مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

معرفی انواع نودل‌های چینی خوشمزه

در برابر این نودل‌ها نمی‌توانید مقاومت کنید. انواعی از خوشمزه‌ترین نودل‌ها که اگر امتحان کنید، به‌راحتی از آن دل نخواهید کند. این مدل نودل‌ها طرفداران زیادی داشته و افراد بسیاری بیان کرده‌اند که خوشمزه‌ترین نودل را خورده‌اند. در این مقاله شما را با انواع نودل‌های پرطرفدار آشنا می‌کنیم تا در روز‌های آینده اگر قصد خرید نودل را داشتید، از آن نودل‌ها استفاده کنید.

خوشمزه‌ترین نودل‌های چینی

نودل‌ها، از آن دسته غذاهایی که در سراسر جهان از محبوبیت خاصی برخوردار است. در هر فرهنگ و هر کشوری، امروزه می‌توان اثری از وجود نودل در وعده‌های غذایی پیدا کرد. این نودل‌ها که ظهور آن را بیشتر مربوط به شرق آسیا دانسته، تا نقاط غربی جهان نیز رفته و در جای جای این دنیا قابل مشاهد است. امروزه، انواع مختلفی از نودل‌ها مانند نودل چینی، نودل فیلیپینی، نودل اندونزیایی، نودل ژاپنی، نودل کره‌ای، نودل ویتنامی و نودل ایتالیایی در دنیا معروف و شناخته‌شده هستند. در این مقاله با انواعی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین نودل‌ها آشنا می‌شویم و در ابتدا با یک تاریخچۀ کوتاه از این نودل‌ها شروع می‌کنیم.

تاریخچه نودل در چین

هرچند که به‌نظر می‌رسد، نودل از کشور چین و یا به‌طور کلی کشور‌های شرقی منشا گرفته است، اما کشورهای مختلفی، خود را خالق نودل معرفی می‌کنند. اما در این میان، رقبای اصلی برای نودل‌ کشور چین و ایتالیا است. هر دو کشور بیان می‌کنند که از گذشته‌های دور، مردم این سرزمین‌ها، از نودل استفاده می‌کردند. کتاب‌های تاریخی بیان می‌کنند که این غذای محبوب، در کشور چین رواج داشته و به غذای مصرفی این مردم تبدیل شده است. اما نشانه‌هایی وجود دارد که این غذا در مناطق دیگری در زمان‌های مشابهی دیده شده است. اینطور به‌نظر می‌رسد که در مناطقی که غذای اصلی مردم از گندم تهیه می‌شده است، به نحوی سروکلۀ نودل پیدا می‌شده است. حال این تصور وجود دارد که ممکن است در گذشته، با سفر‌هایی که افراد از شرق به نقاط دیگر داشته‌اند، این غذا را به فرهنگ خود آورده‌اند. اما امروزه هر دو کشور چین و ایتالیا این غذا را منصوب به خود می‌دانند.

صرف‌نظر از این‌که نودل از شرق آسیا منشا گرفته باشد یا مناطق دیگر، نکتۀ مهم این است که این منطقه در شرق آسیا توانسته به منطقه‌ای تبدیل شود که نودل را نه تنها به بخش مهمی از رژیم غذایی افراد، بلکه به غذایی همه‌کاره و سازگار تبدیل کند.

تفاوت لومین (Lo Mein) و چامین (Chow Mein) در چیست؟

لومین (Lo Mein) و چامین (Chow Mein)، دو نوع از محبوب‌ترین نودل‌های موجود در بازار است که می‌توان نام آن‌ها را در هر منوی رستورانی مشاهده کرد. هر دوی این دو نودل معمولا بر پایه گندم تهیه می‌شوند و تفاوت آن‌ها در نحوۀ طبخ آن‌ها است.

تهیۀ نودل لومین در این است که آن را به‌صورت آب پز تهیه کرده و درنهایت به آن سس اضافه می‌کنند و بافتی نرم دارند که به‌راحتی جویده می‌شود. اما در تهیۀ نودل چامین، رشته‌های نیم‌پز را در انتهای طبخ، در روغن تفت داده و درنهایت به مخلوط گوشت و سبزیجات اضافه می‌شود که باعث شده بافت آن کمی تردتر و خشک‌تر باشد.

معرفی انواع نودل‌های چینی خوشمزه

معرفی انواع نودل‌های چینی

همانطور که پیش از این گفتیم، انواع مختلفی از نودل‌ها امروزه به‌وجود آمده‌اند تا بتوانند طیف گسترده‌ای از ذائقه‌های غذایی را پوشش دهند. در ادامه، همراه شما هستیم تا با انواع مختلف نودل‌های چینی آشنا شویم و بهترین آن‌ها را متناسب با ذائقۀ خود انتخاب کنیم.

نودل‌های گندم

همانطور که دانستیم، نودل‌ها انواع مختلفی دارند و از مواد مختلفی تهیه می‌شوند. یکی از انواع مختلف نودل‌ها، نودل گندم است. در تهیۀ نودل از آرد گندم، به‌همراه آب، نمک و تخم‌مرغ استفاده می‌شود. در برخی موارد، تخم مرغ را حذف کرده که باعث می‌شود زردی رنگ نودل‌ها از بین برود. این نودل‌ها معمولا در ضخامت‌های مختلفی تهیه می‌شوند.

