دستور پخت 3 مدل غذای ساده با قارچ
طرز تهیه چند غذای ساده با قارچ و ترکیب آن به صورت ساده و فوری
اگر به دنبال یک لیست غذا برای شام باشید، انواع غذای ساده با قارچ نیز در آن جای خواهد داشت. به دلیل خواص فراوان قارچ و طعم بی نظیری که دارد، در انواع غذای برنجی و غیره برنجی و به عنوان یک میان وعده می توانید از آن استفاده کنید. از ترکیب سیب زمینی، بادمجان، مرغ، گوشت، پنیر پیتزا و برنج با قارچ می توان غذای های ساده ، فوری و خوش مزه ای تهیه کرد .
طرز تهیه انواع غذای ساده با قارچ دارای دستور پخت های متفاوتی است که در این مقاله از مجله آشپزی راستین شانذیز قصد داریم به چند مورد از این غذا ها بپردازیم.
1- غذای ساده با قارچ و سیب زمینی
2-غذای ساده با قارچ و بادمجان
3-غذای ساده با قارچ و مرغ
1- غذای ساده با قارچ و سیب زمینی
مواد لازم جهت تهیه خوراک قارچ و سیب زمینی
-
سیب زمینی سه عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
-
فلفل دلمه یک عدد
-
قارچ 100 گرم
-
گوجه فرنگی کوچک سه عدد
-
نمک و فلفل به مقدار لازم
-
سیر 3 حبه
طرز تهیه
سیب زمینی را برای ۱۰ دقیقه در آب جوش و نمک بپزید سپس سیب زمین ها را نگینی خورد کرده و درون ماهیتابه ای آنها را تفت دهید. به مواد خود سیررنده شده و فلفل دلمه نگینی خورد شده را بیافزایید و مجدد مواد را هم بزنید. قارچ را به همراه کره و کمی آبلیمو (جهت جلو گیری از تغییر رنگ ) نیز در ماهیتابه دیگری تفت دهید و سپس به خوراک خود اضافه کنید. گوجه نگینی شده و سایر مواد غذایی را نیز باید درون ماهیتابه بریزید و درب آن را بگذارید تا به خوبی آب سبزیجات تبخیر شود و خوراک شما پخته و آماده سرو شود.
2-غذای ساده با قارچ و بادمجان
مواد لازم تهیه کتلت قارچ و بادمجان
-
بادمجان: ۳ عدد
-
آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری
-
قارچ: ۶ عدد
-
سیر: ۳ بوته
-
کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
-
تخم کتان: ۲ قاشق غذاخوری
-
شوید خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
-
آویشن: یک قاشق چای خوری
-
سماق: یک قاشق چای خوری
-
زیره سبز: نصف قاشق چای خوری
-
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
-
بادمجان ها را شسته، پوست بگیرید و خرد کنید.
-
قارچ ها را خرد کرده و سیر را پوره کنید.
-
تابه را روی حرارت بگذارید و کمی روغن در آن بریزید تا گرم شود. تکه های بادمجان، قارچ، سیر پوره شده، ادویه ها و سبزی ها را در تابه بریزید.
-
در تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا مواد پخته شوند. سپس مواد را کمی هم بزنید و تابه را از روی شعله بردارید.
-
مخلوط پخته شده را در کاسه ای بریزید. آرد برنج، کنجد و تخم کتان را به مخلوط افزوده، خوب هم بزنید و به آرامی له کنید.
-
در تابه بزرگی مقدار کمی روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد، یک قاشق غذاخوری از مواد کوکو را به آرامی در تابه گذاشته و به کمک قاشق به آن شکل دهید.
-
هر طرف کوکوی بادمجان را حدود دو تا سه دقیقه سرخ کنید. وقتی دو طرف کوکو طلایی شد، آماده است.
-
کوکو ها را از تابه بیرون آورده و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
-
کوکوی بادمجان را با سبزی و انواع سالاد سرو کنید.
-
در صورت تمایل می توانید به مواد کوکوی بادمجان تخم مرغ اضافه کنید که در آن صورت دیگر رژیمی نیست.
3-غذای ساده با قارچ و مرغ
طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ همراه با سس سفید به روش رستورانی
مواد لازم
جهت تهیه پاستای مرغ و قارچ به مواد زیر نیاز دارید:
-
پاستا یک بسته
-
سینه مرغ یک عدد
-
قارچ 200 گرم
-
پنیر پارمزان یک فنجان
-
شیر و خامه یک پیمانه
-
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
-
پیاز یک عدد
-
سیر یک عدد
طرز تهیه
ابتدا متناسب با دستورالعمل روی بسته پاستا را آماده کنید. مرغ ها را به صورت نگینی خرد کنید و درون یک ماهیتابه به همراه پیاز و سیر تفت دهید. قارچ را نیز درون ماهیتابه دیگری تفت دهید تا آب آن گرفته شود سپس شیر و خامه را به قارچ خود اضافه نمایید. مرغ را نیز درون مخلوط خود ریخته و کمی به مواد خود حرارت دهید. سپس پنیر پارمزان را درون ماهیتابه بریزید. در مرحله آخر پاستا را به ظرف اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه آن را نوش جان کنید.