یک سوپ آسان برای روزهای سرد میخواهید؟زمانی که چندان حال و حوصله ندارید، اما دلتان یک سوپ گرم میخواهید، تهیه سوپ سیبزمینی آسان و فوری را امتحان کنید. به کمک راهنمای تهیۀ سوپ سیبزمینی که در ادامه بیان میکنیم، میتوانید این غذای فوری و خوشمزه را تهیه کرده و آن را سرو کنید.
روش تهیۀ سوپ سیبزمینی خوشمزه و خوشعطر، با دستوری ساده
سوپ سیب زمینی، با عطری دلپذیر و طعمی خوشایند، یکی از بهترین انتخابها برای فصول سرد است. عطر خوش سوپ گرم که در خانه میپیچد، یادآور دوران خوش کودکی و لذت بودن در کنار خانواده خواهد بود.
سوپهای پاییزی از جمله سوپ کرفس و سوپ کدو حلوایی نیز با خواص فراوان خود، نه تنها طعمی بینظیر دارند بلکه سرشار از ویتامینها و مواد مغذی هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.
در این فصل، زمانی که بیماریها و سرماخوردگیها شایع میشوند، مصرف انواع سوپ پاییزی، میتواند نقش مهمی در بهبود و پیشگیری از بیماریها داشته باشد.
در این مقاله از مجلۀ رستوران راستین شاندیز، همراه شما هستیم تا با روش تهیۀ سوپ سیبزمینی خوشمزه آشنا شویم و در روزهای سرد پاییزی، این سوپ لذیذ و ساده را برای عزیزان خود تهیه کرده و در کنار خانوادۀ خود آن را میل کنید.
مواد لازم برای تهیۀ سوپ سیبزمینی خوشمزه
وقتی میخواهید مواد لازم برای سوپ سیبزمینی را تهیه کنید، جای نگرانی نیست. تهیۀ سوپ سیبزمینی آسان است و شما میتوانید با موادی آسان و دردسترس، این غذای خوشمزه و پرخاصیت را به آسانی در خانه تهیه کنید.
- سیبزمینی سه عدد
- پیاز یک عدد کوچک
- شیر یک پیمانه
- آب سه پیمانه
- شوید 100 گرم
- سینه مرغ 200 گرم
- هویج یک عدد
- خامه نصف پیمانه
- آرد نصف پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل گامبهگام تهیۀ سوپ سیبزمینی خوشمزه در خانه
اکنون در این بخش، همراه شما هستیم تا قدمبهقدم، با روش تهیۀ سوپ سیبزمینی خوشمزه آشنا شویم و به آسانی این سوپ لذیذ را در خانه برای عزیزان خود تهیه کنید.
مرحلۀ یک
در اولین قدم از مراحل تهیۀ سوپ سیبزمینی خوشمزه، آستینهای خود را بالا بزنید و سیبزمینیها را خوب بشویید. سپس آنها را پوست بگیرید. یک قابلمۀ مناسب بردارید و درون آن را آب بریزید و سپس اجازه دهید به جوش آید. سپس سیبزمینیها را به صورت قطعات مربعی شکل ریز کنید و درون قابلمه بیاندازید.
حدود یک ربع بعد، یک فنجان شیر گرم را به قابلمه اضافه کنید. بهتر است شیر را از قبل در محیط آشپزخانه قراردهید تا در دمای محیط گرم شود. سپس نصف قالب کره را نیز به قابلمه اضافه کنید. استفاده از سیبزمینی و شیر باعث میشود سیبزمینیها بافت لطیفتری داشته باشد و وقتی به سوپ اضافه میکنید، طعمی دلنشین را احساس کنید.
مرحلۀ دو
در قدم دوم از روش تهیۀ سوپ سیبزمینی، پیاز کوچکی را بردارید و بهصورت خیلی ریز و نگینی خرد کنید. اگر میتوانید پیاز را پوره کنید که بهتر است. وگرنه خرد کردن آن هم خوب است. سپس هویج را نیز بردارید، بشویید و آن را نیز بهصورت خیلی ریز خرد کنید. البته رنده کردن هویج نیز میتواند گزینۀ بسیار خوبی باشد.
