در دستور تهیۀ سالاد نخودفرنگی سالم و خوشمزه به روش رژیمی از این مواد استفاده کنید تا هم خواص بسیاری را به سالاد نخود فرنگی ببخشید و هم سلامتی خود را تضمین کنید. روش تهیۀ سالاد نخود فرنگی آسان است و شما با این مواد ساده میتوانید این سالاد خوشمزه را درخانه، به روش رستورانی تهیه کنید.
روش تهیۀ سالاد نخود فرنگی خوشمزه و رنگارنگ رستورانی در خانه
اگر به فکر یک غذای مقوی اما سالم هستید که در وعدههای خود بگنجانید، سالاد نخودفرنگی را امتحان کنید. سالاد نخود فرنگی، یکی از آن خوراکیهای ساده و خوشطعمی است که همواره توانسته جایگاه ویژهای درمیان وعدههای غذایی ما پیدا کند. بهویژه برای افرادی که به خوردن سالادهای مختلف، مانند سالاد سزار رستورانی علاقهمند هستند.
این سالاد با رنگهای زنده و ظاهری جذاب، نهتنها به سفرههای افراد زیبایی میبخشد، بلکه با طعم بینظیر و مواد مغذی سرشاری که دارد، به انتخابی سالم و دلپذیر برای تمامی سنین تبدیل شده است. ترکیب نخود فرنگیهای تازه و شیرین با سبزیجات مختلف و سسهای خوشطعم، ترکیبی دلنشین و چشمنواز را به وجود میآورد که هر لقمه از آن، به تجربهای فراموشنشدنی تبدیل میشود.
سالاد نخود فرنگی و یا سالادهای دیگری مانند سالاد لبو و گردو، میتوانند در کنار غذاهای اصلی بهعنوان پیشغذا یا حتی بهعنوان یک وعدۀ غذایی سبک، لذتبخش و پرانرژی درنظر گرفته شوند. سالاد نخود فرنگی، با سادگی و طراوتش، یادآور روزهای خوش بهاری و تابستانی است و میتواند روحیهای تازه و نشاطآور را به افراد ببخشد. اگر شما هم دوست دارید با روش تهیۀ سالاد نخودفرنگی خوشرنگ آشنا شوید، تا انتهای مقاله، همراه مجلۀ راستین باشید.
مواد لازم برای تهیۀ سالاد نخود فرنگی
سالاد نخود فرنگی، همانطور که از نامش پیداست، شامل نخود فرنگی و سبزیجات دیگر است که درکنارهم، ترکیبی مغذی را به ارمغان میآورد. در این بخش موادی که برای تهیۀ سالاد نخود فرنگی نیاز دارید را برای شما بیان میکنیم.
- قارچ به میزان 300 گرم
- پیاز قرمز یک عدد متوسط
- هویج آب پز 2 تا سه عدد متوسط
- نخود فرنگی پخته 300 گرم
- تخم مرغ آب پز 2 عدد
- سیب زمینی پخته 3عدد
- ذرت پخته 150 گرم
- سس مایونز یک پیمانه
- ماست پروبیوتیک دو پیمانه
- نمک و فلفل و پودر گلپر به میزان لازم
مراحل گامبهگام تهیۀ سالاد نخود فرنگی
سالادها از آن دسته غذاهایی هستند که روش تهیۀ آسانی داشته و در زمانی کوتاه نیز تهیه میشوند. با این حال، نکاتی وجود دارد که با رعایت آنها میتوانید بدون چالش خاصی، به تهیۀ سالاد نخود فرنگی بپردازید. در ادامه، با روش تهیۀ سالاد نخود فرنگی، مرحلهبهمرحله، آشنا خواهید شد.
مرحله یک
در اولین قدم از روش تهیۀ سالاد نخود فرنگی، یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قراردهید تا به جوش آید. سپس سیبزمینیها را بشویید و در قابلمه قرار دهید تا آبپز شوند. در یک قابلمۀ دیگر، تخممرغها را قراردهید تا آبپز شوند. بههمین ترتیب، ذرتها، نخودفرنگیها و هویجها را نیز آبپز کنید تا در ادامه آنها را بهکار ببرید.
مرحله دو
در دومین قدم از روش تهیۀ سالاد نخود فرنگی، لازم است تا قارچها را بهکار ببرید. برای این که قارچها را بپزید میتوانید از فر استفاده کنید. قارچها را خوب بشویید و سپس به قطعات کوچک با چاقو خرد کنید. سپس آنها را در سینی فر قراردهید، روی آن را ادویههای لازم مانند فلفل سیاه و نمک بپاشید. سپس فر را روی 180 درجه قرار دهید و به مدت 5 دقیقه، قارچها را برشته کنید.
