تارت انار و شکلات ترکیبی بینظیر است که باید برای مهمانیهای خود به آن فکر کنید. روش تهیۀ تارت انار را در ادامه مطالعه خواهید کرد. مواد لازم برای تهیۀ تارت را میتوانید به آسانی تهیه کنید. در ادامه این مقاله از راستین طرز تهیۀ تارت انار و شکلات آمده است.
روش تهیۀ تارت انار و شکلات مجلسی و خوشمزه
یکی از دسرهای خوشمزه و جذابی که میتوانید برای وعدههای عصرانه و یا مهمانی آن را آماده کنید، تارت انار و شکلات است. ترکیبی از طعمهای مختلف شیرین و ترش را میتوانید در تارت انار و شکلات احساس کنید و همین باعث میشود یک دسر خاص داشته باشید.
استفاده از ترکیب میوههای تازه در ترکیب تارتها باعث میشود یک دسر مجلسی خوشرنگ داشته باشید که در عین رنگی بودن و زیبایی، با طعم بینظیر خود مهمانهای خود را غافلگیر کنید. تارتها در انواع مختلفی تهیه میشوند. اگر میخواهید تارت درست کنید اما انار در دسترس نیست، میتوانید روش تهیۀ تارت گلابی را مطالعه کنید.
تارت انار را میتوانید در کنار بستنی و یا شیر گرم استفاده کنید. از آنجایی که تارت انار و شکلات طعمی ملس دارد، میتوانید در کنار یک چایی گرم و دلپذیر از ترکیب شیرینی تاتلی نارگیلی که یک نوع شیرینی خاص است نیز بهرهمند شوید.
در ادامه از این مقالۀ راستین همراه شما هستیم تا روش تهیۀ تارت انار و شکلات را یاد بگیریم. امیدواریم نکاتی که در ادامه بیان میشود، به شما کمک کند تا یک تارت انار و شکلات خوشمزه آماده کنید.
مواد لازم برای تهیۀ تارت انار و شکلات
در این بخش از مقالۀ راستین همراه شما هستیم تا با مواد لازم برای تهیۀ تارت انار و شکلات آشنا شویم. این مواد در دو دستۀ مواد خمیر تارت و مواد میانی تارت تهیه میشوند. این میزان مواد برای تعداد 6 نفر درنظر گرفته شده است. اگر میخواهید مقدار بیشتری از تارت انار و شکلات را آماده کنید، میتوانید به تعداد نفرات، نسبت این مقدار مواد اولیه را افزایش دهید.
- دانههای انار یک پیمانه
- آب انار یک پیمانه
- شیر نصف پیمانه
- شکلات تلخ یک بسته
مواد لازم برای خمیر تارت
- آرد ۲ پیمانه
- کره سرد و پوره شده ۱۰۰ گرم
- پودر قند نصف پیمانه
- زرده تخم مرغ یک عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
مراحل گام به گام روش تهیۀ تارت انار و شکلات
همانطور که دانستیم وش تهیۀ تارت انار در دو مرحله صورت میگیرد. مرحلۀ اول آماده کردن خمیر تارت و مرحلۀ دوم شامل آماده کردن فیلینگ انار و شکلات است. در ادامه، مراحل تهیۀ تارت انار را به صورت گام به گام و مرحله به مرحله برای شما آموزش میدهیم تا با کمک این راهنما بتوانیم بدون دردسر تارت انار خود را با طعم بینظیر آماده کنید.
مرحله یک
در اولین قدم از مراحل تهیۀ تارت انار و شکلات، باید خمیر تارت را آماده کنیم. آماده کردن خمیر تارت دشواری خاصی ندارد و شما میتوانید طبق مراحل زیر آن را انجام دهید. ابتدا زردۀ تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بشکنید و سپس با همزن دستی یا برقی آن را هم بزنید تا تخم مرغ از هم باز شده و یکدست شود.
مرحله دو
در مرحلۀ بعدی از روش تهیۀ تارت انار و شکلات، پودر قند را به ظرف تخممرغ اضافه کرده و با همزن بهطور مداوم هم بزنید تا این دو ترکیب با هم مخلوط شوند. سپس مقدار مشخص شده وانیل را به آن اضافه کنید.
