اگر میخواهید حجم کالری بالا در زمانی کوتاه به بدن خود برسانید، تهیۀ کراکت پنیری را یاد بگیرید. در این مقاله روش تهیۀ کراکت پنیری خوشمزه آموزش داده میشود و شما میتوانید آسان و فوری، به تهیه کراکت پنیری در خانه بپردازید و این غذای جدید را برای اعضای خانوادۀ خود آماده کنید.
روش تهیۀ کراکت پنیری تازه و خوشمزه در خانه
وقتی دوست دارید یک اسنک خوشمزه آماده کنید، کراکت پنیری میتواند انتخاب خوبی باشد. تهیه کراکت خانگی در خانه، هم یک غذای سالم را برای شما فراهم میکند و هم دست شما را باز میگذارد تا مواد مناسبی را انتخاب کنید.
اگر با روش تهیۀ دونات مرغ و نکات مهم آن آشنا هستید، پس درست کردن کراکت پنیری نیز چندان دشوار نیست. کراکت پنیری حتی برای کودکان نیز یک غذای دلچسب است. بهویژه زمانی که میخواهید یک غذای سالم برای کودک دلبندتان داشته باشید، تهیه کراکت پنیری همراه با تهیۀ پنیر موزارلای خانگی، میتواند بهترین انتخاب برای کودکان درحال رشد باشد.
اگر دوست دارید این اسنک خوشمزه و سالم را برای خود و یا عزیزانتان آماده کنید، در این مقاله از مجله راستین، همراه شما هستیم تا با روش تهیۀ کراکت پنیری در خانه آشنا شویم.
مواد لازم برای تهیۀ کراکت پنیری در خانه
کراکت پنیری، از آن دسته غذاهایی فوری است که شما میتوانید با مواد مختلفی آن را در خانه تهیه کنید. اما مواد اصلی که باید برای تهیۀ کراکت پنیری استفاده کنید، در ادامه آمده است که البته شما میتوانید متناسب با ذائقۀ خود از مواد دیگری نیز استفاده کنید.
- سیبزمینی 5 عدد
- فلفل دلمه یک عدد
- ژامبون گوشت یا مرغ 500 گرم
- پنیر پیتزا 500 گرم
- پیاز یک عدد
- هویج یک عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- دارچین به میزان لازم
- آویشن به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
مراحل گامبهگام روش تهیۀ کراکت پنیری خوشمزه
شاید فکر کنید تهیه کراکت سیبزمینی بسیار آسان است و نیازی به دقت خاصی ندارد. اما باید بگوییم که این تصور چندان صحیح نیست. اگر نکات مهمی که در تهیهٔ کراکت سیبزمینی بیان میکنیم رعایت نشود، ممکن است کراکت شما قوام مناسبی نداشته باشد. بنابراین؛ در این بخش، راهنمای کامل تهیۀ کراکت پنیری را برای شما آوردهایم که به شما کمک میکند به آسانی به تهیۀ این کراکت پنیری خوشمزه بپردازید.
مرحلۀ اول
در اولین قدم از مراحل تهیۀ کراکت پنیری، به چند سیبزمینی نیاز دارید. سیبزمینیها را بردارید و خوب بشویید. بعد آنها را پوست بگیرید و کنار بگذارید. سپس یک قابلمۀ با ابعاد مناسب بردارید و درون آن آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب داغ شود. سپس به آرامی سیبزمینیها را درون قابلمه قراردهید و زمان دهید تا سیبزمینیها آبپز شوند. با یک چنگال، نرمی سیبزمینیها را بررسی کنید. بعد از اینکه سیبزمینیها پخته شدند، آنها را از آب خارج کنید و در یک ظرف قراردهید تا خنک شوند.
مرحلۀ دوم
در مرحلۀ بعدی از روش تهیۀ کراکت پنیری، فلفل دلمه و هویج را خوب بشویید. سپس آنها را بهصورت نگینی ریز خرد کنید. یک پیاز متوسط نیز بردارید و آن را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
تابه را بردارید و یک قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و زمانی که روغن داغ شد، پیاز را به درون آن ریخته و تفت دهید.
دقت کنید که میزان روغن باید خیلی کم باشد و در حد تفت دادن پیاز کفایت میکند. پیازها را تفت دهید. وقتی پیازها نرم و طلایی شدند، هویج را اضافه کنید و به تفتدادن ادامه دهید. کمی بعد، فلفلدلمهای ها را نیز اضافه کنید. وقتی مواد خوب باهم ترکیب شدند، زیر شعله را خاموش کرده و آن را کنار قراردهید.
