر می‌خواهید کوکوی خوشطعم‌تری داشته باشید، باید از شوید تازه استفاده کنید.
  • اگر شوید را خودتان خشک کرده‌اید بهتر است. چرا که ممکن است شوید‌های خشک شده طعم خوبی نداشته باشند و درست خشک نشده باشند.
  • غلظت مایع کوکو باید متناسب با شویدها باشد. اگر مایع کوکو خیلی رقیق باشد، کوکوی شما از هم باز می‌شود و اگر مایع کوکوی شما غلیظ باشد، کوکوی شوید خشک می‌شود.
  • اگر طعم پیاز را دوست ندارید می‌توانید میزان آن را کاهش دهید و یا همراه با شوید کمی سبزی پیازچه استفاده کنید تا کوکوی شما رنگ و لعاب بهتری داشته باشد.

خوشحالیم که در این مقاله از مجلۀ آشپزی راستین، همراه شما بودیم تا با روش تهیۀ کوکوی شوید خوشمزه آشنا شویم. امیدواریم به کمک این دستور تهیۀ کوکوی شوید بتوانید به روزهای پرمشغلۀ خود عطر خوش ببخشید و با لذت بیشتری، وعدۀ غذایی خود را آماده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