مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

دستور پخت فیله ماهی با سس سیر خوش عطر

فیله ماهی با سس سیر

فیله ماهی از آن دسته غذاها و خوراکی‌های خوشمزه و مفید است که خواص بسیار زیادی برای بدن انسان دارد. از آنجایی که بسیاری از افراد از بوی ماهی بدشان می‌آید، ممکن است از تهیه آن و استفاده از ماهی در وعده‌های غذایی خود اجتناب کنند. بنابراین؛ در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم چگونه فیله ماهی خوش عطر و خوشمزه را برای عزیزان خود تهیه کنید به طوری که با لذت آن را نوش جان کنند.

روش تهیه فیله ماهی با سس سیر

خوراکی‌هایی که با ماهی تهیه می‌شوند، از آن دسته خوراکی‌های پرخاصیت و مقوی هستند که لازم است در وعده‌های غذایی افراد گنجانده شوند. تهیه فیله ماهی نیز به‌علت خواصی که دارد، می‌تواند یک انتخاب غذایی عالی برای وعده‌های مختلف باشد. تهیهٔ فیلهٔ ماهی با مواد گوناگون صورت می‌گیرد و عطر و طعمی دلپذیر را برای افراد فراهم می‌کند. بسیاری از افراد ماهی را در وعده‌های غذایی خود کمتر استفاده می‌کنند یا اصلاً استفاده نمی‌کنند، چرا که از بوی ماهی بدشان می‌آید. اما در این مقاله، ما همراه شما هستیم تا به شما آموزش دهیم چطور می‌توانید فیله‌های ماهی را طعم‌دار کنید، به‌طوری که عطر و طعمی دلپذیر برای ماهی‌ها ایجاد شود. در ادامه مقاله، همراه ما باشید تا با روش تهیه فیلۀ ماهی با سس سیر آشنا شویم.

مواد لازم برای تهیه فیله ماهی با سس سیر

اگر دوست دارید فیله ماهی با سس سیر را تهیه کنید بهتر است مواد زیر را برای خود آماده کنید. برای طعم دهی به ماهی، نسبت ادویه‌ها را به مقدار دلخواه تغییر دهید.

  • فیلۀ ماهی ۴۰۰ گرم
  • کره ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر ۴ حبه
  • پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
  • لیمو ترش نصف لیمو
  • آب سبزیجات معطر نصف فنجان
  • سس کچاپ تند ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز خرد شده ۱ عدد
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فیله ماهی با سس سیر

مراحل گام به گام تهیه فیله ماهی با سس سیر

در این بخش، همراه شما هستیم تا مراحل تهیه فیله ماهی با سس سیر را به صورت گام به گام، برای شما توضیح دهیم. امیدواریم که به کمک این مراحل ساده، بتوانید فیله ماهی خوشمزه را با سس سیر برای خانواده و عزیزان خود تهیه کنید.

مرحلهٔ اول

در اولین قدم از روش تهیه فیلهٔ ماهی با سس سیر، باید فیله‌های ماهی را طعم‌دار کنیم. برای طعم‌دار کردن فیله ماهی می‌توانیم از همان مواد لازم برای تهیه سس سیر استفاده کنیم. برای این کار، یک ظرف مناسب با عمق متوسط انتخاب کرده و روغن زیتون به همراه یک قالب کره را در آن می‌ریزیم روغن زیتون و کره را با هم مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود. سپس به اندازه نصف پیمانه سس فلفل تند یا سس سیر تند را به مخلوط کره و روغن زیتون اضافه می‌کنیم. در ادامه پودر سیر، پودر فلفل، پودر پیاز، مقداری پودر آویشن را به ظرف اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحلهٔ دوم

در مرحله دوم از روش تهیه فیله ماهی با سس سیر، فیله‌های ماهی را طعم‌دار می‌کنیم. برای طعم‌دار کردن فیله‌های ماهی آنها را در سسی که آماده کردیم به مدت ۲۰ دقیقه می‌خوابانیم و در یخچال قرار می‌دهیم. در این میان در یک ظرف صاف پودر سوخاری ریخته و سپس فیله‌های ماهی را از یخچال خارج کرده و به پودر سوخاری آغشته می‌کنیم.

