مجله‌ٔ راستین

فهرست مطالب

طرز تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای‌ به شیوه قنادی‌ها

نان پنجره ای

هوس شیرینی نان پنجره‌ای کرده‌اید؟ با این دستور تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای، در زمانی کوتاه، خواستۀ خود را برآورده کنید. زمانی که عطر شیرینی نان پنجره‌ای در خانۀ شما می‌پیچد، از تهیۀ این شیرینی احساس رضایت خواهید داشت. همین امروز، مواد لازم برای تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای خوشمزه را آماده کنید.

روش تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای

در یک عصر تابستانی گرم و دلپذیر، هیچ چیز به اندازۀ درست کردن شیرینی‌های خانگی، نمی‌تواند لحظات فراغت شما را شیرین‌تر کند. تصور کنید که در آشپزخانۀ خود، مشغول تهیه شیرینی‌های نان پنجره‌ای ترد و خوشمزه هستید که عطر آن‌ها فضای خانه را پر می‌کند. یک چایی گرم را در فنجان می‌ریزید و در همین حال، در حال آماده کردن شیرینی‌های مربایی مخصوص عید هستید که با طعم‌های میوه‌ای دلنشین، خاطرات کودکی شما را زنده می‌کنند.

عطر سیب و دارچین در تهیۀ پای سیب خانگی خوشمزه، همان چیزی است که شما را برای روزهای آینده، به شیرینی پزی ترغیب می‌کند. همانطور که می‌دانید، پختن کیک و یا نان، نه تنها فرصتی برای خلاقیت و لذت بردن از فرآیند پخت و پز هستند، بلکه به شما اجازه می‌دهند تا با استفاده از مواد تازه و سالم، غذاها و شیرینی‌هایی تهیه کنید که برای سلامتی شما و خانواده‌تان مفید باشند.

این لحظات، نه تنها لذت‌بخش و آرامش‌دهنده هستند، بلکه به شما کمک می‌کنند تا ارتباطات خانوادگی‌تان را تقویت کرده و خاطراتی شیرین و به یادماندنی بسازید. بنابراین؛ در ادامه با‌ این مقاله از مجلۀ راستین همراه شما هستیم تا با روش تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ایی خوش‌عطر و خوشمزه، آشنا شویم.

مواد لازم برای تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای

یکی از لذت‌بخش‌ترین مراحل درست کردن شیرینی، آماده‌ کردن مواد اولیه است. مواد اولیه شیرینی نان پنجره‌ای، تفاوت خاصی با سایر شیرینی‌ها ندارد و شما می‌توانید به آسانی مواد زیر را برای تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای استفاده کنید.

  • آرد یک پیمانه
  • نشاسته نصف پیمانه
  • وانیل سه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ سه عدد
  • گلاب یک پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • شیر یک پیمانه
  • پودر پسته
  • خلال پسته
  • پودر نارگیل
شیرینی نان پنجره ای

مراحل تهیهٔ شیرینی نان پنجره‌ای

 

اکنون در این بخش، به سراغ مراحل تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای می‌رویم. در این مرحله، مواد را آماده کنید و در کنار خود قرار دهید تا در زمانی کوتاه و بدون دردسر، به تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای بپردازید.

مرحله یک

اکنون که می‌خواهید شیرینی نان پنجره‌ای را تهیه کنید، آستین‌های خود را بالا بزنید، یک کاسه بزرگ بردارید و اولین قدم را آغاز کنید. شیر را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید شیر با محیط بیرون هم دما شود.

