مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیه سالاد سزار خوش‌طعم رستورانی

روش تهیه سالاد سزار

تهیۀ سالاد سزار با رسپی مخصوص رستورانی، یکی از پرطرفدارترین خوردنی‌ها در بخش سالادها است که هم یک غذای سالم بوده و هم بسیار پرخاصیت است. سالاد سزار رسپی‌های مختلفی دارد که برای انواع مختلف ذائقه‌ها می‌تواند مناسب باشد اما دستور اصلی آن نیز در میان افراد زیادی پرطرفدار است. سالاد سزار هم به‌عنوان میان‌ وعده و هم وعدهٔ اصلی می‌تواند یک انتخاب عالی باشد.

سالاد سزار چیست؟

اگر یک سالاد خوش‌مزه می‌خواهید که سالم و مقوی باشد، سالاد سزار را امتحان کنید. در دنیا سالاد‌های مختلف و رنگارنگی وجود دارد که رسپی‌های مختلفی داشته و از مواد مصنوعی نیز در آن‌ها استفاده می‌شود. سالاد سزار نیز یک سالاد رنگارنگ است که هم طعم‌ فوق‌العاده‌ای داشته و هم بسیار پرخاصیت است. سالاد سزار که اصالتا به کشور ایتالیا تعلق دارد، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سالادهای دنیا است که به‌عنوان وعدۀ غذایی اصلی نیز می‌تواند سرو شود. راز طبخ این سالاد ایتالیایی خوش‌مزه در نوع طبخ مرغ یا پروتئین آن و سس مخصوص سزار است.البته که سالادهای معرف ایتالیایی فقط به سزار ختم نمی‌شود و سالادهای دیگری هم مثل سالاد پانزانلای ایتالیایی و از دیگر مقاط جهان نیز سالادهایی مثل سالاد اندونزی بسیار محبوب هستند.

برخی می‌گویند این سالاد خوش‌طعم متعلق به رستوران‌داری به نام سزار کاردینی است که یک مهاجر ایتالیایی در ایالت متحده بوده و رستوران‌هایی را در مکزیک و ایالات متحده اداره می‌کرده است. امروزه این سالاد نه فقط در ایتالیا، بلکه در سراسر دنیا معروف شده و یکی از سالاد‌های محبوب و پرطرفدار است. مواد لازم برای تهیۀ سالاد سزار نیز شامل مواد مختلفی است که در عین تازگی و تنوع بسیار پرخاصیت است. در ادامه موادی که برای تهیۀ این غذای محبوب نیاز است را بیان می‌کنیم.

مواد لازم برای سالاد سزار محبوب

  • کاهو یک بوته
  • فیله مرغ خرد شده به میزان لازم
  • نان تست ۲ عدد یا نان چاباتا
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • روغن زیتون 1/4 فنجان
  • سس مایونز 3/4 فنجان
  • سس خردل ۱ قاشق چایخوری
  • سس ورچستر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر پنیر پارمسان ۶ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • سیر ۲ عدد
  • گوجه گیلاسی در صورت دلخواه

طرز تهیۀ سالاد سزار معروف رستورانی

طرز تهیه سالاد سزار

برای تهیۀ سالاد سزار لازم است به نکات ریزی که در هنگام طبخ باید رعایت شوند، توجه کنیم. برای راحتی کار، تهیۀ سالاد سزار را به چهار مرحلۀ کلی تقسیم می‌کنیم. این چهار مرحله در ادامه بیان شده است.

1- مرحلۀ اول (تهیۀ سس مخصوص سزار)

در مرحلۀ اول از تهیۀ سالاد‌ سزار، باید سس خوش‌مزۀ سالاد را تهیه کنیم. در دستور اصلی سالاد سزار، سس آن شامل ماهی آنچوی و سس ورچستر است، اما بسیاری از رستوران‌ها، سس سزار را با مخلوط کردن مواد ساده‌تری مثل سس مایونز و خردل و… تهیه می‌کنند. ماهی آنچوی یک نوع ماهی کوچک است که دارای عطر و طعمی قوی است و به صورت کنسرو شده و بسته‌بندی، در فروشگاه‌های مختلف قابل تهیه است. سس ورچستر نیز به‌صورت آماده در فروشگاه‌ها وجود دارد که می‌توانید آن را خریداری کنید.

برای تهیهٔ سس مخصوص سالاد سزار، نیاز به سس مایونز حدود ۳۰ گرم یا ۱/۳ پیمانه، پنیر پارمزان رنده شده، ماهی آنچوی، مقداری شیر، آب لیموی ترش تازه، سس خردل، سس ورچستر، یک حبه سیر و مقداری نمک و فلفل را داریم. تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و تمامی مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آن را در یک کاسه ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم تا سس خنک شود و جا بیفتد. اگر سس تا زمان سرو استراحت کند، طعم بهتری خواهد داشت.

