تهیه دو نوع غذا با پنیر پیتزا
غذا با پنیر پیتزا تنوع بسیار بالایی دارد و انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ را میتوان با این ماده غذایی درست کرد. مرغ، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، بادمجان، نان تست و سوسیس انواع موادی هستند که با پنیر پیتزا ترکیب شده و یک غذای جدید ابداع میشود.
پنیر پیتزانوعی پنیر فراوری شده پاستوریزه است که اغلب به اشکال رنده شده یا ورقهای بر روی غذا قرار داده میشود و با ذوب شدن حالت کشسانی به خود میگیرد. در واقع چرب بودن این پنیر و عطر و طعم دلپذیر آن پس از حرارت دیدن، باعث شده که در غذاهای زیادی مورد استفاده قرار گیرد. اگر شما هم عاشق طعم پنیر پیتزایید و میپرسید با پنیر پیتزا چی درست کنم که هم متنوع باشه هم آسون؛ این مطلب مجله آشپزی راستین شاندیز را از دست ندهید. در این مقاله قصد داریم انواع غذا با پنیر پیتزا را مرور کنیم.
غذاهای خوشمزه با پنیر پیتزا بدون فر
در تصور اکثر ما اینگونه است که برای تهیه غذا با پنیر پیتزا نیاز است که فر یا ماکروویو داشته باشیم اما غذاهای خوشمزه متنوعی را میتوان با پنیر پیتزا بدون فر درست کرد.
غذاهایی مانند پنیر پیتزا با مرغ، پیتزا مرغ و قارچ با پنیر، ماکارونی با سس بشامل و پنیر پیتزا و انواع پیتزا را میتوان بدون فر درست کرد. برای تهیه این غذاها همان مراحل تهیه با فر را پیش میگیرید و زمان پخت در یک ماهیتابه که کمی کف آن چرب شده است را روی شعله کم گذاشته سپس درب ظرف را ببندید، پس از گذشت تقریباً 10 دقیقه میبینید که پنیر پیتزا آب شده و غذای شما آماده است!
غذاهای مختلفی را میتوان با پنیر پیتزا و سیبزمینی تهیه کرد اما ما در این بخش به دو غذای محبوب، ساده و خوشمزه پرداختهایم. اولین غذا سوفله سیبزمینی و غذای دوم ماکارونی با سس بشامل و پنیر پیتزا است.
سوفله سیب زمینی
مواد لازم |
|
سیب زمینی |
۴۰۰ گرم |
کره |
۳۰ گرم |
خامه صبحانه |
۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ |
۲ عدد |
جعفری |
۲ قاشق غذاخوری |
پنیر موزارلا |
۱۰۰ گرم |
پودر سوخاری |
به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا |
به مقدار کافی |
پودر سیر و آویشن |
به مقدار کافی |
طرز تهیه:
برای تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار تابه ای را تا نصفه آب کرده و روی حرارت ملایم می گداریم و اجازه می دهیم گرم شود.
در ادامه سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب و کمی نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به طور کامل بپزند.
در این مرحله سیب زمینی ها را پس از پخت، پوست می گیریم و با گوشتکوب له می کنیم. در ادامه خامه صبحانه و کره را اضافه کرده و با پوره سیب زمینی داغ مخلوط می کنیم تا بافت پوره کاملا نرم و یکدست شود.
حالا پوره سیب زمینی را کنار می گذاریم تا خنک شود، سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. پس از اینکه پوره سیب زمینی خنک شد، زرده های تخم مرغ را به همراه پنیر موزارلا و جعفری خرد شده به آن اضافه می کنیم.
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
حالا سفیده های تخم مرغ را به همراه نوک قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا به طور کامل فرم بگیرند و زمانی که کاسه را بر می گردانیم از کاسه بیرون نریزند.
در این مرحله سفیده تخم مرغ فرم گرفته را دو مرحله به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم و مواد را از یک سمت با لیسک مخلوط می کنیم. بهتر است مواد را به آرامی ترکیب کنیم که پف سفیده نخوابد.
حالا فنجان های مخصوص سوفله را با کمی کره چرب می کنیم، سپس مقداری پودر سوخاری درون آنها می پاشیم. در ادامه ظرف ها را بر می گردانیم تا پودر سوخاری اضافی از داخل ظرف ها بیرون بریزد.
در این مرحله مخلوط مواد را به طور مساوی بین ۴ ظرف سوفله تقسیم می کنیم و روی آنها را کمی صاف می کنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی آنها می ریزیم و درون تابه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزند.
برای پخت سوفله حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. پس از گذشت این زمان سوفله ها را از تابهخارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. برای تزیین سوفله ها می توانیم از مقداری جعفری خرد شده استفاده کنیم.
ماکارونی با سس بشامل و پنیر پیتزا
مواد لازم برای ماکارونی با سس بشامل:
ماکارونی فرمی یک بسته
گوشت مرغ چرخ کرده 400 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
فلفل دلمه نصف فلفل
قارچ یک بسته کوچک
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
پنیر پیتزا رنده شده به میزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به میزان لازم
مواد لازم برای سس بشامل :
کره 50 گرم
آرد 4 ق غ
شیر 2 تا 3 لیوان
پنیر زرد ورقه ای یک تا دو ورق
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
با طرز پخت ماکارونی که همه آشنا هستید، اینم همونه فقط سس بشامل و پنیر داره. پس اول مایه گوشتی رو آماده میکنیم:
پیاز خورد میکنیم و تفت میدیم، بهش گوشت مرغ رو اضافه میکنیم و نمک و ادویه میزنیم و تفت میدیم ، رب گوجه میزنیم و سرخ میکنیم، قارچ ورقه شده و فلفل دلمه نگینی شده رو اضافه میکنیم و با حرارت بالا یه کوچولو تفت میدیم و خاموش میکنیم.
در مورد فلفل بگم که در اصل فلفل چیلی باید باشه که یه مقدار تندی داشته باشه ولی من فلفل دلمه قرمز زدم و یه کم سس فلفل زدم ولی سلیقه ایه و شما طبق دلخواه یا در دسترس میتونید استفاده کنید.
برای پخت ماکارونی آب رو تو قابلمه میجوشونیم و ماکارونی رو طبق دستور آب پز میکنیم و بعد از آبکش کردن با آب ولرم خوب میشوریم. اصراری به ماکارونی فرمی شکل نیست میتونید با اسپاگتی هم درست کنید ولی فرمی راحتتر و قشنگتره.
بعد از اینکه ماکارونی رو شستیم و آبش رفت ، مایه گوشتی رو با ماکارونی مخلوط میکنیم و مقداری از سس بشامل را نیز اضافه می کنیم سپس درون ظرف مورد نظر می ریزیم ما بقی سس بشامل را روی ماکارونی ریخته و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا پنیر دوب شود.
نوش جان
در این نوع طبخ پنیر طلایی نمی شود .
این تنها دستور پخت دو نوع غذا با پنیر پیتزا اسن آیا شما هم دستور پخت غذایی دارید که با پنیر پیتزا طبخ شود.
رستوران راستین شاندیز یکی از بهترین رستوران های نزدیک حرم امام رضا (ع) هست که افتخار میزبانی شما عزیزان را در فضایی آرام و دلنشین دارد.
آیا تا به حال میزبان شما بوده ایم ، تجربه خود را با ما در میان بگذارید .