مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی خوشمزه

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

دسر پاناکوتا با این دستور فوق‌العاده، طعمی عالی را برای شما به ارمغان می‌آورد. شما می‌توانید با دستور کامل تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی، این دسر خوشمزه را به آسانی تهیه کنید. تهیۀ دسر پاناکوتای شکلاتی در خانه بسیار آسان است و به راحتی و با حداقل امکانات می‌توانید این دسر خوشمزه و بین‌المللی را برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید. در این مقاله با دستور تهیۀ دسر پاناکوتای شکلاتی آشنا می‌شویم.

روش تهیۀ دسر پاناکوتای شکلاتی در خانه

امروزه دسرهای بخش جدایی ناپذیر اوقات افراد شده اند. تفاوتی نمی‌کند یک مهمانی بزرگ در پیش دارید یا یک دورهمی کوچک، دسرها همواره عضوی از این مهمانی‌ها خواهند بود. در میان انبوه دسرهای مختلف و متنوع، دسر پاناکوتای شکلاتی بسیار محبوب است. این دسر خوشمزه بین‌الملی که متعلق به کشور ایتالیا می‌باشد، با دستور آسانی که دارد، به یک انتخاب عالی در بسیاری از مجالس و مهمانی‌ها تبدیل شده است. این دسر با بافت ژله‌ای خود و طعم بی‌نظیری که دارد، محبوبیت بسیاری در میان بزرگ و کوچک، پیر و جوان، پیدا کرده است. در کنار شما هستیم تا با دستور تهیۀ این دسر خوشمزۀ بین‌المللی قدم‌به‌قدم، دسر پاناکوتای شکلاتی را آماده کنیم.

مواد لازم برای تهیۀ دسر پاناکوتای شکلاتی

دسر پاناکوتای شکلاتی را می‌توانید به میزانی که نیاز دارید تهیه کنید و در ظرف‌های کوچک و یا بزرگ قرار دهید. اما اگر می‌خواهید مقدار آن را افزایش دهید، می‌توانید به نسبت درست این مقدار مواد را تغییر دهید.

  • شکلات تخته‌ای 50 گرم
  • پودر کاکائو به میزان 2 قاشق چایخوری
  • شیر به مقدار 2 لیوان
  • خامه در حدود یک چهارم لیوان
  • شکر به میزان 10 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین به مقدار 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل یا اسانس وانیل به میزان 1 قاشق چای خوری
پاناکوتای شکلاتی

مراحل گام‌به‌گام تهیۀ دسر پاناکوتا شکلاتی در خانه

تهیۀ دسر پاناکوتای شکلاتی آسان است. این دسر‌خوشمزه را به‌راحتی می‌توانید در مراسم‌ها و جشن‌های خانوادگی و دوستانه تهیه کنید و یک دورهمی لذت بخش را ترتیب دهید. در این بخش همراه شما هستیم تا قدم‌به‌قدم مراحل تهیۀ دسر پاناکوتای شکلاتی را برای شما توضیح دهیم. همراه ما باشید.

مرحله اول

در ابتدای مسیر تهیۀ دسر پاناکوتای شکلاتی، لازم است تا شیر و خامه در از یخچال خارج کنید و اجازه دهید برای مدتی بیرون از یخچال بماند تا به دمای محیط برسد. سپس یک کاسه برداشته، نصف مقدار شیر را در کاسه ریخته و ژلاتین‌ها را در آن قرار می‌دهیم و روی سماور و یا کتری درحال جوش می‌گذاریم تا به روش بنماری، ژلاتین‌ها در شیر حل شوند. این ترکیب را تا جای امکان هم می‌زنیم تا ژلاتین در شیر کاملا حل شود و در نهایت یک مایع شفاف بدست آید. مهم است که ژلاتین‌ها به خوبی و آرامی در شیر حل شوند، چرا که بافت اصلی دسر به همین ژلاتین‌ها مربوط می‌شود. ژلاتین را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

مرحله دوم

در قدم دوم از تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی خوشمزه، خامه را در یک قابلمه مناسب ریخته و شیر را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن، شیر و خامه را خوب هم می‌زنیم تا یک مایع غلیظ و یک‌دست ایجاد شود. سپس حرارت شعله را روشن کرده و قابلمهٔ خامه و شیر را روی شعله قرار داده و اجازه می‌دهیم گرم شود. هم‌زمان هم‌ زدن را نیز ادامه می‌دهیم. سپس مقدار مشخص شده شکر را به آن اضافه کرده و آنقدر هم‌ می‌زنیم تا شکر در خامه و شیر حل شود. زیر شعله را بسیار کم کرده و اجازه می‌دهیم در آرامی، این ترکیب اولیهٔ دسر، گرم بماند. البته دقت کنید که این ترکیب نباید بجوشد و همین که گرم شود کافی است.

مرحله سوم

در این مرحله از تهیهٔ دسر پاناکوتای شکلاتی، لازم است تا شکلات‌ها را در مخلوط کن ریخته و یا رنده کنید تا حسابی خرد و ریز شوند. سپس قابلهٔ خامه و شیر را از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم. بعد شکلات‌های خرد شده و یا رنده شده را به قابلمهٔ اضافه کرده و آرام هم می‌زنیم تا شکلات‌ها باز شوند. در این مرحله می‌توان کمی پودر کاکائو نیز به آن اضافه کرده تا رنگ بهتری ایجاد شود. البته دقت کنید که اضافه کردن بیش‌از اندازهٔ پودر کاکائو به خامه و شیر شاید رنگ زیبایی به دسر ببخشد اما ممکن است مزهٔ تلخی به دسر بدهد.‌ با‌ این‌ حال اگر دوست دارید تلخی شکلات را در دسر خود حس کنید، می‌توانید مقداری بیشتر از پودر کاکائو استفاده کنید.

روش تهیه پاناکوتای شکلاتی

مرحله چهارم

اکنون به مراحل پایانی تهیهٔ دسر پاناکوتای شکلاتی رسیدیم. در این مرحله لازم است تا قالب‌های مورد‌نظر خود را آماده کنیم. به آرامی مایع دسر را درون قالب‌ها ریخته و سپس آن‌ها را در یخچال قرار می‌دهیم. برای اینکه دسر آماده شود و خودش را بگیرد، لازم است تا آن را به‌مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهیم. بعد از گذشت چهار ساعت، اکنون زمان خارج کردن دسر از یخچال رسیده است.

یک ظرف مناسب انتخاب کرده و دسر را از قالب خارج می‌کنیم. سپس دسر را با خامه و شکلات به شکل دلخواه تنظیم می‌کنیم. اکنون دسر پاناکوتای شکلاتی شما آماده شده‌است. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