مرحلۀ سوم
در سومین مرحله از مراحل تهیۀ کراکت پنیری خوشمزه، سیبزمینیها را با یک گوشتکوب، خوب بکوبید تا نرم شوند. اگر رنده دارید میتوانید سیبزمینیها را رنده کنید. یک دستکش مناسب بپوشید و سیبزمینیها را با دست به خوبی ورزدهید تا خمیر سیبزمینی شما یکدست شود.
مقداری نمک، فلفل، پودر سیر و پودر آویشن و ادویههای دیگر را به خمیر سیبزمینی اضافه کرده و ترکیب میکنیم تا سیبزمینیها طعمدار شوند.
مرحلۀ چهارم
در قدم چهارم از طرز تهیۀ کراکت پنیری، یک ظرف مناسب بردارید و ژامبونها را درون آن خرد کنید. سپس مخلوط هویج و فلفل دلمه و پیاز را درون آن بریزید و با ژامبون ترکیب کنید. درادامه، یک ظرف دیگر بردارید و درون آن را تخممرغ بشکنید. تخممرغ را هم بزنید تا یکدست شود. سپس در ظرفی دیگر، پودر سوخاری بریزید و کنار ظرف تخممرغ قراردهید.
مرحلۀ پنجم
اکنون به مراحل پایانی روش تهیۀ کراکت پنیری رسیدهایم. در این مرحلۀ، باید خمیر سیبزمینی را بردارید، به مقداری که بتوانید درون آن را گود کنید. سپس درون خمیر سیبزمینی را که گود کردید، ترکیب هویج و ژامبون و فلفل دلمه بریزید.
سپس روی آن را کمی پنیر پیتزا بریزید و روی خمیر سیبزمینی را بپوشانید. اگر سیبزمینی کم داشتید، مجدد از ظرف خمیر سیبزمینی بردارید. سپس با دست خود به خمیر شکل دهید. میتوانید این خمیر را به شکل دایرهای شکل و یا استوانهای شکل در آورید.
این خمیرهای استوانهای شکل را ابتدا درون ظرف تخممرغ قرار دهید و بغلتانید، سپس آن را در ظرف حاوی پودر سوخاری قرارداده و بهخوبی به پودر سوخاری آغشته کنید. در ادامه؛ این کار را برای همۀ مواد موجود انجام دهید. همۀ این کراکتها را در یک سینی مناسب بچینید.
مرحلۀ ششم
در قدم آخر از مراحل تهیۀ کراکت پنیری، یک قابلمه مناسب بردارید، سپس آن را روی شعله قراردهید و روغن درون آن بریزید. زمان دهید تا روغن داغ شود. بسیار مهم است که روغن حتما داغ شده باشد. در غیر این صورت، ممکن است کراکتها به کف قابلمه بچسبند.
در ادامه، کراکتهایی که تهیه کرده بودید را درون قابلمۀ روغن بریزید و کراکتها را سرخ کنید. در یک ظرف دیگر، یک دستمال کاغذی تمیز یا یک کاغذ روغنی قراردهید و بعد از سرخ شدن کراکتها، آنها را روی کاغذ یا دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن خارج شود.
اکنون کراکت پنیری شما آماده شده است. میتوانید در کنار سس سیر یا سس کچاپ تند، کراکتهای خوشمزۀ را سرو کرده و در کنار عزیزان خود آنها را میل کنید.
نکات مهم در تهیۀ کراکت پنیری خوشمزه
1- اگر میخواهید یک غذای سالم و مقوی داشته باشید، در تهیۀ کراکت پنیری میتوانید از گوشت چرخ کرده و یا سینۀ مرغ ریش شده بهجای ژامبون مرغ و یا گوشت استفاده کنید.
2- استفاده از سبزیجات مختلف مانند هویج، انواع فلفل دلمه، گوجهفرنگی و سیر میتواند گزینههای پیشنهادی برای تهیۀ کراکت پنیری باشد.
3- اگر میخواهید کراکت پنیری شما جذب روغن زیادی نداشته باشد، میتوانید از کمی آرد برنج همراه با سیبزمینیها استفاده کنید.
4- اگر مواد میانی درست کردن کراکت را در دسترس ندارید، میتوانید درون سیبزمینیها را فقط با پنیر پیتزا پر کنید.
اکنون مراحل تهیۀ کراکت پنیری شما به انتها رسیده است. امیدواریم که به کمک این دستور اصلی تهیۀ کراکت پنیری، در این مقاله از مجلۀ راستین، توانسته باشید این غذای خوشمزه را تهیه کرده و آن را درکنار عزیزان خود سرو کنید.