در دستور اصلی سالاد نخود فرنگی، قارچ بهصورت خام استفاده میشود. بنابراین میتوانید بدون برشته کردن قارچها آنها را درون سالاد استفاده کنید. اگر دوست ندارید از پیاز نیز بهصورت خام استفاده کنید، میتوانید همراه قارچها آنهارا بهصورت خلالی خرد کرده و درون فر برشته کنید. دقت کنید که مدت زمان برشته کردن از 5 دقیقه بیشتر نشود، چرا که موجب سوختن آنها میشود.
مرحله سه
در این مرحله از روش تهیۀ سالاد نخود فرنگی، سیبزمینیهای آبپز شده را پوست بگیرید و بهصورت نگینی خرد کنید. یک ظرف با عمق مناسب انتخاب کنید و سیبزمینیهارا به آن اضافه کنید. کمی ادویه مانند گلپر و فلفلسیاه و نمک به سیبزمینیها اضافه کرده و هم بزنید. سپس تخممرغهای آبپز شده را نیز پوست کنده و هرکدام را به 4 بخش تقسیم کنید و به سیبزمینیها اضافه کنید. وجود تخممرغها باعث میشود تا مواد مغذی این سالاد رنگارنگ، تکمیل شود.
اگر دوست دارید سالاد یکدستتری داشته باشید، میتوانید تخممرغها را رنده کنید. در ادامه، قارچ، پیازهای خلالی، ذرت و نخود فرنگی را به ظرف اضافه کنید و کمی هم بزنید. مراقب باشید تا این مواد له نشوند. همزدن را بهآرامی انجام دهید. سپس هویجها را پوست بگیرید و بهصورت نگینی خرد کنید و به ظرف حاوی مواد دیگر اضافه کنید.
مرحله چهار
بهعنوان آخرین قدم از روش تهیۀ سالاد نخود فرنگی، نوبت به اضافه کردن سس مایونز میرسد. سس مایونز ترکیبی پرکالری است، بنابراین لازم است تا درصورت احتیاط، مقدار مناسبی از آن را استفاده کنید. سس مایونز را بههمراه آبلیمو، نمک، گلپر و سایر ادویههای دلخواه را در سس بریزید و با سس خوب ترکیب کنید و به مقدار دلخواه به سالاد اضافه کنید.
درنهایت، این ترکیب را هم بزنید تا همۀ مواد بهخوبی باهم ترکیب شوند و طعم یکدیگر را بهخود بگیرند. اگر دوست دارید سالاد شما رژیمیتر باشد، بهجای یک قاشق سس از ماست کمچرب استفاده کنید. اکنون تهیۀ سالاد نخود فرنگی شما به انتها رسیده است. بهتر است برای داشتن طعم بهتر و بیشتر سالاد نخود فرنگی، روی ظرف سالاد را با یک سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قراردهید و سپس سرو کنید.
نکات مهم در تهیۀ سالاد نخود فرنگی
1- میتوانید از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید اما فراموش نکنید که طعم مواد تازه خیلی بهتر خواهد بود.
2- اگر میخواهید سالاد نخود فرنگی شما کاملا سالم و رژیمی باشد، میتوانید بهجای استفاده از سس مایونز، از ماست پروبیوتیک به همان میزان استفاده کنید.
3- دقت کنید که میزان تخممرغها به ذائقۀ شما بستگی دارد. اگر برای کودکان خود تهیه میکنید، میتوانید مقدار بیشتری از تخممرغ آبپز را استفاده کنید. برای ورزشکاران نیز توصیه میشود مقدار پروتئین را در این سالاد بیشتر کنند.
4- استفاده از پودر نعنا در این سالاد میتواند طبع سالاد را کمی به گرمی ببرد و درنتیجه، برای افرادی که ممکن است مشکل گوارشی داشته باشند، مناسب باشد.
5- برای تکمیل میزان مواد مغذی در سالاد نخودفرنگی میتوانید از مغزهای مختلفی مانند پسته، گردو و بادام نیز در تهیۀ سالاد استفاده کنید.
امیدواریم به کمک راهنمای تهیۀ سالاد نخودفرنگی که در این مقالۀ راستین بیان کردیم، بتوانید در زمانی کوتاه، این سالاد رنگی و خوشطعم را برای خود و عزیزانتان تهیه کرده و در یک عصر دلپذیر این سالاد را سرو کنید.
One thought on “طرز تهیۀ سالاد نخود فرنگی؛ متفاوت، خوشمزه و رنگارنگ”