مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

آشنایی با روش تهیۀ قهوه دالگونا در خانه + نکاتی که باید توجه کنید!

قهوه دالگونا

 برای داشتن یک طعم بی‌نظیر برای روزهای کاری خود، تهیۀ قهوه دالگونا را فراموش نکنید. قهوه‌ای با طعمی تازه، برای روزهایی که بی‌قرار و بی‌حوصله‌اید تا با شیرینی خامه‌ای این قهوۀ دلپذیر، نشاط را تا انتهای روز همراه خود داشته باشید. در این مقاله با روش تهیۀ قهوه دالگونا آشنا خواهیم شد.

طرز تهیه قهوه دالگونا در خانه همراه با نکات مهم

در دنیای امروزی، افراد بسیاری بعد از بیدار شدن از خواب، صبح خود را با آماده کردن یک قهوۀ دلچسب شروع می‌کنند. قهوه یک نوشیدنی دلپذیر و پرطرفدار است که نه تنها یک منبع انرژی برای شروع روز می‌باشد، بلکه خواص بسیاری را نیز به خود اختصاص می‌دهد.

تاریخچۀ کشف قهوه در اولین بار، به کشور اتیوپی باز می‌گردد. در این کشور، قهوه یکی از نمادهای زندگی و برکت‌ بوده است. امروزه قهوه را در انواع مختلفی تهیه می‌کنند، به‌طوری که سلیقه افراد مختلفی را در بر می‌گیرد. در این میان، قهوه دالگونا، یکی از جدیدترین ترند‌های دنیای قهوه است که امروزه به‌عنوان یکی از انواع دلچسب قهوه شناخته می‌شود.

این نوشیدنی خوشمزه، روش تهیۀ بسیار آسانی دارد که به سادگی با قهوه فوری، شکر و آب داغ ترکیب شده و سپس روی شیر سرد یا شیر داغ سرو می‌شود. قهوه دالگونا ظاهری زیبا و طعم دلنشین دارد که به همین دلیل، از محبوبیت زیادی برخوردار شده است. لذت قهوه صبحگاهی را می‌توانید با قهوه دالگونا داشته باشید.

برخلاف قهوه‌های سنتی که معمولاً با روش‌های مختلف دم کردن تهیه می‌شدند، قهوه دالگونا به روش خاص تهیه شده و با ظاهر جذاب و طعمی لذت بخش تجربه متفاوت را ارائه می‌دهد. اگر ترکیب قهوه دالگونا و دسر پاناکوتای شکلاتی را امتحان کنید، دیگر طعمی نیست که شما را شگفت‌زده کند.

همراهی قهوه دالگونا با دسرهای محبوب جهان، می‌تواند رنگی تازه به روزهای پرمشغلۀ شما ببخشد. اگر دوست دارید برای یک بار هم که شده، با طعم خوش قهوۀ دالگونا آشنا شوید، در این مقاله از مجلۀ راستین، همراه شما هستیم تا روش تهیۀ قهوه دالگونا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیۀ قهوه دالگونا

لذت خوردن یک قهوۀ لذیذ خانگی بر کسی پوشیده نیست. اما گاهی برای درست کردن یک قهوۀ لذت بخش، به مواد و لوازم مختلفی نیاز است که ممکن است تهیۀ آن در زمانی کوتاه کار چندان آسانی نباشد. بنابراین، برای آسودگی خیال شما، با روش تهیۀ قهوۀ دالگونا همراه شما هستیم تا با موادی آسان و در‌دسترس، یک قهوۀ لذیذ و فوری را آماده کنیم. مواد لازم برای تهیۀ قهوۀ دالگونا شامل موارد زیر است.

  • پودر قهوه به میزان لازم
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • شیر دو پیمانه
  • آب جوش دو قاشق غذاخوری
  • خامه یک قاشق غذاخوری
دالگونا کافی

مراحل تهیۀ قهوۀ دالگونا

درست کردن قهوۀ تازه در خانه، وقتی که می‌خواهید برای ادامۀ روز، خستگی‌ها را از خود دور کنید، کاری لذت بخش است. به‌ویژه اگر طعمی دلچسب‌تر می‌خواهید، با درست کردن قهوۀ دالگونا شروع کنید. مراحل تهیه قهوۀ دالگونا را در ادامه برای شما آورده‌ایم. به کمک این راهنمای کامل تهیه قهوۀ دالگونا، می‌توانید این قهوۀ جذاب را آسان و فوری در خانه تهیه کنید.