2- مرحلۀ دوم (تهیۀ کردن تکه‌های نان)

نان در کنار پروتئین‌هایی که در این سالاد به‌کار می‌رود، این سالاد را به یک وعدهٔ غذایی کامل تبدیل می‌کند. بنابر ذائقهٔ خود می‌توانید نان‌های مختلفی را برای تهیهٔ آن استفاده کنید. اما در دستور اصلی آن معمولا از نان چاباتا استفاده می‌کنند. نان چاباتا یک نوع نان سفید ایتالیایی است که بافت نرم و لطیفی دارد. نان را با استفاده از چاقو به تکه‌های کوچک مربعی تقسیم کنید و سپس آن‌ها را در یک کاسه بریزید. مقداری روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل را به نان‌ها اضافه کنید. اجازه دهید تکه‌های نان حدود چند دقیقه استراحت کنند تا طعم‌دار شوند.

بعد از چند دقیقه، نان‌ها را در سینی فر چیده و مقداری پنیر پارمزان روی تکه‌های نان بپاشید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. سپس سینی را به مدت ده دقیقه درون فر قرار دهید. زمانی که پنیر خوب آب شد و نان‌ها طلایی و برشته شدند، سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید نان‌ها خوب سرد شوند.

3- مرحلۀ سوم (آماده کردن فیلۀ مرغ)

فیلهٔ مرغ را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد. در رسپی‌های دیگر سالاد سزار، در‌کنار فیلهٔ مرغ نیز می‌توان از ماهی نیز استفاده کرد. قبل از پخت فیلهٔ مرغ آن را با مواد مختلف مزه‌دار می‌کنند. برای مزه‌دار کردن فیله‌های مرغ ابتدا یک ظرف برداشته و فیله‌های مرغ را تکه کرده و در آن قرار می‌دهیم. سپس مقداری ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، کمی فلفل قرمز و پودر سیر را با فیله‌ها مخلوط کرده و خوب ترکیب می‌کنیم. بعد از مزه‌دار کردن فیله‌ها می‌توان آن‌ها را به‌صورت بخارپز، گریل‌شده و یا حتی مرغ سوخاری رژیمی تهیه کرد. اگر تصمیم دارید، فیله‌ها را به‌صورت سوخاری تهیه کنید بهتر است مواد سوخاری کردن را نیز آماده کنید.

برای سوخاری کردن فیله‌های مرغ لازم است یک ظرف آرد، یک ظرف سفیدهٔ تخم‌مرغ همزده و یک ظرف حاوی مواد سوخاری را آماده کنید. فیله‌های مرغ را در آرد و تخم‌مرغ و پودر‌ سوخاری قرار داده و در مواد حسابی بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید. حرارت گاز باید ملایم باشد تا روغن خوب داغ شود. تمام سطح فیله‌ها باید به مواد سوخاری آغشته شوند. زمانی که فیله خوب طلایی شد، آن را از روغن خارج کنید. در هنگام پخت، شعله گاز باید ملایم باشد تا مرغ‌ها مغز‌پخت شوند. بعد از این مرحله، اجازه دهید فیله‌ها تا زمان سرو کمی خنک شوند.

4- مرحلۀ چهارم ( درست کردن سالاد)

در این مرحله از تهیهٔ سالاد سزار، نیاز است تا کاهوها را آماده کنیم. یک کاهوی متوسط را برداشته، خوب تمیز کرده و شست‌وشو می‌دهیم. کاهوهای شسته شده را با چاقو خرد کرده و به تکه‌های کوچک تقسیم می‌کنیم. سپس یک ظرف بزرگ برداشته و کاهو‌ها را در آن ریخته و سایر مواد را نیز به آن اضافه می‌کنیم. در آخر نیز سس مخصوص سالاد را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب می‌کنیم. هم‌ اکنون سالاد سزار شما با یک رسپی خوش‌مزه آماده است. همانطور که دانستیم، سالاد سزار روش‌های تهیهٔ متفاوتی دارد که در این مقاله به بررسی دستور اصلی آن پرداختیم.

اگر یک ورزشکار هستید که روزانه زمانی را به ورزش کردن اختصاص می‌دهید، سالاد سزار را می‌توانید در برنامهٔ غذایی خود قرار دهید. فراموش نکنید که بهتر است سالاد سزار را تازه مصرف کنید. چرا که وجود سس در آن باعث می‌شود که مدت زمان نگه‌داری آن کاهش یابد. هرچند که می‌توان آن را در یخچال نگهداری کرد. سالاد سزار یک سالاد سالم و مقوی است که می‌تواند در رژیم‌های غذایی مختلف نیز استفاده شود. امیدواریم که این سالاد خوش‌مزه را برای خود تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان خود لحظات خوشی را سپری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Sign in

No account yet?