مرحلهٔ سوم

باید ماهی‌ها را طبخ کنیم. برای این کار هم می‌توانید فیله‌های ماهی را در تابه سرخ کنید و و هم آنها را در فر تنوری کنید. در یک تابه با عمق مناسب ماهی‌ها را سرخ کرده و بعد از سرخ کردن آنها را روی یک دستمال تمیز قرار می‌دهیم تا روغن اضافی جذب دستمال شود. اگر از فر استفاده کنید می‌توانید به مدت ۱۰ دقیقه ماهی‌ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر تنوری کنید. اگر فضای مناسبی در اختیار دارید می‌توانید ماهی‌ها را به صورت کبابی نیز آماده کنید چرا که طعم کبابی ماهی‌ها در کنار سس سیر نیز طعمی بسیار دلپذیر خواهد داشت.

مرحلهٔ چهارم

در مرحله چهارم از روش تهیه فیله ماهی با سس سیر، نوبت به آماده کردن سس می‌رسد. از این سس بعد از سرخ کردن ماهی‌ها استفاده می‌شود و روی ماهی‌ها ریخته خواهد شد. برای تهیه این سس ابتدا یک تابه برداشته و مقداری روغن به همراه یک قالب کره در آن قرار می‌دهیم. زمانی که کره و روغن خوب داغ شدند، سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده یک تفت کوتاه می‌دهیم و سپس به آرامی مقداری شیر به آن اضافه می‌کنیم و همزمان هم می‌زنیم تا شیر در روغن نبرد. بهتر است از قبل شیر را از یخچال خارج کرده تا در دمای محیط به تعادل برسد. توجه کنید که بهتر است هرگز از شیر سرد استفاده نکنید.

مراقب باشید تا سیرها در تابه سرخ نشوند و فقط در حد یک تفت خوردن کوتاه مدت کافی است. بعد از ترکیب شیر و روغن و کره، یک قاشق غذاخوری خامه اضافه کرده و دوباره مواد را هم می‌زنیم تا خامه در شیر باز شود. سپس نصف پیمانه سس سیر به‌همراه دویه‌های فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز در تابه ریخته، به آرامی مواد را با هم ترکیب می‌کنیم و اجازه می‌دهیم، روی حرارت به غلظت مناسب برسد. زمانی که سس به غلظت مناسبی رسید زیر شعله را خاموش کرده و آن را کنار می‌گذاریم. اکنون سس سیر شما آماده شده است.

اگر دوست دارید طعم سس شما ترش و یا تند باشد می‌توانید از آبلیمو نیز در انتهای کار استفاده کنید. برای بخشیدن طعم تند به سس، می‌توانید سس چیلی و یا سس‌های تند موجود در بازار را نیز به کار ببرید.

مرحلهٔ پنجم

اکنون به مراحل پایانی تهیه فیله ماهی با سس سیر رسیده‌ایم. در این مرحله فیله‌های ماهی را به آرامی در سس سیر قرار می‌دهیم به طوری که فیله‌ها در سس غوطه ور شوند. اکنون فیله‌های ماهی شما آماده شده است. شما می‌توانید این ترکیب دلپذیر را در کنار سبزی تازه و ترشیجات میل کنید.

نکات مهم در تهیه فیله ماهی با سس سیر

  • اگر می‌خواهید از ترکیب آبلیمو در تهیه سس خود استفاده کنید و طعمی ترش با آن ببخشید، باید آبلیمو را در انتهای کار به سس اضافه کنید چرا که ممکن است باعث بریده شدن شیر شود.
  • اگر از طعم شیر و خامه خوشتان نمی‌آید، می‌توانید بدون شیر و خامه نیز این سس را تهیه کنید. چیزی که اهمیت دارد وجود سیر و طعم تند آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