مرحله سه
در قدم بعدی از روش تهیۀ تارت انار و شکلات، یک قالب کره را از فریزر خارج کنید و در همان حالتی که یخ زده است، کره را بارندۀ ریز رنده کنید و یا با چاقو آن را بسیار خرد کنید. سپس کرۀ خرد شده را به ظرف تخممرغ و پودر قند اضافه کنید و با تخممرغ هم بزنید تا با کره به آرامی باز شده و ذوب شود.
مرحله چهار
اکنون میتوانید آرد را الک کنید و سپس آن را به آرامی و مرحلهبهمرحله به ظرف تخممرغ و کره اضافه کنید. همۀ این مواد را با همزن هم بزنید و زمان دهید تا یک خمیر مناسب برای شما آماده شود.
مرحله پنج
اکنون باید یک خمیر یکدست برای درست کردن تارت انار و شکلات داشته باشید. یک دستکش تمیز بپوشید و با دستان خود این خمیر را حسابی ورز دهید. سپس خمیر را در ظرف مناسبی بگذارید و درب آن را ببندید یا روی ظرف را با سلفون بپوشانید.
سپس خمیر را برای استراحت در داخل یخچال قرار دهید و نیم ساعت زمان بدهید تا خمیر در یخچال استراحت کرده و خودش را بگیرد. تا خمیر استراحت میکند به سراغ آماده کردن فیلینگ شکلات و انار بروید.
مرحله شش
در این مرحله، ابتدا باید انارها را خوب بشویید و آنها را دانه کنید. متناسب با ذائقه خود میتوانید از یک پیمانه تا دو پیمانه دانۀ انار استفاده کنید. سپس یک قابلمۀ کوچک بردارید و روی حرارت قرار دهید. درون آن را شیر بریزید. زمانی که شیر کمی گرم شد؛ آب انار را به صورت آهسته به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.
مرحله هفت
زمانی که شیر گرم شد، شکلات را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم تا این مخلوط شیر و شکلات غلیظ شود. سپر زیر شعله را خاموش کرده و آن را در کنار قرار میدهیم.
مرحله هشت
در قدم بعدی از روش تهیۀ تارت انار و شکلات، خمیر تارت را از یخچال خارج کرده و آن را روی یک سطح صاف پخش کنید و با وردنه آن را به شکل دایرهای صاف کنید. سپس ظرف مناسب برای تارت را بردارید. کف آن را با کره کمی چرب کنید و در ادامه، خمیر تارت را روی ظرف قرار دهید. بهتر است اضافههای خمیر را از کنار ظرف برش دهید تا تارت تنها و شکلات شما ظاهری زیبا داشته باشد.
مرحله نه
در این مرحله از طرز تهیۀ تارت انار و شکلات، ترکیب شکلات خرد شده و شیر را روی خمیر تارت بریزید. روی آن را با مقداری دانههای انار بپوشانید و سپس مجدد روی آن را مخلوط شکلات بریزید. در ادامه، باقیمانده دانههای انار را نیز روی تارت بریزید.
اکنون تارت انار و شکلات شما آماده شده است. در ادامه میتوانید تارت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه میتوانید تارت انار و شکلات را از یخچال خارج کرده و همراه با سس شکلات یا بستنی شکلاتی آن را میل کنید.
نکات مهم در تهیۀ تارت انار و شکلات
- شما میتوانید تارت انار و شکلات را به مدت ۲ الی ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
- اگر شکلات کاکائو در دسترس ندارید، میتوانید از شکلات شیری یا شکلات سفید نیز استفاده کرده و برای رنگ شکلاتی آن از پودر شکلات استفاده کنید.
- استفاده از آب انار باعث میشود تارت انار و شکلات شما کمی ترش شود. اگر طعم ترش دوست ندارید میتوانید از میزان کمتری آب انار استفاده کنید.
- استفاده از میوههای دیگر مانند توتفرنگی، موز یا آناناس نیز برای تزیین تارت شکلات و انار پیشنهاد میشود.
امیدواریم با توجه به نکاتی که در این مقاله از مجلۀ راستین بیان شد، توانسته باشید روش تهیۀ تارت انار و شکلات را بیاموزید و از این دسر خوشمزه برای مهمانیها و وعدههای عصرانه خود استفاده کنید. شما میتوانید برای مطالعه روش تهیه دسرهای مختلف به بخش مقالات راستین مراجعه کرده و با دستور تهیه دسرهای دیگر نیز آشنا شوید.