سپس شیری که در هوای آزاد کمی گرم شده است را در ظرف بریزید. در ادامه، یک قاشق غذاخوری بردارید و با آن نشاسته را درون شیر بریزید. شیر و نشاسته را هم بزنید تا نشاسته درون شیر حل شود. هر بار یک قاشق غذاخوری نشاسته را به آرامی درون شیر اضافه کنید و هم بزنید. مراقب باشید تا نشاسته در شیر گلوله گلوله نشود. هم زدن را به صورت پیوسته ادامه دهید.‌

از آنجایی که نشاسته خاصیتی سنگین دارد،‌ اگر آن را به صورت مستمر و پیوسته هم نزنید ممکن است درون ظرف ته نشین شود و به کف ظرف بچسبد. بنابراین، با یک کاردک آشپزی، کف ظرف را هم بزنید تا اگر نشاسته‌ها ته‌نشین شدند، دوباره با شیر ترکیب شوند. حل کردن نشاسته در شیر، یکی از سخت‌ترین مراحل تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای است که امیدواریم بتوانید با هم‌ زدن مستمر، از این مرحله به راحتی عبور کنید.

مرحله دو

در ادامه، یک ظرف دیگر بردارید و درون آن، تخم مرغ‌ها را بشکنید. تخم مرغ‌ها را با همزن دستی مرتب هم بزنید تا یکدست شود. سپس نصف پیمانه گلاب و مقداری وانیل را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.‌

کمی بعد آردهای الک شده را مرحله به مرحله به ظرف اضافه کنید.‌ با هر بار اضافه کردن آرد به ظرف مواد را به خوبی ترکیب کنید تا در نهایت یک خمیر یک دست و یکنواخت ایجاد شود. در این میان فراموش نکنید که نشاسته‌ها و شیر را نیز هم بزنید تا ته نشین نشود. مهم است که آردها را به آرامی اضافه کنید. در‌غیر این صورت، ممکن است خمیر شما یکنواختی و یکدستی لازم را نداشته باشد.

مرحله سه

در ادامه، برای تکمیل مراحل تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای، شیر و نشاسته را به خمیر شیرینی اضافه کنید و با یک همزن خوب، این مواد را هم بزنید. برای راحتی کار، می‌توانید یک دستکش تمیز بپوشید و این خمیر را با دستان خود بسیار محکم ورز دهید تا یک خمیر یک‌دست و یکنواخت ایجاد شود. یک تابۀ مناسب بردارید و درون آن را روغن بریزید.

مرحله چهار

اکنون نوبت به قالب زدن خمیر شیرینی نان پنجره‌ای می‌رسد. برای این کار، ابتدا به مدت ۱۰ ثانیه قالب مخصوص شیرینی پنجره‌ای را در روغن داغ قرار دهید تا داغ شود. سپس تا لبه قالب در مایه شیرینی فرو کنید.

مرحله پنج

قالب آغشته به خمیر را داخل روغن قرار دهید و کم کم تکان دهید تا شیرینی از قالب خارج شود. به همین ترتیب شیرینی‌ها را در روغن سرخ کنید. در‌ ادامه، یک کاغذ روغنی بردارید و روی سینی قرار‌دهید تا شیرینی نان پنجره‌ای‌های سرخ شده را روی آن قرار دهید. می‌توانید برای تزیین شیرینی‌های نان پنجره‌ای، پودر پسته را روی آن‌ها بپاشید.

طرز تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای‌ به شیوه قنادی‌ها

نکات مهم در تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای

1- برای اینکه عطر خوشی به شیرینی‌های خود ببخشید، به اندازه نوک قاشق چای‌خوری، به خمیر شیرینی زعفران دم کرده اضافه کنید.
2- می‌توانید از شیر پرچرب برای تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای استفاده کنید.
3- استفاده از یک سوم قالب کره می‌تواند طعم خوشی به خمیر شیرینی ببخشد.
4- اگر خمیر شما چسبندگی داشت، مقداری آرد به آن بیافزایید.

در این مقاله از مجلۀ رستوران راستین شاندیز، همراه شما بودیم تا با روش تهیۀ شیرینی نان پنجره‌ای آشنا شویم. امیدواریم در یک عصر دلپذیر، این شیرینی‌های زیبا را در کنار یک چایی گرم سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Sign in

No account yet?