نودل شیشه‌ای یا شفاف

یکی دیگر از انواع نودل‌های رایج و پرطرفدار چینی، نودل‌های شفاف و یا شیشه‌ای هستند. در تهیۀ این نودل معمولا از آرد نشاستۀ تهیه شده از موادی مانند دانه‌های ماش، سیب‌زمینی و یا دانه‌های کاساوا استفاده می‌شود.

نودل‌های برنجی

در تهیۀ نودل‌های برنجی، همانطور که از نامش پیداست، از آرد برنج استفاده می‌شود. همانند روش تهیۀ نودل‌های دیگر، ممکن است در تهیۀ نودل‌های برنجی، از ترکیب تخم‌مرغ با نمک و آرد برنج استفاده شود.

غذاهای چینی (نودل):

در این بخش از مقاله بهترین نودل‌های چینی، همراه شما هستیم تا چند تا از بهترین نودل‌های چینی، که سروصدای زیادی به‌پا کردند را به شما معرفی کنیم.

1- نودل دان دان (Dan Dan noodles)

نودل دان دان بیشتر یک نام تاریخی است تا نام یک غذا. در گذشته نودل‌ها را در ظروفی منسوب به دان دان سرو می‌کردند که با گذشت زمان این نوع نودل، به این نام شهرت یافت. در تهیۀ نودل دان دان از یک نوع سس تند و خوشمزۀ چینی که از کنجد، کره بادام‌زمینی و ارده تهیه شده، استفاده می‌شود. حجم سس در این نوع نودل بسیار غلیظ است و بیشتر چینی‌ها آن را به این صورت استفاده می‌کنند.

2- نودل هنان (Henan noodles)

هنان نوعی رشتۀ سنتی چینی است که در تهیۀ نودل نیز از آن استفاده می‌شود. نودل هنان همراه ترکیباتی مانند گوشت گاو، پیازچه و قارچ تهیه می‌شود.

معرفی انواع نودل‌های چینی خوشمزه

3- نودل ژاجیانگ می ین (Zha jiang mian noodles)

نودل ژاجیانگ می‌ین (Zha jiang mian) یک غذای سنتی چینی است که از ترکیب نودل و سس ژاجیانگ تهیه می‌شود. این غذا مخصوص مناطق مختلفی از چین بوده و گاهی به نام‌های دیگری همچون “Peking Sauce Noodles” شناخته می‌شود. مواد اصلی که در تهیۀ سس ژاجیانگ استفاده می‌شود، شامل گوشت چرخ‌کرده (معمولاً گوشت خوک)، سویا سوس، کره سویا، پیاز، سیر و زنجبیل می‌باشد. سس ژاجیانگ به رنگ تیره و غلیظ است و طعم چسبنده‌ای دارد. این سس را روی نودل ریخته و معمولاً با تزییناتی مانند خیار شور، لیمو ترش، یا هوی‌سینگ (سس غنی‌کننده) سرو می‌کنند.

4- نودل چائو فان (Chao fan noodles)

چائو فان در‌واقع یک نوع غذای چینی است که به روش‌های مختلف از گوشت مرغ تهیه شده و البته در تهیۀ نودل نیز از آن استفاده می‌شود. در این نوع غذا، نودل را همراه با تکه‌های مرغ بریانی و برنج تهیه می‌کنند. در تهیۀ این غذا، اصلی‌ترین مؤلفه‌های آن برنج، گوشت (مرغ یا گوشت قرمز)، سبزیجات، سس‌ها و اغلب تخم‌مرغ آبپز و یا نیمرو می‌باشد.

5- نودل گاو لانژو ( Lanzhou Beef noodles)

نودل گاو لانژو، نوعی از انواع نودل‌های چینی است که منشا آن لانژو، مرکز استان گانسو در شمال غربی چین است. در تهیۀ این نوع نودل از گوشت گاو استفاده همراه ادویه‌ها و چاشنی‌های مختلف استفاده می‌شود. رشته‌های نودل در این نوع غذا، با دست تهیه شده و در ترکیب گوشت و ادویه‌ها ساعت‌ها می‌جوشانند تا آبگوشتی بسیار خوش‌طعم و دلچسب ایجاد شود. معمولا روی نودل‌ها با تکه‌های گوشت گاو نرم، تربچه، گشنیز و کمی روغن چیلی پوشانده می‌شوند.

6- نودل شانشی (Shanxi noodles)

نودل شانشی از یک نوع رشتۀ فرنگی منسوب به شانشی تهیه شده که برای طبخ آن‌ها به زمان زیادی نیاز است. این نوع رشته‌ها بیشتر به‌صورت دستی تهیه می‌شوند که منشا آن به روستای شانشی باز می‌گردد. در تهیۀ نودل شانشی اغلب از آب گوشت گاو یا خوک استفاده می‌شود و همچنین رشته‌ها می‌تواند به‌صورت سرخ شده یا آب پز استفاده شوند.

بحث نودل‌ها به این مقاله ختم نمی‌شود و دنیای نودل‌ها بسیار وسیع و گسترده است. امروزه نودل‌ها را می‌توان در رستوران‌های مختلف مشاهده کرد و یا آن‌ها را به‌صورت آماده از فروشگاه‌های مواد غذایی مختلف تهیه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Sign in

No account yet?