یک صبحانۀ دلپذیر را با املت فریتاتای ایتالیایی امتحان کنید. این یک املت خوشمزه است که با سبزی، پنیر و مواد دیگر آماده میشود. شما میتوانید در این مقاله از مجله آشپزی راستین، با روش تهیۀ فریتاتای ایتالیایی آشنا شوید و آن را برای وعدههای غذایی خود آماده کنید.
روش تهیۀ فریتاتای ایتالیایی؛ املت رنگی و خوشمزۀ
املت فریتاتای ایتالیایی نیز یک غذای محبوب ایتالیایی است که با ترکیبی از موادی ساده مانند تخم مرغ، سبزی و پنیر آماده میشود و به همین دلیل به یکی از محبوبترین گزینهها برای صبحانه یا وعدههای غذایی دیگر تبدیل شده است.
سبزیجات نه تنها در املت استفاده میشوند بلکه میتوان از آنها برای تهیه انواع کوکوها نیز استفاده کرد. اگر امروز به بازار رفتید و سبزی تازه خریداری کردید، میتوانید با سبزیها املت فریتاتایی ایتالیایی درست کنید یا به تهیۀ کوکو شوید بپردازید.
به کمک یادگیری روش تهیۀ فریتاتای ایتالیایی میتواند وعدۀ غذایی صبحانۀ خود را متنوعتر کنید. بهویژه اگر دوست ندارید هر روز کره مربا بخورید، درست کردن املت راهی تازه برای شما خواهد بود. حتی میتوانید برای ذائقههای دیگر نیز فریتاتا را در کنار پنیر و مربای پوست پرتقال سرو کنید تا سفرۀ صبحانۀ شما رنگیتر شود.
اکنون اگر دوست دارید ذائقۀ خود را فراتر از صبحانههای عادی ببرید، میتوانید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. در ادامهٔ این مقاله از مجلهٔ راستین همراه شما هستیم تا با روش تهیه فیلیپاتهای ایتالیایی آشنا شویم و این غذای خوشمزه و خوشرنگ را برای وعدههای غذایی خود آماده کنیم.
مواد لازم برای تهیه فریتاتای ایتالیایی
در این بخش همراه شما هستیم تا مواد لازم برای تهیۀ فریتاتای ایتالیایی را آماده کنیم. در این دستور تهیۀ فریتاتای ایتالیایی میتوانید این غذای خوشمزه را برای ۴ نفر آماده کنید. اگر دوست دارید برای نفرات بیشتری این غذای ایتالیایی خوشمزه را تهیه کنید، میتوانید نسبت این مواد را به تعداد افراد حاضر افزایش دهید.
- تخم مرغ ۶ عدد
- شیر یک پیمانه
- پنیر چدار رنده شده
- پیاز کوچک یک عدد
- سیر یک حبه
- سبزیجات دلخواه (قارچ فلفل دلمه اسفناج پیازچه) ۲۰۰ گرم
- نمک و فلفل بهمیزان لازم
- روغن زیتون بهمیزان لازم
مراحل گام به گام تهیه فریتاتای ایتالیایی
همانطور که دانستیم، فریتاتای ایتالیایی یک نوع املت است که با سبزیجات و تخم مرغ درست میشود. اما نکتۀ جالب در تهیۀ فریتاتا این است که شما مانند املتهای دیگر این غذا را آماده نمیکنید، بلکه برای تهیۀ فریتاتای ایتالیایی به فر نیاز دارید و درواقع، فریتاتا در فر درست میشود نه در تابه. در ادامه بیشتر با روش تهیه فریتاتای ایتالیایی آشنا میشویم.
مرحلۀ یک
در اولین قدم از روش تهیۀ فریتاتای ایتالیایی سبزیجات را خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن گرفته شود. سپس پیاز و سیر را بردارید، پوست بگیرید و آنها را به صورت جداگانه ریز و خرد کنید.