درهر صورت، بعد از اینکه هویج و پیاز را خرد کردید، یک قابلمۀ مناسب بردارید و روی شعله قراردهید. درون آن را کمی روغن بریزید و سپس نصف قالب کره را نیز به آن اضافه کنید. زمان بدهید تا روغن و کره در قابلمه داغ شوند.
مرحلۀ سه
در مرحلۀ سوم از مراحل تهیۀ سوپ سیبزمینی مقوی و خوشمزه، وقتی روغن درون قابلمه داغ شد و کره ذوب شد، پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. کمی بعد که پیازها طلایی شدند، میتوانید هویجها را نیز اضافه کنید. ترکیب پیاز و هویج را تفت دهید اما مراقب باشید که این ترکیب زیاد سرخ نشود و نسوزد. بلکه تفت خوردن آن کافی است.
در ادامه، گشنیزها را نیز پاک کرده، بشویید و خرد کنید و به این قابلمه اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. در این مرحله، کمی ادویه شامل زردچوبه و فلفل قرمز به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید. سپس یک پیمانه شیر را به آرامی به قابلمه اضافه کنید و با یک قاشق چوبی قابلمه را هم بزنید. وقتی شیر و هویج و پیاز و سبزیجات با هم خوب ترکیب شدند، نصف پیمانه خامه را نیز اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. فرصت دهید تا خامه به خوبی در این ترکیب باز شده و درون آن حل شود.
مرحلۀ چهار
وقتی مشاهده کردید که بافت مایع درون قابلمه غلیظ شد، میتوانید سه لیوان آب جوشیده را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید این سوپ خوشمزه به جوش آمده و کمی غلظت آن افزایش یابد. یک ربع زمان برای این کار کافی است.
مرحلۀ پنج
اکنون به مراحل پایانی روش تهیۀ سوپ سیبزمینی پرخاصیت رسیدهایم. هماکنون شما میتوانید در این بخش، سیبزمینیها را از قابلمهای که آنها را آبپز کرده بودید بودید خارج کنید و به قابلمۀ سوپ اضافه کنید. اکنون سوپ سیبزمینی خوشمزۀ شما آماده شده است. هماکنون میتوانید این سوپ لذیذ و خوشعطر را همراه با عزیزان خود میل کنید.
نکات مهم در تهیۀ سوپ سیبزمینی خوشمزه در خانه
1- دقت کنید که بعد از جوش آمدن آب و کمی پخته شدن سیبزمینیها، شیر را به آن اضافه کنید وگرنه ممکن است سیبزمینیها له شوند.
2- اگر در تهیۀ سوپ سیبزمینی، شوید ندارید، میتوانید سبزیجاتی مانند جعفری، کرفس، گشنیز و یا سبزیجات دیگری که برای سوپ مناسب است را تهیه کرده و به این سوپ اضافه کنید.
3- مراقب باشید که استفاده از شیر و خامه باید به گونهای باشد که باعث بریده شدن آنها در سوپ نشود. برای همین بهتر است آنها را از دوساعت قبل از یخچال خارج کنید.
4- هنگام آبپز کردن سیبزمینیها، کمی ادویه به آن اضافه کنید تا طعم خوشی به آنها ببخشید.
در این مقاله از مجلۀ راستین شاندیز، همراه شما بودیم و با روش تهیۀ سوپ سیبزمینی خوشمزه آشنا شدیم. امیدواریم به کمک راهنماییهایی که در این مقاله بیان کردیم، بتوانید این سوپ لذیذ و خوشمزه را در خانه برای عزیزان خود تهیه کرده و در یک روز سرد پاییزی، این سوپ لذیذ را آماده کنید.