روش تهیه فیش استراگانوف با تن ماهی بسیار آسان است و شما میتوانید با رعایت این نکات ساده، فیش استراگانوف خوشمزه را با سس فوق العاده در خانه برای عزیزان خود تهیه کنید.
برای آشنایی با فرهنگهای مختلف، بهترین راه، استفاده از غذاهای محلی فرهنگهای دیگر است. غذا، یک راه ارتباطی میان ملتهاست که امروزه افراد بسیاری دوست دارند از این راه با سایر افراد در کشورهای مختلف آشنا شوند. فیش استراگانوف یک غذای خوشمزه است که به اصطلاح میتوان آن را یک غذای فرنگی دانست. با تهیۀ فیش استراگانوف میتوانید طعمی آشنا را در غذایی جدید تجربه کنید. این غذای لذیذ هم میتواند بهعنوان یک وعدهٔ اصلی غذایی باشد و هم یک میانوعدهٔ خوشمزه. از آنجایی که در دستور این غذا از ماهی استفاده میشود، میتوان نتیجه گرفت که تهیه فیش استراگانوف میتواند برای طیف وسیعی از افراد از جمله کودکان و میانسالان بسیار مفید باشد. اگر میخواهید با روش تهیه فیش استراگانوف آشنا شوید، در این مقاله به آن میپردازیم. امیدواریم که به کمک این اطلاعات بتوانید فیش استراگانوف را برای خانواده خود تهیه کرده و آنها را با این غذای جدید، شگفتزده کنید.
مواد لازم برای تهیه فیش استراگانوف با تن ماهی
تهیه فیش استراگانوف به مواد زیر نیاز دارد. در ادامه میتوانید، موادی که برای تهیهٔ فیش استراگانوف لازم است را از نزدیکترین فروشگاه به منزل خود تهیه کنید.
- تن ماهی دو عدد
- پیاز بزرگ یک عدد
- قارچ به میزان ۵۰۰ گرم
- شیر یک پیمانه
- خامه نصف پیمانه
- سیب زمینی ۲ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل گام به گام تهیه فیش استراگانوف با تن ماهی
در این بخش، همراه شما هستیم تا روش تهیهٔ فیش استراگانوف با تن ماهی را گامبهگام برایتان توضیح دهیم. امیدواریم که با کمک این مراحل بتوانید این غذای خوشمزه را برای عزیزان خود تهیه کنید. چه برای غذای اصلی، چه یک میانوعدهٔ مقوی، فیش استراگانوف انتخاب خوبی خواهد بود. فیش استراگانوف را هم میتوانید به تنهایی استفاده کنید و هم میتوانید آن را در کنار سیب زمینی سرخ شده و خلال شده نیز استفاده کنید. ترکیب سیب زمینی، قارچ و ماهی در کنار هم فیش استراگانوف را به یک غذای مقوی و پرخاصیت تبدیل میکند. در ادامه، به سراغ تهیهٔ فیش استراگانوف میرویم.
مرحلهٔ اول
در اولین گام از روش تهیهٔ فیش استراگانوف با تن ماهی، باید قارچها را آماده کنید. برای اینکار، یک پیاز متوسط برداشته و آن را خوب بشویید و پوست بگیرید. پیاز را بهصورت نگینی ریز خرد کنید.یک تابهٔ بزرگ برداشته و درون آن مقداری کره و روغن بریزید. زمانی که روغن کمی داغ شد، پیازها را به تابه اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید تا پیازها به آرامی سرخ شده و طلایی شوند.
درادامه، قارچها را بشویید. آنها را به صورت لایههای نازک خورد کنید. وقتی پیازها طلایی و سبک شدند، قارچها را اضافه کنید. قارچها را با پیاز تفت دهید. مقداری ادویه نیز به این ترکیب اضافه کنید. تفتدادن را تا زمانی که آب قارچها گرفته شود ادامه دهید. برای ادامهٔ کار به تن ماهیها نیاز خواهیم داشت.
مرحلهٔ دوم
در قدم دوم از روش تهیهٔ فیش استراگانوف با تن ماهی، کار سختی نیاز نیست انجام دهید. بلکه باید تن ماهیها را آماده کنید. برای این کار، توصیه میشود برای مدت بیست دقیقه، اجازه دهید تن ماهی در آب جوش بجوشد. این کار به داشتن بافتی نرم در تنماهی کمک میکند و از طرفی، میکروبهای موجود در آن را از بین میبرد. بعد از گذشت بیست دقیقه از جوشیدن تنماهیها، آنها را از کنسرو خارج کرده و به تابهٔ حاوی قارچ و پیاز اضافه میکنیم. تنماهیها را بهخوبی با مواد داخل تابه تفت میدهیم تا کمی سرخشده و طعمدار شود. در این مرحله، مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم تا ماهی عطر خوبی داشته باشد.
مرحلهٔ سوم
در مرحلهٔ بعدی از روش تهیهٔ فیش استراگانوف با تن ماهی، نوبت به آماده کردن سس میرسد. برای تهیه این سس لازم است یک تابهٔ با عمق مناسب برداشته و کمی کره در آن قرار دهیم. زمانی که کره آب شد، مقداری آرد به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. کمی که آردها سرخ شدند، شیر را به آرامی به تابه اضافه میکنیم و با آردها هم میزنیم. دقت کنید بهتر است ابتدا شیر را از یخچال خارج کرده و در بیرون قرار دهیم تا به دمای محیط برسد.
اگر شیر سرد را ناگهان به تابه اضافه کنیم، ممکن است شیر ببرد. کمی که شیر و آرد با هم مخلوط شدند و تفت خوردند، خامه را به این ترکیب اضافه میکنیم. خامه را در شیر و آرد تفت میدهیم تا باز شود و و این ترکیب به غلظت مناسبی برسد. زمانی که بافت این ترکیب غلیظ شد، زیر تابه را خاموش کرده و برای ادامهٔ کار، آن را آماده میکنیم.
مرحلهٔ چهارم
اکنون به مراحل پایانی تهیه فیش استراگانوف با تن ماهی رسیدهایم. در این مرحله، سسی که با خامه و شیر آماده کرده بودیم را به ترکیب تن ماهی و قارچ اضافه میکنیم. این مواد را خوب با هم ترکیب میکنیم تا به خورد هم بروند و مزهدار شوند. اکنون فیش استراگانوف شما آماده شده است. امیدواریم که از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.
مرحلهٔ پنجم
بهعنوان مرحله تکمیلی از تهیه فیش استراگانوف با تن ماهی، میتوانید از سیب زمینی خلال شده نیز استفاده کنید. سیبزمینی خلال شده را هم میتوانید به صورت آماده از بازار تهیه کنید و هم آن را در خانهٔ خودتان سرخ کنید. برای تهیهٔ سیبزمینی خلالی، یک سیب زمینی متوسط را برداشته و آن را به صورت خلالیهای بسیار ریز خرد کرده و ساطوری کنید.
سیب زمینیهای خرد شده را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا بعد از سرخ کردن، سیب زمینیهای تردی داشته باشید. سیب زمینیها را در روغن داغ و با حرارت بالا سرخ کنید و سپس به ترکیب فیش استراگانوف اضافه کنید. حال میتوانید این غذای فرنگی را برای خود و عزیزانتان سرو کنید. امیدواریم که از این دستور غذایی بینالمللی لذت برده باشید. اگر دوست دارید با روش طبخ سایر غذاها نیز آشنا شوید.