مرحلهٔ دو
زمانی که آب سبزیها گرفته شد آنها را بردارید و با چاقو سبزیجات را خرد کنید. سبزیجات شما میتواند ترکیبی از اسفناج، پیازچه، فلفل دلمه و قارچ باشد. به هر شکلی که دوست دارید میتوانید این سبزیجات را خرد کنید. اگر دوست دارید ظاهر املت شما زیبا و رنگی باشد میتوانید سبزیجات را کمی درشتتر خرد کنید بعد از آماده کردن فریتاتا بیشتر به چشم بیایند.
مرحلهٔ سه
یک تابۀ مناسب بردارید و آن را روی حرارت قرار دهید. درون آن را کمی روغن زیتون بریزید. سپس پیاز و سیر را به تابه اضافه کرده و آنها را تفت دهید. تفتدادن پیاز و سیر باید خیلی آهسته صورت گیرد تا سیرها نسوزد.
سپس سبزیجاتی که خرد کرده بودید را به تابه اضافه کنید و خیلی کوتاه به مدت ۵ دقیقه همۀ سبزیجات را همراه با پیاز و سیر تفت دهید. در این مرحله لازم نیست که سبزیجات کاملا پخته شوند، بلکه کمی نرم شوند، کافی است.
مرحلهٔ چهار
در این میان که سبزیها در حال تفت خوردن هستند به سراغ آماده کردن مواد دیگر فریتاتا میرویم. در ادامه دستور تهیه فریتاتا ایتالیایی یک کاسه بزرگ بردارید و سپس درون آنها تخم مرغها را بشکنید. تخم مرغها را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شوند. سپس شیر را به ظرف تخم مرغها اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. در ادامه پنیر رنده شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحلهٔ پنج
در قدم بعدی از روش تهیۀ فریتاتا ایتالیایی، سبزیجاتی که تفت داده بودید را از تابه به کاسۀ بزرگ تخممرغ، شیر و پنیر انتقال دهید. اکنون همۀ مواد را با یک چنگال مناسب هم بزنید تا مایع فریتاتا یکنواخت و یک دست شود. در انتها نیز ادویه و نمک اضافه کنید تا طعم فریتاتای شما کامل شود.
مرحلهٔ شش
در قدم بعدی از دستور تهیۀ فریتاتای ایتالیایی، ظرف مناسب پیرکس یا یک ظرف مناسب دیگر برای فر را انتخاب کرده و درون آن را با روغن زیتون چرب کنید.
مرحلهٔ هفت
زمانی که ظرف پیرکس را چرب کردید، مایع فریتاتای ایتالیایی را درون آن بریزید. سپس فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه آن را تنظیم کنید. در ادامه، ظرف حاوی فریتاتا را داخل فر قرار دهید. در فر را ببندید و زمان دهید تا فریتاتای شما آماده شود.
اکنون بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فریتاتای ایتالیایی شما آماده شده است. شما میتوانید این غذای خوشمزه را از فر خارج کرده، برش دهید و با نان داغ تازه میل کنید.
نکات مهم در تهیۀ فریتاتای ایتالیایی
- هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید را میتوانید بهعنوان مواد اولیۀ فریتاتای ایتالیایی به کار ببرید.
- برای اینکه طعم بهتری به فریتاتا ایتالیایی ببخشید میتوانید از پنیرهای دیگر نیز استفاده کنید.
- بهعنوان یک مادۀ دیگر برای درست کردن فریتاتای ایتالیایی، میتوانید از سوسیس، بیکن و یا گوشت مرغ ریش شده نیز استفاده کنید.
- اگر دوست دارید فریتاتای شما بیشتر پف کند، میتوانید سفیدۀ آن را جدا کرده هم زده و سپس به ترکیب مواد دیگر اضافه کنید.
- اگر فر ندارید میتوانید به روش معمولی این غذا را آماده کنید. اما دقت کنید که روش تهیۀ فریتاتای ایتالیایی در اصل با فر است.
در این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما بودیم تا روش تهیۀ فریتاتای ایتالیایی را یاد بگیریم. اکنون میتوانید برای آشنایی با سایر دستورهای غذاهای مختلف به بخش مجلۀ راستین مراجعه کرده و با طرز تهیۀ غذاهای متنوع و دسرهای رنگارنگ آشنا شوید.