مرحلۀ یک

همانطور که می‌دانید، درست کردن قهوه در خانه، نیازمند کمی دقت‌نظر است. آشنایی با انواع روش‌های درست کردن قهوه می‌تواند به داشتن طعم‌های متفاوتی از نوشیدنی قهوه کمک کند. برای تهیۀ قهوۀ دالگونا نیز می‌توانید از این مرحلۀ شروع کنید. ابتدا یک ظرف با عمق مناسب بردارید. درون آن را نصف پیمانه آب جوش را همراه با شکر درون آن ریخته و با همزن برقی، این ترکیب را هم بزنید. هم‌زدن را آنقدر انجام دهید تا شکر در آب حل شود و کمی غلیظ شود.

مرحلۀ دو

در قدم بعدی از روش تهیۀ قهوه دالگونا در خانه، وقتی که شکر و آب جوش خوب ترکیب شدند، قهوه را اضافه کنید. می‌توانید قهوه را آسیاب کنید و سپس اضافه کنید. اگر امکان استفاده از آسیاب قهوه را ندارید، می‌توانید از پودر قهوۀ فوری نیز استفاده کنید. این کاملا بستگی به شرایط و ذائقۀ شما دارد. قهوه را به آرامی به ترکیب ظرف اضافه کنید و با همزن این ترکیب را هم بزنید. حدود 10 دقیقه هم‌ زدن را انجام دهید تا یک مایع کش‌دار، غلیظ و به حالت کرمی بدست آورید.

مرحلۀ سه

در قدم سوم از مراحل تهیۀ قهوۀ دالگونا، یک قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید و مجدد با همزن برقی یا دستی این ترکیب را هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که یک فوم رنگی زیبا بدست آید. مهم است که کمی این ترکیب شما پف کند. بنابراین، تا زمانی که یک مایع کرمی پف دار بدست آورید، به هم‌ زدن ادامه دهید. اکنون فوم قهوۀ دالگونای شما آماده شده است. برای استفاده از این فوم قهوۀ دالگونای خوشرنگ و خوشمزه، به مرحلۀ بعدی می‌رویم.

مرحلۀ چهار

در قدم بعدی از روش تهیۀ قهوۀ دالگونا، به مقداری که نیاز دارید شیر آماده کنید. اگر در فصل گرم سال هستید، شیر سرد را در لیوان بریزید و روی آن را با این ترکیب کرمی رنگ قهوۀ دالگونا بپوشانید. می‌توانید با یک قاشق کوچک، این نوشیدنی را کمی هم بزنید تا شیر و قهوه با هم ترکیب شوند.

در روزهای سرد سال، اگر دوست دارید از نوشدینی‌های گرم همراه با قهوه استفاده کنید، می‌توانید فوم قهوۀ دالگونا را روی شیر گرم بریزید. این کاملا به ذائقۀ شما بستگی دارد که چه‌طور می‌خواهید قهوۀ دالگونای خود را سرو کنید. در‌هر صورت، چه از شیر گرم استفاده کنید چه از شیر سرد، قهوۀ دالگونا، طعمی به‌یاد ماندنی را برای شما فراهم می‌کند.

اکنون مراحل تهیۀ قهوۀ دالگونای شما به پایان رسیده است. امیدواریم با مراحل گام‌به‌گام روش تهیۀ قهوۀ دالگونا، توانسته باشید به آسانی، این قهوۀ خاص وجذاب را در خانه برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.

طرز تهیه قهوه دالگونا

نکات مهم در تهیهٔ قهوه دالگونا

1- برای تهیۀ قهوه دالگونا می‌توانید از پودر قهوۀ آماده نیز استفاده کنید. اما همواره استفاده از قهوۀ تازه توصیه می‌شود.
2- اگر به قهوۀ تازه دسترسی ندارید، استفاده از پودر نسکافه می‌تواند جایگزین مناسبی باشد. به‌ویژه اگر طعم نسکافه را دوست دارید.
3- در تهیۀ قوه دالگونا می‌توانید از شیر داغ و یا سرد به دلخواه استفاده کنید. این کاملا بستگی به ذائقۀ شما دارد.
4- برای تزیین روی قهوۀ دالگونا می‌توانید از تکه‌های موز و پودر نسکافه نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Sign in

No account yet?